yves-rocher-moisturizing-lotion-aloe-vera-pulp
BEAUTY, Lichaams- en haarverzorging

Yves Rocher Light legs fresh gel (tegen vermoeide benen!)

Deze Yves Rocher Light legs fresh gel is een gel die zou werken tegen vermoeide benen. Maar doét zo’n product nu daadwerkelijk iets?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Yves Rocher Moisturizing lotion Aloë vera pulp

(Verkrijgbaar via Yves Rocher |  200 ml. voor € 9,50)

Verpakking, geur en textuur

De verpakking van de bodylotion is zeer gebruiksvriendelijk, het gaat om een kunststof tube met een vaste klikdop. Hiermee kun je makkelijk en bovendien hygiënisch doseren. Aloë vera pulp, staat er op de verpakking, en wanneer je de geur eenmaal ruikt, herken je het ook direct. De bodylotion ruikt namelijk heerlijk fris en een tikkeltje groen. Het is geen heel aanwezige geur, prima. De textuur is luchtig, en ik vind hem verder vrij zuinig in gebruik. Hij trekt lekker snel in en natuurlijk merk je dat een lotion toch nét iets minder hydrateert dan een rijkere crème, maar voor de zomermaanden vind ik dit prima. Dan smeer ik toch elke dag en dit is in dat opzicht een prima onderhoudend product voor de normale tot droge huid. Het is natuurlijk niet een héél bijzondere bodylotion, maar gewoon een prima koop met wat mij betreft een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Yves Rocher Moisturizing lotion Aloë vera pulp INCI

AQUAWATERISOPROPYL MYRISTATEGLYCERINGLYCERYL STEARATE CITRATEALOE BARBADENSIS LEAF JUICEALOE VERA GELDIMETHICONECAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDEANTHEMIS NOBILIS FLOWER WATERCAMOMILE FLOWERS WATERGLYCERYL STEARATE SEBETAINESODIUM BENZOATEPARFUMXANTHAN GUMCITRIC ACIDSALICYLIC ACIDPOTASSIUM SORBATE1990V0

Yves Rocher Light legs fresh gel

(Verkrijgbaar via Yves Rocher |  200 ml. voor € 14,90)

Vooral naar dit product van Yves Rocher was ik érg benieuwd. Deze gel is bedoeld om vermoeide benen een oppepper te geven, een leuk zomerproduct. Nu met het lekkere weer zijn de mensen over het algemeen veel meer buiten en daarnaast zijn ze ook actiever, ik tenminste wel. De verkoelende werking komt van kampfer (dit vind je op de INCI-lijst terug als Camphor). Dit ingrediënt staat bekend om zijn verfrissende én verkoelende werking op de huid. Het heeft echter wel een zéér aanwezige geur, waar je echt rekening mee moet houden. De geur van de Fresh legs gel is erg aanwezig  en doet mij sterk denken aan die groene snoepjes die je kan nemen wanneer je verkouden bent. Wel een geur waar van je van moet houden dus.

Yves Rocher Light legs fresh gel INCI

AQUA WATER ALCOHOL GLYCERIN PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OILZEA MAYS STARCHCORN STARCHMENTHOLETHYLHEXYL COCOATECAMPHOR.SESAMUM INDICUM SEED OILSESAME SEED OILAPHLOIA THEIFORMIS LEAF EXTRACTAPHLOIA LEAF EXTRACTRANUNCULUS FICARIA EXTRACTLESSER CELANDINE EXTRACTBUTYLENE GLYCOL PARFUM CARBOMERXANTHAN GUMSODIUM HYDROXIDEAESCULUS HIPPOCASTANUM SEED EXTRACTHORSE CHESTNUT SEED EXTRACTTETRASODIUM EDTA1440V0

Werkt de Yves Rocher Light legs fresh gel écht tegen vermoeide benen?

Maar dan nu de grote vraag; werkt hij? Ja! Ik kan met recht zeggen dat het prettig is om de Yves Rocher Light legs fresh gel te gebruiken. Ik heb het zowel uitgeprobeerd aan het eind van de dag als aan het begin van een dag. In de avond werkt voor mij het beste. De naam van het product doet wellicht anders vermoeden, maar de textuur vind ik meer lotion-achtig dan gel-achtig. Hij laat zich uitstekend verdelen over de huid. Hij voelt inderdaad wat fris aan tijdens het aanbrengen en wat later gaat de huid helemaal tintelen. Op een positieve manier welteverstaan. Dat gevoel blijft vrij lang aanhouden, en ook de geur blijft je erg lang ruiken. Die geur had wat mij betreft iets subtieler gemogen. Een leuk product, en zeker wanneer je tijdens de zomer lekker actief bent.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat gesponsorde producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.