Ik deel de allereerste beelden van onze bruiloft in Nederland. De prachtige foto’s zijn gemaakt door trouwfotografe Erica van Love & sugar fotografie.

Jij en ik en deze liefde

‘Ik hoop dat ieder door het terug kijken naar mijn foto’s zich weer net zo voelt als op het moment dat de foto genomen werd’, zei onze fotografe. En écht, die wens is wat ons betreft absoluut uitgekomen. Een foto is zoveel meer dan gewoon ‘een plaatje’ en eigenlijk had ze het niet treffender kunnen omschrijven. Wanneer ik namelijk kijk naar deze foto’s en ons zo inténs gelukkig zie, dan ben ik ook weer echt hélemaal terug op deze bijzondere momenten.

love sugar fotografie

Wel of geen fotografe in Nederland?

Omdat we gedurende onze hele trouwdag in Frankrijk een fotografe hadden, hadden wij eigenlijk in de eerste plaats besloten om in Nederland geen fotograaf in te huren. Dat was dus tót dat we de locatie voor onze huwelijksnacht gingen bekijken. Die was zo verschrikkelijk mooi dat ik al heel gauw vond dat we daar eigenlijk ook echt foto’s van moesten hebben. Maar dan echt móóie foto’s. En tjonge, jonge, dié hebben we gekregen. Bizar genoeg kregen we er zelfs al een aantal razend snel; twintig stuks, om precies te zijn al de volgende dag. En dit zijn er dan vast een paar.

love sugar fotografie

Jij en en ik en deze liefde

Deze foto is mijn favoriet, hij is zo ‘puur’. Doordat het flink geregend had, hing er veel vocht in de lucht en hier kun je dat zien aan die krul aan de voorkant die voor een deel is uitgezakt. Maar maakte ik me er druk om? Nee, eigenlijk totaal niet. Ik moet hierbij denken aan de tekst die mijn zus voor onze trouwkaart geschreven had; ‘Wij weten wat onze wereld prachtig maakt, jij en ik en deze liefde’. Er komen dus nog meer foto’s aan waarvan ik er zeker een aantal met jullie zal delen!

love sugar fotografie

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved.

11 Comments

 1. Wauw ze zijn echt prachtig, vooral die laatste…

 2. Die laatste is ook mijn favoriet! Super mooi met die dauw en dat oranje plantje.

 3. Wauw, wat een mooie foto’s! Wat zien jullie er blij en gelukkig uit. Vooral die foto van jullie samen vind ik heel erg mooi.

 4. Ja, prachtig natuurlijk! De zwart-witte foto vind ik ook geweldig, het geeft een beetje een jaren 50 gevoel, geweldig! Dat vonden wij bij die andere zwart-wit foto ook. Jeroen moet altijd meekijken van mij, hij vond ze ook heel mooi 🙂
  Zeker een goede fotograaf hadden jullie, goed dat je ook in Nederland ook gekozen hebt voor een professionele fotograaf! De liefde spat ervan af!

 5. WOW! Prachtig! Het geluk en de liefde spat er van af!

 6. Wat een geweldige foto’s! Jullie zien er zó gelukkig uit! Wauw!

 7. Wat een prachtige foto’s <3! Ik ben benieuwd naar jullie andere foto's. Jullie staan er prachtig op. Ik heb al je posts over de bruiloft gelezen, alleen nooit eerder gereageerd. Je ziet er echt prachtig uit. Wat een mooie jurk! Zo lief en mooi hoe je alles beschrijft. Ik wens jullie samen heel veel geluk en goeds toe.

 8. Wauw wat zie je er prachtig uit zeg..!

 9. Mooooooi!!

 10. Zo moooooi, wat ben jij nu blij dat je toch die fotografe genomen hebt! Zoiets kun je nooit meer opnieuw doen, dus trots op jullie (ja, ik heb een brok in mijn keel).

 11. Natascha - Beautyopinie says:

  Ja, wauw! Ze zijn zoooooooooooo mooi. Echt weer een sprookje 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.