De afgelopen twee maanden heb ik de Swisse huid haar nagels tabletten gebruikt. Benieuwd of ik daadwerkelijk resultaat zie?

Swisse huid haar nagels tabletten

(Verkrijgbaar via Bol.com | 60 tabletten voor € 24,80)

Sinds mijn operatie waar ik enkele uren onder narcose geweest ben, slik ik standaard vitamines voor mijn haar. Ik heb toendertijd namelijk erg veel last gehad van haaruitval, terwijl mijn haar altijd al vrij dun was. Een tijdje geleden kreeg ik de vraag of ik deze Swisse huid haar nagels tabletten wilde proberen en inmiddels is de verpakking bijna leeg. Tijd dus, om mijn ervaringen hiermee te delen. De naam zegt het al; deze formule belooft je huid, haar én nagels in goede conditie te houden. De belangrijkste ingredienten in de Swisse huid haar nagels tabletten zijn bloedsinaasappel, biotine en vitamine C. Bloedsinaasappels bevatten vitamine C en we weten natuurlijk inmiddels allemaal wel hoe belangrijk vitamine C voor je gezondheid is. Maar het is dus óók goed voor je huid. Antioxydanten uit vitamine C helpen namelijk de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Biotine behoort tot het vitamine-B complex. Je komt het tegen in vrijwel alle supplementen voor het haar en dat is niet voor niets. Biotine helpt je lichaam bij het omzetten van voeding naar nutriënten en energie. Naast deze ondersteunende rol bij het leveren van energie, is biotine dus ook heel goed voor de conditie van je haar. Biotine versterkt namelijk het haarzakje en de haarschacht, waardoor je haar veerkrachtiger wordt. Bij regelmatig gebruik kunnen biotine supplementen de textuur, glans en veerkracht van je haar verbeteren. Biotine supplementen kunnen ook specifiek worden ingenomen om de haargroei te stimuleren.

swisse huid haar nagels tabletten review

Gebruik van de Swisse huid haar nagels tabletten

Swisse adviseert om één tablet per dag te nemen, liefst tijdens of direct na een maaltijd. Ik heb de tablet steeds in de ochtend bij het ontbijt genomen. Het zijn vrij grote tabletten van bijna 1,5 cm. lang. Hiervoor heb ik de zogenaamde ‘Hairlust gummies‘ voor het haar gebruikt, die eruit zien als snoepjes en ze smaken zelfs ook naar snoepjes. Dit is wel echt even wat anders. De Swisse huid haar nagels tabletten ruiken op zijn zachtst gezegd niet zo lekker. Het is echt een heel plantaardige geur die je al tegemoet komt zodra je de deksel van het potje haalt. Ik heb zelf gelukkig niet veel moeite met pillen slikken. Heb jij hier nu wel moeite neer, dan kun je de tablet eventueel in tweeën breken.

swisse huid haar nagels tabletten review

Mijn ervaring met de Swisse huid haar nagels tabletten

Maar dan? Zie ik resultaat…? Absoluut! Helaas merk ik weinig tot geen verschil aan mijn haar, maar aan mijn nagels wél. Die zijn namelijk enorm goed gegroeid de laatste tijd, en dat niet alleen, ze zijn ook super stevig. Nu moet ik zeggen dat ik altijd een beetje ‘fases’ heb. Fases waarin mijn huid er mooi en gezond uitziet en waarin mijn nagels het goed doen, en fases waarin dat helaas niet echt het geval is. Ik ben echter nu van mening dat de Swisse huid haar nagels tabletten vooral mijn nagels echt goed gedaan hebben. Ik heb een verpakking van zestig stuks gebruikt, ik heb ze dus twee maanden geslikt. Ik overweeg zeker om nu zelf een nieuwe verpakking aan te schaffen en ik ben dan ook erg benieuwd of ik na langer gebruik ook verschil aan mijn haar ga merken.

GEBRUIK JIJ SUPPLEMENTEN VOOR JE HUID EN HAAR?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

4 Comments

  1. Ja ik slik eigenlijk altijd zo’n product. Heb nu de gummies van het Kruidvat omdat het 2e halve prijs was:-) Ik vind die van Swiss best prijzig en denk dat je ook met een goedkoper product ongeveer hetzelfde resultaat bereikt. Meer biotine doet volgens mij niet veel meer voor je haar. Heb overigens ook de ervaring dat mijn nagels sneller groeier en het op mijn haar minder invloed heeft. Heb door medicatie al jaren last van haaruitval en heb veel baat bij Mediceuticals shampoo en spray. (Google maar eens).

    1. Christiana says:

      Ik heb ook meerdere van dit soort supplementen gebruikt (van andere merken) en ik ervaar inderdaad vaker verschil aan mijn nagels dan aan mijn haar, maar hier vind ik het resultaat wel echt heel opvallend. Ik kan me niet eens herinneren dat mijn nagels ooit zo snel groeiden en zo stevig waren:-)

  2. Ik heb ze ook geslikt maar zag geen verandering, nu zijn mijn nagels nog steeds kort maar ik merk een kleine verbetering. Geen idee of de supplementen doorwerken of dat ik nu al een tijdje geen gelnagels meer heb…

  3. Natascha says:

    Nee, niet meer. Ik merk het verschil nooit zo, maar als ik dan stop merk ik het verschil wel 🙂 En dan inderdaad aan mijn nagels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.