S. Oliver Black label showergel
BEAUTY, Lichaams- en haarverzorging, Parfum

S. Oliver Black label EDT & showergel

‘Casual, maar sophisticated, een toegankelijke gelegenheidsgeur zonder aanwezig te zijn’. Dit is hoe S. Oliver hun nieuwe Black label EDT omschrijft.

Volgens mij is S. Oliver zo’n typisch merk dat eigenlijk echt wel heel lekkere geuren heeft, maar niet echt een hip imago. Als ik zelf namelijk een aantal willekeurige parfummerken moet noemen met geuren die me aanspreken, die ik lekker vind, die ik ooit gehad heb of die herinneringen bij me oproepen, dan zit daar bijvoorbeeld niet een geur van dit merk bij. En toch is Black label women echt verrassend lekker!

S. Oliver Black label EDT

S. Oliver Black label EDT

(Verkrijgbaar via Bol.com)

De geur

Toen ik deze geur voor het eerst rook op een event, dacht ik dat het zou gaan om een parfum met neroli. Hij deed (doet) me namelijk in de eerste plaats best wel denken aan de Neroli & orchidee EDT van L’Occitane. Ik had het niet helemaal bij het rechte eind, want de hoofdnoten van S. Oliver Black label zijn namelijk sinaasappel, perzik en mandarijn. Vooral die perzik maakt het wat mij betreft interessant, want de geur opent fruitig, maar niet te prikkelend, meer een beetje zachter. Het hart van de geur is bloemig met noten van roos, jasmijn en seringen. De basis wordt gevormd door cederhout, musk en vanille. Al met al is het inderdaad een heel toegankelijke en makkelijk draagbare geur. Woorden die in mij opkomen zijn zacht, zoet, een tikje fruitig en poederig. Oprecht erg lekker!

Shop the post

S. Oliver Black label EDT & showergel
S. Oliver Black label EDT

S. Oliver Black label shower gel

(Verkrijgbaar via Bol.com)

Naast de EDT heeft S. Oliver ook een showergel in de Black label lijn geïntroduceerd. Dit is natuurlijk in principe dezelfde geur, maar velen van jullie zullen het me eens zijn dat verschillende producten met een dezelfde geur toch best een tikje anders kunnen ruiken. Neem bijvoorbeeld een crème of een olie met dezelfde geur. Door de textuur van zo’n product ruikt een geur nooit helemaal hetzelfde. Zo ervaar ik dat zelf ook met deze showergel. Hierin vind ik namelijk het friszoete wat meer naar voren komen, terwijl de EDT over het algemeen wat meer poederig is. Het gaat om een zachte geltextuur die behoorlijk opschuimt. De showergel bevat sulfaten en parfum en naast glycerine niet echt verzorgende ingrediënten.

S. Oliver Black label EDT & showergel

Wat vind ik van de S. Oliver Black label producten?

Deze geur van S.Oliver is echt verrassend lekker. Ik vind de look ook wel wat hebben, clean, maar toch ook wel een tikkeltje luxe. De showergel is vooral een leuk product wanneer je echt weg bent van de geur en niet een heel gevoelige en / of droge huid hebt. Leuk om te weten; er is ook een Black label EDT voor hem!

Heb en / of gebruik jij douchegels en bodylotions met dezelfde geur als je parfum?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat gesponsorde producten.

6 Comments

  1. Dit lijkt mij een heerlijke geur voor de zomermaanden! Ik gebruik niet dezelfde geuren of merken qua parfums, body en/of badproducten, maar het is wel lekker als je zo een setje hebt wat bij elkaar past. Zeker als je een bepaalde geur heel erg lekker vind.
    Ik heb wel vaak gehad dat ik een badproduct had waarvan ik dacht dat eenzelfde parfum/eau de toilette wel heel erg goed erbij passen zijn en vice versa!

  2. Wat een prachtige foto’s zeg en het lijkt mij een enorm fijne geur!

  3. Ik ben zo benieuwd naar de geur, sowieso vind ik deze “clean” look heel mooi! x

  4. Het klinkt als een heerlijke geurtje

  5. Sonja Van de Sande says:

    Ik moet dit echt even ruiken eer ik kan oordelen, geur is echt iets persoonlijks.

  6. Mooie foto’s weer 😍! Ik ben fan van de geuren van s.Oliver. Het begon destijds met For Her, die vond ik zo lekker dat ik ’em opnieuw kocht toen ie op was en So Pure van vorig jaar vond ik ook heerlijk en is inmiddels op. Ben deze nu ook aan het testen en bevalt tot nu toe erg goed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.