S. Oliver Feels like summer EDT
BEAUTY, Parfum

S. Oliver Feels like summer EDT

Schip ahoy. Eigenlijk krijg je dus gewoon zin om een boot te kopen zodra je de nieuwe S. Oliver Feels like summer EDT in je handen hebt.

S. Oliver Feels like summer EDT, de flacon

Want kíjk nou eens even hoé leuk dit flaconnetje is, zo met die maritieme kleuren rood en blauw en met de achterzijde voorzien van ankertjes? Het leuke is dat je dat gezellige printje door het flesje heen ziet. Zelfs de rode sluiting is gemaakt in de vorm van een boeg. Maar is de geur van de nieuwste S. Oliver Feels like summer EDT nét zo zomers?

S. Oliver Feels like summer EDT

S. Oliver Feels like summer EDT

(Verkrijgbaar via Bol.com |  30 ml. voor € 19,99)

De geur

Jazeker! Feels like summer is eigenlijk als een fris zeebriesje op je huid. De geur opent fris en sprankelend met topnoten van grapefruit, citroen en bergamot. Het hart van de geur is heel vrouwelijk met geurnoten van lelie, jasmijn en pioenen. De basis wordt gevormd door musk, ceder en ambrox. Deze geur van S. Oliver is wat mij betreft perfect in balans; hij is niet té citrusachtig, maar ook niet overdreven bloemig. Absoluut niet overdadig en daardoor is het een super toegankelijke en makkelijk te dragen eau de toilette. Bovendien kan Feels like summer door vrouwen van alle leeftijden gedragen worden.

Shop the post

S. Oliver Feels like summer
S. Oliver Feels like summer EDT

Wat is jouw favoriete zomerparfum?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

4 Comments

  1. Ik vind de geuren van s. Oliver meestal erg lekker en inderdaad heel toegankelijk. Deze klinkt ook weer goed, en ziet er super leuk uit! ♥

  2. Ten eerste: wat heb je een prachtige jurk aan! Die kleur, love it! De geur klinkt goed, ik ga ‘m zeker ‘s besnuffelen. Het flesje is inderdaad schattig!

  3. Wat een mooie foto’s en wat zie je weer prachtig uit! Wat betreft de geur heb ik een gevoel van déjà vu want vorig jaar bracht s.Oliver een geur uit met exact dezelfde naam, zelfs de vorm van het flesje is hetzelfde alleen de print is anders. Ben nu wel benieuwd of de geur anders is dan die van vorig jaar. Ps. Heel veel plezier in Frankrijk!! Geniet ervan ♥!!

  4. Lijkt mij een zalige zomerse geur! En die foto’s passen er perfect bij! (Jeetje, wat een prachtige jurk draag je!)
    Ik heb mijzelf laatst verwend door Sun van Jil Sander te kopen. Ik had in een magazine bij de huisarts erover gelezen (of all places), en was direct verliefd op de geur toen ik hem rook. Mazzel dat ie ook nu in de aanbieding was bij Kruidvat, hij is echt heerlijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.