Collistar Collezione caffè lipstick
BEAUTY, Make-up

Collistar Collezione caffè lipstick (voor als je van koffie én lipstick houdt!)

 

Met de nieuwe Collistar Collezione caffè lipstick kun je wel héél stylish aan je eerste caffeè macchiato van de dag beginnen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

In de Collistar Collezione caffè vindt je vijf kleuren lipstick. Niet zomaar random kleuren uiteraard, maar kleuren die helemaal matchy matchy zijn met Illy. Het gaat om drie bruin tinten die symbool staan voor de koffiekleuren en twee roodtinten, die natuurlijk verwijzen naar de typische rode Illy kleur. Wat neem jij vandaag?

Collistar Collezione caffè lipstick

Collistar Collezione caffè lipstick Caffè macchiato

(Onder andere verkrijgbaar via Bol.com |  € 21,75)

Bij het woord ‘chique’ denk ik zelf eigenlijk vooral aan een outfit, een paar goede pumps misschien. Maar toen ik déze lipstick voor het eerst opdeed, was mijn eerste indruk direct: ‘Wauw, wat een buitengewoon chique kleur’. Het is dan ook direct mijn favoriet van de collectie. Het gaat om de kleur Caffè macchiato. Een intens kleur bruin, ik vind hem zo mooi. De lipsticks hebben een stevige, zachte textuur en ze brengen heel prettig aan op de lippen. Droge lippen zijn geen enkel probleem voor deze lipsticks van Collistar, want ze zijn verrijkt met voedende ingredienten, waaronder candellila was (een mooi beschermend ingrediënt en ook een uitstekend vegan alternatief voor bijenwas), vitamine E, zonnebloemolie, vitamine A, aloë vera en hyaluronzuur. Op de eerste foto draag ik de kleur Espresso. Hieronder draag ik Caffè macchiato.

Collistar Collezione caffè lipstick

Espresso

En dit is de kleur Espresso. Ook al zo beeldig, een heldere roodtint. De lipsticks voelen stuk voor stuk heel prettig aan en lopen niet uit. De houdbaarheid vind ik verder ook prima. Leuk om te weten; op elke lipstick staat het Collistar logo ‘gedrukt’. Ik kan je vertellen dat dit logo nog best even zichtbaar blijft na het gebruiken van de lipsticks.

Collistar Collezione caffè lipstick

Moka

Hoewel de kleuren Espresso en Moka in de huls behoorlijk van elkaar lijken te verschillen, vind ik ze eenmaal aangebracht op de lippen wel ietwat op elkaar lijken. Moka is echter warmer dan Espresso, déze kleur neigt meer naar bruin. Net als Caffè macchiato vind ik dit ook weer zo’n echt chique tint. Het mag duidelijk zijn; wat een beauties, allemaal.

Welke kleur uit de Collistar Collezione caffè spreekt jou het meeste aan?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat gesponsorde producten.

7 Comments

 1. Espresso vind ik de mooiste, de Macciato is wel mooi, maar die is volgens mij te donker voor mij, denk ik.

 2. Wauw! Ze staan je echt heel mooi die warme kleuren! Vooral Espresso!

 3. Ik vind de kleuren allemaal prachtig voor het komende seizoen. De felrode komt voor mij op nummer 1. Wat geen verrassing zal zijn. 🙂

 4. Prachtige kleuren lipsticks!
  Het staat je zo mooi.
  Ik hou van dit make-up merk en zal zeker eens snel langs de parfumerie winkel gaan om te kijken wat er nog meer te koop is…..

  Xoxo

 5. Wat een prachtige collectie, ik vind eigenlijk alle kleuren mooi! Vooral Espresso, al denk ik dat het net niet helemaal mijn kleur is. Hij staat jou wel super.

 6. Willemse says:

  Ik denk dat espresso bij de meeste favoriet is, zelf zou ik niet kunnen kiezen want vind ze allemaal heel mooi.
  Super leuk en orgineel deze samen werking.
  Ik ben zo ontzettend benieuwd naar de bronzer ook uit deze serie.

 7. Mooie kleuren! Aan de bruine lipstick moet ik eerlijk gezegd wel even wennen. Hij staat je wel erg goed moet ik zeggen, maar voor mezelf weet ik niet of ik zo’n tint zou durven dragen (ligt gewoon aan mij: ik ben heel saai wat dat betreft denk ik 😉 ). Mijn persoonlijke favoriet is dan ook Espresso.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.