BRUILOFT, Bruiloft voorbereidingen en tips

Hiér brengen wij onze ‘mini-huwelijksreis’ door!

 

Parc Broekhuizen!

Een échte huwelijksreis na onze bruiloft in Nederland, die steeds dichter bij gaat komen, hadden wij niet op de planning omdat we natuurlijk al onze huwelijksreis in Frankrijk hebben na onze ceremoniële bruiloft, maar het leek ons toch wel leuk om één of twee nachtjes samen ergens heen te gaan in Nederland. En déze locatie is het dus geworden!

De zoektocht naar een bruidssuite

Is het geen fénomanele locatie? Het was serieus nog een behoorlijke zoektocht, want toen ik op ‘bruiddsuites’ ging zoeken op Google, kreeg ik een heleboel opties, maar de ene locatie vond ik nog lelijker dan de andere. Qua locatie hadden we eigenlijk niet echt een voorkeur, we hebben ook gezocht in Antwerpen en zelfs in Duitsland. Het Rivièra Maison hotel in Castricum stond ook op ons lijstje, maar helaas was daar de bruidssuite al geboekt en de andere kamers van het hotel vond ik niet leuk genoeg als ‘bruidssuite’. Uiteindelijk is het dus Parc Broekhuizen geworden. Het ligt op 21 km. afstand van Utrecht, dus op donderdag 9 augustus (de grote dag!) rijden we er binnen een kleine drie kwartier naartoe.

Parc Broekhuizen in Leersum

Het statige pand dateert uit de 18e eeuw en vandaag de dag fungeert het dan als een hyper modern 4,5 sterren hotel. Alleen de omgeving is natuurlijk al waanzinnig mooi, zo met het meer en al het groen. Hoewel de buitenkant van Parc Broekhuizen er vrij klassiek uitziet, is het interieur modern en bovenal zeer chique. Zéér chique. In Parc Broekhuizen zijn 22 kamers en suites te boeken, en allemaal zijn ze even prachtig.

Parc suite

We hadden een paar suites gevonden die we beiden erg mooi vonden. Met stip op nummer één stond de Grand suite, maar voor twee nachten werd dat wat begrotelijk. Uiteindelijk is het dan de práchtige Parc suite geworden. We zullen er na de huwelijksceremonie en de high tea naar toe rijden en we gaan er twee nachtjes blijven. Zo hebben we toch een soort ‘mini-huwelijksreis’.

Nog enkele kleine trouwupdates

Ik kan gewoon niet wachten tot het zover is, maar ik vind dat de tijd echt ongelofelijk snel gaat. Ondertussen zijn er ook weer diverse dingen voor ons huwelijk in Frankrijk geregeld. Zo hebben wij onze ceremonie en de dag-indeling al zo’n beetje uitgestippeld samen met onze weddingplanner. Je moet je voorstellen dat we maar met z’n tweeën zijn die dag, dus het wordt natuurlijk geen ‘standaard-bruiloft’. Verder hebben wij een paar weken geleden onze trouwringen uitgezocht! Ik verwacht ze over ongeveer een maand en zodra deze binnen zijn, laat ik ze natuurlijk met veel plezier aan jullie zien. Al eerder schreef ik over de proefsessie voor mijn haar en make-up en mijn trouwschoenen.

Wat vind jij van onze ‘mini-huwelijksreis’-locatie?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. 

6 Comments

  1. Ga weg, man! Bah! Veel te mooi! 😉
    Nee joh, ik vind het prachtig en het ziet er allemaal suuuuuperdeluxe uit!

  2. Zooo, chique hoor! Ziet er super mooi uit, ik denk dat je je daar prima kunt vermaken 😉

  3. Wat een prachtige locatie en die kamer! Waanzinnig gewoon, zo mooi! (Sliepen wij bij Van der Valk toendertijd, hahaha…Dit is zoveel mooier!)

  4. Oei, Nice!

  5. Wat prachtig! Ik kan mij heel goed voorstellen dat jullie hier naar uit kijken. En wat gaaf dat jullie eerst in Frankrijk gaan trouwen! Super gaaf!

  6. Wat een imposant gebouw en wat een super mooie en chique kamer!! Kan me voorstellen dat je heel er heel erg naar uit ziet. Schiet ook al op! Nog ff lekker genieten van de voorpret voor jullie grote dag. Ben ook heel benieuwd naar jullie trouwringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.