Sans soucis Retinol beauty drops
BEAUTY, Gezichtsverzorging

Sans soucis Retinol beauty drops (en het lijken nét pareltjes!)

Ik kan je al direct verklappen dat deze nieuwe Sans Soucis Retinol beauty drops er niet alleen heel luxe uitzien, ze voélen ook vooral heel lekker aan op je huid.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Sans soucis Retinol beauty drops

(Verkrijgbaar via Sans soucis | 48 stuks voor € 64,95)

Kíjk nou, dit zijn toch gewoon net pareltjes, oké, met een steeltje eraan! En dan zijn ze ook nog eens goud! Ik kan je al direct verklappen dat deze nieuwe Sans Soucis Retinol beauty drops er niet alleen heel luxe uitzien, ze voélen ook vooral heel lekker aan op je huid. ‘Luxe verzorging in een ultra-fijne formule’, dat is hoe Sans Soucis hun noviteit omschrijft. Krachtige vitamines gecombineerd met zeer efficiënte anti-ageing ingrediënten voor meer vitaliteit en een jeugdige uitstraling.

Hoe werkt het?

Zodra je het dekseltje van de pot afdraait, liggen ze allemaal op jou te wachten; 48 Retinol beauty drops. De bedoeling is dat je er elke avond één gebruikt. Hoe? Sans Soucis geeft aan dat je het staartje van het pareltje af kunt draaien. Dit gaat heel makkelijk. Je draait de drop gewoon een paar keer om zijn asje en dan gaat hij vanzelf open, je hoeft geen kracht te zetten. Je druppelt de inhoud dan in je handpalm en zo kun je de olie vervolgens makkelijk aanbrengen. De bedoeling is dat je na het aanbrengen van de beauty drop je normale nachtverzorging aanbrengt. Het is geen vervanging van je nachtcrème.

De geur en de textuur

De textuur is olieachtig, maar niet overdreven vet. Ik vind het zelf een behoorlijk vloeibare en ietwat dunne olie. Hij laat zich perfect over de huid verdelen en het is een groot voordeel dat je huid er niet overdreven van gaat glimmen. Er had van mij trouwens wel wat meer inhoud in de drop mogen zitten. Ik heb nét genoeg voor mijn gezicht, maar ik smeer de laatste maanden ook graag mijn hals in met dag- en nachtverzorging. Hier kun je immers niet vroeg genoeg mee begonnen. De geur is wat nootachtig, niet persé heel lekker, maar zeker ook niet onaangenaam.

Sans soucis Retinol beauty drops

De ingrediënten

Het hoofdbstanddeel van de Sans Soucis Beauty retinol drops is jojoba-olie. Cyclomethione is het tweede bestanddeel, een siliconen-olie. Andere verzorgende olien zijn evening primrose olie en rozenbottelolie. Er is sheaboter aan de formule toegevoegd. Een andere siliconen-olie is phenyl trimethicone. Vitamine E vind je terug als tocopheryl acetate en vitamine A als retinyl palmitate. Dit is overigens de meest stabiele vorm van vitamine A. Een skin identical ingrediënt dat uitstekend werk kan leveren bij de verjonging van de huid. Niet alle vormen van vitamine A zijn stabiel onder invloed van zonlicht en verliezen daardoor vaak hun werking, bij deze variant is dat dus niét het geval. Wat lager op de INCI-lijst staat parfum.

Wat vind ik van de Sans soucis Retinol beauty drops?

Om te beginnen ziet het product er natuurlijk gewoon al ontzettend leuk én luxe uit. Doordat het product verpakt zit in een capsule ben je ook verzekerd van de effectiviteit van de werkzame bestanddelen. Ik vind de geur wat minder, de manier waarop de olie aanvoelt op je huid is wel écht heerlijk. Omgerekend kosten de Retinol beauty drops € 1,35 per stuk, per dag dus. De ingredienten zien er goed uit, maar toch vind ik dit wel vrij kostbaar, zéker voor Sans Soucis maatstaven. Er had van mij ook iets meer inhoud in mogen zitten, zodat je echt royaal genoeg hebt zeg maar. Al met al is het wel écht een mooi en natuurlijk vooral heerlijk lúxe product.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

3 Comments

  1. Wat een mooie drupjes! Ik ben een sucker voor luxe dingetjes die net even anders zijn dan anders. Sans Soucis vind ik echt een fan tas tisch merk. Gedegen kwaliteit die mij nooit teleurstelt. Fijne review weer!

  2. Ik vind dit soort capsules altijd wel fijn werken, hygienisch en per stuk verpakt, ideaal. 1,35 vind ik inderdaad behoorlijk prijzig. Als het echt een zichtbaar effect heeft zou ik dat geen punt vinden maar voor alleen een ‘fijn gevoel’ en wat verzorging wat aan de hoge kant.

  3. Ik ken dit principe van Oriflame, die heeft ook van dit soort druppeltjes. Ideaal, want ieder drupje is helemaal “vers”. Ik hou van dit soort luxe extraatjes voor je huid, heerlijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.