Dior Absolutely blooming EDP
BRUILOFT, Onze bruiloft in Frankrijk

Dior Absolutely blooming EDP (Dít parfum droeg ik tijdens onze bruiloft!)

 

Dior Absolutely blooming EDP, mijn bruiloftsparfum.

Mijn proefsessie voor haar en make-up had ik maanden voordat we gingen trouwen al geregeld. Ook de kleur die ik graag op mijn nagels wilde had ik al gauw gevonden. Over een parfum heb ik wel een beetje zitten twijfelen. Ik heb tenslotte zoveel heerlijke geuren in de kast staan en ik wist niet helemaal zeker of ik wel een parfum speciaal voor de bruiloft aan wilde schaffen. Achteraf heb ik een heel bijzondere geur cadeau gekregen en ik had er niet blijer mee kunnen zijn. Elke keer dat ik hem ruik ben ik namelijk weer een beetje terug op die super speciale dag.

Dior Absolutely blooming EDP

Choices choices…

Ik heb vrij veel parfum, maar mijn favorieten zijn toch wel Ma vie florale van Hugo Boss en Flora by Gucci. Toen ik dus op een dag, maanden voor de bruiloft, bij de parfumerie naar binnen liep om me een beetje te oriënteren voor een eventuele bruiloft-parfum, zei ik dat het iets in die richting moest worden, maar dan net wat specialer. Ik werd echt ontzettend leuk geholpen door een dame die haar geuren echt goed kende. Uiteindelijk ging ik met drie staaltjes de deur uit. Een daarvan was Signorina eleganza van Ferregamo en de ander was Absolutely blooming van Dior. Wat de derde was, ben ik dus vergeten. Heel jammer. Ik heb beide geuren een paar keer kunnen proberen en ik was er al snel over uit dat het Dior moest worden. En op een maandagmiddag ergens in het voorjaar toen ik gezellig samen met collega’s ging eten, kreeg ik deze geur cadeau! Ik was zo ontroerd, echt! Achteraf hadden ze dat heel slim aangepakt. Ik kon in de maanden voor de bruiloft vrijwel nergens anders over praten, en toen een collega vroeg of ik al wist welke parfum ik zou willen dragen, vond ik dat dus helemaal geen rare vraag. Blijkbaar heeft ze dat heel goed onthouden.

Dior Absolutely blooming EDP

Dior Absolutely blooming EDP

Ik kan me eigenlijk geen vrouwelijker parfum voorstellen dan Absolutely blooming. En absolutely blooming is hij dus absoluut! De geur opent fris en zoet met rode bessen. Het hart bestaat uit rozen uit Grasse, damascus roos en pioenen. De basis wordt gevormd door witte musk. Woorden die het beste bij de geur passen zijn oneindig bloemig, super vrouwelijk en sensueel zoet.

Bewaard tot onze bruiloft

Ik heb de parfum bewust niet gedragen voor ons trouwen. Ik wilde hem echt bewaren tot de dag zelf. En elke keer als ik de geur nu ruik, zie ik mezelf weer bovenaan die trap staan, (letterlijk) in een wolk van een jurk in een wolk van Dior. Te trappelen van ongeduld op mijn Jimmy Choos om naar beneden te gaan om Andre te zien. Het gaat om een eau de parfum en de houdbaarheid is waanzinnig goed. Toen ik ‘s avonds in bed lag, rook ik de geur nog en zelfs de volgende ochtend kun je er nog van genieten.

Had jij een speciaal parfum voor jullie trouwdag?

© ByChristiana tekst. Fotografie Authentique. All rights reserved.

5 Comments

  1. Wat een goed idee dat je heel bewust een parfum hebt gekozen voor die dag! Ik heb geen flauw idee wat ik die dag op had. Het kan Opium zijn van YSL, die kreeg ik vroeger altijd van Jeroen op mijn verjaardag.
    Geuren en emotie, ik weet hoe belangrijk die zijn, geuren doen je altijd denken aan bepaalde gebeurtenissen. En inderdaad, als je dan je Dior draagt dan ervaar je weer je huwelijksdag. Mooi hoor!

  2. Mooie foto’s! Je vroeg gisteren of je mijn nagels mocht lenen, maar je hebt zelf prachtige nagels! En de kleur lak die je droeg op je bruiloft vind ik ook heel mooi. Was het nu essie of Anny? Ik ben het even kwijt of wacht, volgens mij was het Barry M..? On topic; want ik dwaal weer af 😉 lijkt me een heerlijke geur. Krijg er een beetje een lente gevoel bij. Ga ém zeker van het voorjaar ff proberen bij de parfumerie.

  3. Prachtige foto’s en de geur klinkt heerlijk. Speciaal ook dat je hem cadeau hebt gehad, fijn zulke oplettende collega’s!

  4. Sonja Van de Sande says:

    Wat een mooi idee om op de mooiste dag een speciale geur te dragen! Geuren doen heel veel qua emotie… ik kan mij dus niet herinneren of ik een geur droeg, het zal iets van Hugo of Lancôme geweest zijn, want dat droeg ik 17 jaar geleden.

  5. Wat zag je er prachtig uit, echt heel mooi. Tip top verzorgd, precies zoals jij bent! Het parfum lijkt me heerlijk, vooral de witte musk spreekt me erg aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.