The Body shop fragrance dome
BEAUTY, Parfum

The Body shop Fragrance dome (In 3 verrukkelijke zomergeuren!)

Heb jij ze al ontdekt? The Body shop Fragrance dome is een parfumbalsem die je makkelijk meeneemt in je tas. En ze zijn verkrijgbaar in drie verrukkelijke zomergeuren.

The Body shop Fragrance dome

(4,5 gram voor € 7)

Nieuw in het assortiment van The Body shop zijn deze Fragrance domes. Het líjken dan misschien net lipbalms, maar het zíjn parfumbalsems. Je neemt ze makkelijk mee in je tas en je brengt de geur eenvoudigweg aan door de balsem over je huid te wrijven, precies op de plekken waar je normaal gesproken ook je parfum aan zou brengen. Ik vind de verpakkingen super leuk. Elke geur heeft zijn eigen kleur, en doordat de dop van The Body shop Fragrance dome transparant is, zie je de kleur ook direct.

Pomegranate & red berries

Ik vind The Body shop vooral typerend vanwege hun vrolijke, kleurrijke verpakkingen, maar vooral om hun vrolijke geuren. Dit zijn wat mij betreft ook weer drie echte feel-good geuren. In veel kerstcollecties van The Body shop zit ook wel een geur met Red berries, en toch is déze geur door de frisse en sprankelende toevoeging van granaatappel ultiem zomers. Een overwegend zoete geur waar je het liefst een hap van zou willen nemen.

The Body shop Fragrance dome Apricot & Agave

Apricot & agave is een zoetzure abrikozengeur, met akkoorden van sinaasappel, bergamot en agave. De agave is trouwens een plant die in Mexico voorkomt en waar een suikerachtige vloeistof uit gewonnen kan worden. Deze geur is een stuk zoeter en wat ‘voller’.

Coconut & Yuzu

Yuzu is een citrusachtige vrucht, en ik vond de combinatie met kokosnoot direct al heel bijzonder. Daarom was ik het meest benieuwd naar The Body shop Fragrance dome in deze geur. Er is trouwens ook jasmijn aan deze formule toegevoegd. Ik vind de geur erg lekker. Het leuke is dat je zowel het tropische van de kokosnoot als het frisse en citrusachtige van de yuzu ruikt. Alles is prima in balans, met sommige producten waaraan kokosnoot toegevoegd is, heb je nog wel eens zo’n ‘in your face’ gevoel, maar dat is bij deze geur echt niet het geval. Dit is wat mij betreft de meest unieke geur van de drie. Wat een super leuke toevoeging aan het assortiment van The Body shop, en dat voor die prijs!

Welke geuren draag jij graag in de zomer? Welke geur spreekt jou het meeste aan?

© ByChristiana, tekst. Love and sugar, fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat gesponsorde producten.

10 Comments

 1. Ilona says:

  Wat een heerlijke zomerse foto! In eerste instantie spreek de geur Coconut & Yuzu mij het meeste aan maar ik zou ze graag alle drie even ruiken want niet dol op kokos. WIst je trouwens dat de Agave gebruikt wordt om de nationale drank van Mexico mee te maken (mezcal). Kreeg ooit een slokje in een Mexicaans restaurant. Brrrrrrr.

  1. Christiana says:

   Ja, ik las het inderdaad tijdens mijn online zoektocht naar Agave! Maar….niet zo lekker dus, begrijp ik;-) ? Oeh, ik weet niet of je zult gaan houden van de Coconut & Yuzu als je niet zo van de kokos bent, want de coconut is wel vrij overheersend. Zelf vind ik de geur van kokosnoot in cosmetica meestal heel erg lekker, en de combinatie met Yuzu maakt de geur ook wel echt speciaal.

 2. Apricot lijkt mij heel lekker, maar coconut is ook niets mis mee. Volgens mij wordt er in warme landen vaker geurbalsems gedragen omdat daar vaak geen alcohol in zit zodat je geen (pigment) vlekken van de zon kan krijgen. Leuk gedaan van The Body Shop, jammer dat ze niet hier in ons “dorp” zitten…

  1. Christiana says:

   Ik vind het ook echt een heel leuke toevoeging aan de collectie van The Body shop. Ik heb de INCI-lijst er even op nageslagen, aan deze formule is wel alcohol toegevoegd, namelijk Benzyl alcohol.

 3. Mij spreekt Coconut & Yuzu het meest aan. Wat een schattige verpakkingen trouwens. Ik draag Amazing Grace van Philosophy en Idôle van Lancôme de laatste tijd veel.

  1. Christiana says:

   Leuk zijn ze hè? Toen ik ze voor het eerst zag, dacht ik dat het lipbalms waren;-)

 4. De coconut yazu lijkt me heel fijn. Momenteel draag ik vaan Sun van Jil Sander en de geuren van Narciso Rodriguez.

  1. Christiana says:

   Ah, Sun van Jil Sander! Die vind ik ook nog steeds heerlijk. Ik droeg die vaak toen ik op mijn 17e na mijn eindexamen voor 2,5 maand naar Frankrijk ging om daar op een camping te werken. Ik heb daar echt een fantastische tijd gehad en elke keer als ik nu ‘Sun’ ruik, moet ik dus denken aan die periode;-)

 5. Dee Coconut & Yuzu is echt mijn favoriet! Het verbaast me ook hoe lang de geur blijft hangen met zo’n balsem. Ik draag Chanel Gabrielle graag, maar ook Lancôme Idôle.

  1. Christiana says:

   De houdbaarheid is inderdaad erg goed! Ik wil binnenkort weer eens gaan kijken naar een nieuw parfum van Chanel voor de herfst. Gabrielle ga ik dus onthouden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.