Yves-rocher-les-plaisirs-nature-Mango-coriander
BEAUTY, Lichaams- en haarverzorging

Yves Rocher Les plaisirs nature Mango & coriander

Ontdek hier de nieuwste geur uit de Yves Rocher Les plaisirs nature collectie. Mango & coriander is een verrassende combinatie van zoetfruitig en aards!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Yves Rocher les plaisirs nature Mango Coriander Energizing bath & showergel

(Verkrijgbaar via Yves Rocher |  400 ml. voor € 4,50)

Geur en textuur

Wat een bijzonder lekkere combinatie van geuren! Mango vind ik qua geur sowieso altijd erg lekker in beautyproducten, mits op een natuurlijk ruikende manier en niet te zoet. Deze echt pure mango geur komt in de showergel heerlijk tot zijn recht. De coriander geeft het geheel een wat aardse touch, waardoor het eindresultaat niet té zoet is. Het is een fantastische en vooral ook verkwikkende zomergeur om helemaal blij van te worden. De kunststof verpakking met vaste klikdop is super gebruiksvriendelijk en vooral lekker groot, wat een fijn prijsje ook! De textuur voelt zacht aan op de huid en de showergel schuimt lekker op, zeker niet te weinig, maar je hebt ook geen overdreven dotten schuim. Precies goed.

Yves Rocher Mango Coriander Energizing bath & showergel INCI

AQUA/WATER/EAUAMMONIUM LAURYL SULFATEDECYL GLUCOSIDEALOE BARBADENSIS LEAF JUICEALOE VERA GELPARFUM/FRAGRANCECOCAMIDOPROPYL BETAINECITRIC ACIDSODIUM BENZOATESODIUM CHLORIDEGLYCERINCOCAMIDE MIPATETRASODIUM EDTALIMONENESALICYLIC ACIDMETHYLPROPANEDIOLMANGIFERA INDICA (MANGO) FRUIT EXTRACTDENATONIUM BENZOATECI 14700 (RED 4)CI 15985 ( YELLOW 6)CI 19140 ( YELLOW 5)324V0

Yves Rocher Energizing exfoliating showergel

(Verkrijgbaar via Yves Rocher |  200 ml. voor € 3,95)

Met scrubben of exfoliëren verwijder je dode huidcelletjes die je huid droog en dof kunnen maken. Scrubben is een mechanische vorm van het verwijderen van dode huidcellen, de ‘deeltjes’ (dit kan bijvoorbeeld suiker zijn, maar ook zout of verpulverde of gemalen noten) die aan scrubs worden toegevoegd ‘schuren’ de dode huidcellen als het ware van je huid af. Daarmee is scrubben dus iets anders dan exfoliëren; hierbij maak je namelijk gebruik van fruitzuren, die de dode huidcellen als het ware van je huid losweken.

Textuur en geur

De exfolierende deeltjes in deze showergel zijn afkomstig van abrikozenpitten en verpulverde amandelen. De geur is identiek aan die van de showergel. De textuur is lekker zacht en gelly en de exfolierende deeltjes zijn lekker aanwezig qua hoeveelheid, ze voelen niet hard aan op de huid, maar toch merk ik dat mijn huid behoefte heeft aan een goede hydratatie na gebruik. Ik vind het een lekker product, maar niet om al te vaak gebruiken. Voor mij is het echt een vervanging van een scrub-behandeling en niet iets dat ik dagelijks als showergel zou gebruiken.

Yves Rocher les plaisirs nature Energizing exfoliating showergel INCI

AQUA/WATER/EAUAMMONIUM LAURYL SULFATEDECYL GLUCOSIDEACRYLATES CROSSPOLYMER-4COCAMIDOPROPYL BETAINEALOE BARBADENSIS LEAF JUICEALOE VERA GELPARFUM/FRAGRANCECITRIC ACIDSODIUM BENZOATEPRUNUS ARMENIACA (APRICOT) SEED POWDERGLYCERINCOCAMIDE MIPATETRASODIUM EDTAPRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) SHELL POWDERLIMONENESODIUM HYDROXIDESALICYLIC ACIDBHTMETHYLPROPANEDIOLMANGIFERA INDICA (MANGO) FRUIT EXTRACTDENATONIUM BENZOATECI 14700 (RED 4)CI 15985 (YELLOW 6)CI 19140 (YELLOW 5)500V0.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat gesponsorde producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.