BEAUTY, Make-up

Etos Kissed by the sun make-up (zomers met een flinke dosis glamour!)

 

De Etos Kissed by the sun collectie is super kleurrijk en zomers en bevat een flinke dosis glamour. Benieuwd naar mijn favoriet uit de collectie?

Etos Kissed by the sun

Denk je aan zomer, dan denk je aan een sunkissed glow én opvallende kleurtjes. Met de nieuwe limited edition zomer collectie ‘Kissed by the sun’ uit de Etos eigen merk collectie zit je dan echt helemaal goed. De collectie bestaat uit niet minder dan 11 producten, varierend van nagellak tot bronzer en van blusher tot lipgloss in diverse tinten. Ik laat vier producten aan je zien.

Etos Kissed by the sun

Etos Nagellak Pink shell

(Exclusief verkrijgbaar bij Etos | 10 ml. voor € 2,99)

Pink shell knalt nog nét niet het potje uit! Het is echt een knalroze tint die direct een instant zomergevoel bij je oproept. Hoewel ik de kleur fantastisch vind, vind ik de kwaliteit van de Etos nagellak maar een beetje zo-zo. Het kwastje lijkt wat raar gevormd; de haartjes zijn niet helemaal recht, waardoor het lakken vrij lastig gaat. Wanneer je één laagje op de nagels aanbrengt, dekt hij nét niet helemaal. Met zo’n opvallende kleur wil ik natuurlijk wel een echt goede dekking, en daarvoor breng ik dan twee laagjes aan.

Etos Kissed by the sun fixing spray

(Exclusief verkrijgbaar bij Etos | 10 ml. voor € 3,99)

In een zomercollectie mag een fixing spray natuurlijk niet ontbreken. Op warme dagen transpireer je sneller, maar je wilt natuurlijk niet dat je make-up look binnen no time van je gezicht af drupt. In een fixing spray is geur natuurlijk zeker niet het allerbelangrijkste, maar evengoed ruikt deze Etos kissed by the sun fixing spray erg lekker. Het is moeilijk om te omschrijven wat het nu eigenlijk precies is dat je ruikt, het doet een beetje aan de geur van een zonnebrand denken. Mijn eerste indruk was dat de fixing spray vrij ‘nat’ vernevelt. Ik was dus niet diréct enthousiast omdat ik het gevoel had dat ik mijn make-up er als het ware ‘af sprayde’. Toch droogt hij snel op en merk ik wel dégelijk een positief verschil in de houdbaarheid van make-up ten op zichte van wanneer ik géén fixing spray gebruik. Helaas zit er geen INCI-lijst op mijn verpakking, dus ik kan je niets vertellen over de samenstelling.

Etos Kissed by the sun

Etos Lipgloss Pink shell

(Exclusief verkrijgbaar bij Etos | 10 ml. voor € 2,99)

In de Kissed by the sun collectie zitten drie verschillende duo’s bestaande uit een nagellak en een matchende lipgloss. Ik kreeg het setje in de kleur Pink shell, dit is dus vrijwel dezelfde kleur als de nagellak, en ik vind hem hartstikke tof. De verpakking ziet er uit als een tube, maar zodra je de dop opendraait komt er een kwastje tevoorschijn. De lipgloss is echt goed gepigmenteerd en glanst ontzettend mooi op de lippen. Ik kan het enorm waarderen dat de kleur zo goed zichtbaar is. Vaak zien lipglossen er super mooi uit in de verpakking, maar kunnen ze eenmaal aangebracht op de lippen behoorlijk tegenvallen omdat je de kleur nauwelijks ziet. Bij deze Etos lipgloss in de kleur Pink shell is dat gelukkig totaal niet het geval.

Etos Kissed by the sun

Etos Sunkissed bronzer

(Exclusief verkrijgbaar bij Etos | 10 ml. voor € 4,99)

Waarschijnlijk wel het paradepaardje van de Etos Kissed by the sun collectie, deze sunkissed bronzer. Net als de fixing spray heeft ook de bronzer een mooie goudkleurige / metallic verpakking. Zoals je ziet bevat de bronzer een glittertje, maar dat is eigenlijk alleen de overspray, die al na de eerste keer gebruik zo goed als weg is. De kleur oogt behoorlijk heftig, maar je kunt hem heel goed opbouwen. Jullie weten allemaal hoe licht mijn huid is, maar zelfs ík kan deze kleur prima hebben, en dat wil natuurlijk wel wat zeggen.

Wat vind ik van de Etos Kissed by the sun collectie?

Ik vind het een super leuke collectie; zomers met een flinke dosis glamour. De kleur van de nagellak vind ik geweldig (ook leuk op je teennagels natuurlijk!), maar ik vind het kwastje niet prettig lakken. De houdbaarheid van de Etos nagellak vind ik trouwens niet beter of slechter dan een duurdere nagellak. De fixing spray vernevelt vrij nat. Hier moet je je zeker niet direct door af laten schrikken, want uiteindelijk doet hij zijn werk (fixeren dus!) hartstikke prima. Mijn favorieten uit de Etos Kissed by the sun collectie zijn de Sunkissed bronzer en de lipgloss. Ik zag trouwens dat de collectie ook een prachtige roze blusher bevat. Die lijkt me ook erg mooi en zeker de moeite van het aanschaffen waard.

Wat vind jij van de Etos Kissed by the sun collectie? Zijn er producten bij die je wilt aanschaffen of misschien al hebt?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat gesponsorde producten.

4 Comments

  1. De bronzer ziet er heel mooi uit! Jammer dat de nagellak niet fijn is, een reden om die dus niet te kopen. Ik vind nagellak opbrengen soms toch al een drama, dus dan wil ik liever een goede dan meer middelmatige exemplaren hebben. (Liever één essie/ Opi in de hand dan 10 Etos etc bij wijze van spreken ;))
    Wel een lekkere zomerse vibe geven de foto’s! Nice!

  2. Oh wauw! Vooral die lipgloss vind ik je echt prachtig staan! Het is een heel lief kleurtje.

  3. Die lipgloss is echt heel mooi!

  4. De bronzer is echt een plaatje. Wel jammer van de overspray. De kleur van de lipgloss én nagellak is helemaal mijn smaak (staan je ook erg goed!), die zou ik zeker willen hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.