BEAUTY, Make-up

Unboxing Pupa goodiebag

Met als hoogtepunt…een gouden mascara!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Afgelopen donderdag was ik aanwezig bij een heel leuk en inspirerend make-up event van Pupa in het altijd mooie Conservatorium hotel in Amsterdam. De make-up artist was helemaal vanuit Milaan overgekomen om een mooie look aan te brengen bij een model en ons tegelijkertijd een aantal bijzondere producten uit de nieuwe collectie te laten zien, waaronder uiteráárd items uit de feestelijke Pupa kerst-collectie voor 2017. Na afloop kreeg ik een prachtige goodiebag mee. Prachtig ja, zelfs het tásje was goud, en omdat jullie mijn laatste unboxing-artikel zo leuk vonden, dacht ik: ‘Dat doe ik nog eens!’

Pupa Wing liner & Jumbo liner

Pupa heeft maar liefst vier nieuwe eyeliners in de collectie, stuk voor stuk ontworpen voor het creëren van perfecte, en vooral uniéke lijntjes. In de goodiebag zaten de Wing liner (€ 16,95) en de Jumbo liner (€ 16,95). De Wing liner heeft een zogenaamde ‘angled’ tip waarmee je, je raadt het natuurlijk al, een perfécte wing kan zetten. De Jumbo eyeliner is een echte máxi eyeliner pen. Ik ben zelf niet zo into de eyeliners, maar ik kan me in ieder geval niet herinneren dat ik ooit zo’n flinke eyeliner gezien heb. Het gaat wel om een hoekige punt, dus je kunt naast dramatische en brede lijnen ook eenvoudig smalle en zeer nauwkeurige lijntjes in je look creëren.

Active light concealer & Cover stick concealer

Ook op concealer-gebied heeft Pupa nieuws. Het gaat het om vier nieuwe concealers. In de goodiebag vond ik de Active light concealer (€ 20,75) en de cover stick concealer (€ 17,95). Ik ben zelf vooral benieuwd naar de Active light concealer. Het gaat om een concealer met een ‘sponsachtig kwastje’. De concealer heeft een luchtige en smeltende textuur, die vooral bedoeld is om donkere kringen te verlichten en om meer helderheid in de teint te brengen. Ik ben nog altijd zoekende naar een écht goede under-eye concealer, dus misschien is dit wat voor me. De Stick concealer geeft een mat effect aan de huid. Ik denk zelf dat deze wat geschikter is voor een normale tot vette huid en dat hij niet helemaal matchy matchy is met mijn droge huid. Maar wie weet, ik ga hem eens uitproberen.

Vamp! Mascara Top coat gold

Dit is niet eens eens zozeer een specifiek item uit de Pupa kerstcollectie van 2017, maar wat mij betreft wel het paradepaardje uit de mooie goodiebag. Gouden mascara! Ik wist eerst niet zo goed wat ik ervan moest denken, maar toen de MUA hem eenmaal had aangebracht bij het model, vond ik het verrassend gaaf! Niet iets om mee naar de Super te gaan, maar super cool en shiny voor een feestje of voor Kerst natuurlijk. Je kunt de mascara op de gehele lengte van de wimper aanbrengen, maar blijkbaar ook op de puntjes van de wimpers over een zwarte mascara heen. Ik geloof dat ik hiervan maar een review ga maken. Hm, ik ben héél benieuwd of het mij staat, gouden mascara! (€ 17,50).

Made to last oogschaduw

En dit is wél echt een product uit de kerst-collectie. Deze Long lasting eye shadow stick komt in twee kleuren, namelijk Party Violet en Sparkling bronze, en in de goodiebag zat de tweede kleur. Het lijkt me vooral dat je de kleur zo makkelijk kunt aanbrengen met deze stick. De gouden kleur is ook echt heel erg mooi! (€ 14,25).

Naar welk(e) product(en) ben jij benieuwd?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat gesponsorde producten.

7 Comments

 1. Willemse says:

  Ik hou van PUPA , ze zijn samen met Colistar een van mijn favoriete merken qua make up waar ik altijd wel eventjes bij ga kijken als er weer een nieuwe collectie word uitgebracht.

 2. Wat een prachtige en feestelijke collectie! Ik ben heel benieuwd naar de wing eyeliner, de gouden mascara en de oogschaduw. Een gouden mascara, wat gaaf dat dat bestaat. I ben ook benieuwd of je dat staat, ik zou het ook op de puntjes van de wimpers aanbrengen, ik denk dat subtieler is dan op je hele wimpers.
  Ik kijk uit naar je look met deze producten, super leuk!

 3. Ik ben zo verliefd op je foto’s!! En ook naar alles wat op de foto staat! Wauwie! Het lijkt wel kerst bij jou!!

 4. Die foto’s, Christiana, die foto’s! Ik kan er niet over uit, ze zijn echt perfect! De producten klinken erg interessant. Ik blijf PUPA een mooi merk vinden, het geeft me altijd een erg luxe gevoel. Ik moet zeggen dat ik de laatste tijd alleen een dun lijntje bruine eyeliner gebruik maar dat ik wel heel benieuwd ben naar zo’n eyeliner waarmee je een wing kunt maken, want uit de losse pols, dat lukt me niet zo goed!

 5. Mijn schoonheidsspecialiste verkoopt Pupa volgende keer even goed snuffelen.

 6. Oké, die gouden mascara heeft mijn aandacht, hihi.

 7. Die gouden goodiebag heb je niet laten zien, maar hij zal vast heel mooi zijn 😉 de inhoud is dat in ieder geval wel. Ik ben wel into eyeliner en ben heel benieuwd geworden naar die wing liner, dat lijkt me wel een uitkomst voor mij. Ben benieuwd naar je review(s)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.