The-body-shop-Frosted-berries
BEAUTY, Lichaams- en haarverzorging

Jingle all the way met The Body shop Frosted berries

Jingle alle the way met The Body shop Frosted berries.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Frosted berries Softening bodybutter

(Verkrijgbaar bij The Body shop |  200 ml. voor € 15)

The Body shop Frosted berries is dé ultieme december geur

Het is een onweerstaanbare combi van het sappige en frisse van cranberry, zwarte bessen en framboosjes en dat fruitige trio is dan nog eens door de blender gegaan met witte bloemen, romige praliné en zoete vanille. De geur is natuurlijk lekker fruitig en zoet, écht zoet dus, maar tegelijkertijd ook bijzonder fris. Ik vind dat cranberry echt de boventoon voert, waardoor het zeker geen geur is die heel ‘jong’ of kinderlijk aandoet. Wélk product uit de lijn je ook pakt, de geur is echt bedwelmend, maar in positieve zin hoor. Je krijgt er gewoon al helemaal kerstvibes van en je zou gewoon bijna je kerstballen van onder het stof vandaan willen halen. De bodybutter, wat moet ik dáár nu nog aan toevoegen? Lekkere zachte, smeuïge, zalige, zinnenprikkelende crème om je body van top tot teen mee te verwennen.

Frosted berries Exfoliating sugar body scrub

(Verkrijgbaar bij The Body shop |  200 ml. voor € 18)

Als ik één product van The Body shop uit zou moeten zoeken wat ik voor de rest van mijn leven zou moeten gebruiken, dan is het de sugar scrub. De scrub lijkt misschien vrij stevig, maar hij heeft juist meer een gelachtige textuur. De scrubdeeltjes zijn heel klein, maar de scrub zit er goed vol mee én je voelt ze bovendien ook goed op je huid. Na het scrubben voelt je huid ontzettend zacht aan, en je ruikt echt verrukkelijk. Smeer je je daarna dan ook nog eens in met de bodybutter, dan is je feestje bijna compleet.

Frosted berries Shimmer scent

(Verkrijgbaar bij The Body shop |  100 ml. voor € 19)

Bijna dus, want je moet dan eigenlijk écht nog even wat sprietsjes van deze überleuke Shimmer scent opdoen. Een soort van glazen kerstbal gevuld met het zalige aroma van de frosted berries, mocht je dus nog niet genoeg hebben aan de scrub en de butter. Wat ik natuurlijk wel begrijp. Ga hem vooral eerst even schudden en dan lijkt het nét alsof je in de glazen bol van professor Zwamdrift kijkt. Harry (Potter dus) viel daar natuurlijk vaak bij in slaap, maar deze shimmer scent is dus alles behalve saai. Hij bevat minuscule glittertjes die je dus ook op je huid zult zien, maar minimaal hoor. Niet alsof je per ongeluk je hoofd gestoten hebt tegen een kerstboom of zo. Ook zo lekker om in je haar te sprayen en helemaal leuk om daar dan de glittertjes in te hebben.

Wat vind ik van The body shop Frosted berries?

Ik heb er niets meer aan toe te voegen. Gewoon naar The Body shop gaan en kopen. Nu meteen. Alles.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat gesponsorde producten.

3 Comments

  1. Wat een geweldige foto´s! Als ik The Body Shop was had ik deze foto´s allang opgekocht! Wauw!!! De producten lijken me zooo mooi en fijn! Ik kan niet wachten om ze te bewonderen! 😀

  2. roos says:

    geweldig geschreven, prachtig gefotografeerd, ik zit stiekem al te kerst-en:-)

  3. Wat een prachtige foto’s weer, alsof ze uit een chique magazine komen! <3 Ik ben ook lyrisch over deze kerstgeur, hij is heerlijk! Echt een perfecte Kerstgeur. Die Strawberry producten vind ik ook erg leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.