BRUILOFT, Bruiloft voorbereidingen en tips

Mijn trouwschoenen inlopen…

 

‘Wel inlopen hoor schat, als je niet wilt dat je trouwdag een hel wordt’. 

Mijn trouwschoenen van Jimmy Choo

Er zit een heel (dat mag ik zelf best zeggen) leuk en bijzonder verhaal achter mijn trouwschoenen. Lees dit namelijk maar even. Ik heb ze ondertussen al weer enkele maanden in huis en zoals het een echt meisje betaamt heb ik ze natuurlijk mooi tentoongesteld zodat ik ze elke dag kan zien. Zulke schoentjes zijn natuurlijk véél te beeldig om in een doos gestopt te worden.

Klein hakje

Mensen die mij al wat langer volgen, weten dat ik niet zo’n hakkendraagster ben. Ik vind het prachtig hoor, absoluut, maar buiten dat ik het gewoon echt vermoeiend vind, gaan mijn voeten er ook gewoon snel zeer van doen. Voor de bruiloft echter, wilde ik natuurlijk heel graag een hakje, met de nadruk op ‘je’. En zoals je ziet is het ook best bij een bescheiden hakje gebleven.

Trouwschoenen inlopen

Vorige week ging ik mijn trouwjurk doorpassen zodat ik die over drie weken op maat gemaakt en gestreken weer op kan halen, en deze week vond ik het dan wel eens tijd om mijn trouwschoenen in te lopen. Als ik ‘trouwschoenen inlopen’ hoor, moet ik ál-tijd aan Yari uit Gooische vrouwen denken die tegen Cheryl zegt; Wel inlopen hoor schat, als je niet wilt dat je trouwdag een hel wordt’. Nou, dát willen we natuurlijk beslist niet. En ik moet zeggen, ze lopen niet als pantoffels (was het maar wáár…), maar eigenlijk valt het me ook geenszins tegen. Maar ik neem toch zeker wel een paar blarenpleisters en reserve slippers mee.

Mango jurk

De jurk die ik draag is trouwens van Mango, ik ben er zó blij mee. Ik heb trouwens wel een beetje haat-liefde met kleding van de Mango, want óf het zijn echt beeldige jurkjes, óf regelrechte hobbezakken. Met mijn appel-figuur zoek ik altijd naar A-lijn modellen die strak zitten van boven en wijd uitlopen naar beneden en dan ook nog liefst met een ceintuurtje of een lint waarmee je zelf een strik kunt maken. Verder vind ik de lengte van de rok ook echt erg mooi, stiekem is het jurkje natuurlijk een klein beetje tuttig, maar oh. Ik hóú er gewoon van.

Wat vind jij van deze outfit? Is het iets wat je zelf zou dragen?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

5 Comments

 1. Verstandig dat je dit doet, je wilt niet op de dag met een “streepjes- mondje”van de pijn rondlopen. Door het bandje aan de achterkant zullen ze fijner zitten dan een dichte schoen denk ik en ow… wat zijn ze mooi!
  Niks tuttigs aan die die jurk, dit soort jurken zijn nu juist helemaal hip. En het past helemaal bij jou. Jouw jurkjes zien er ook altijd uit alsof ze gewoon heel lekker vallen, leuk hoor!

 2. Ik vind het echt een prachtige jurk en je schoentjes zijn natuurlijk ook MEER dan beeldig. Wat moet het heerlijk zijn geweest om ze al eens te kunnen dragen.

 3. Desi says:

  Je trouwschoenen zijn echt heel mooi! En een pump met kitten heel vind ik juist leuk en fijn om te dragen. Wordt tijd dat weer “in” komen!

 4. Je schoenen zijn beeldschoon en slim dat je ze van tevoren inloopt. Ik zou alleen als de dood zijn dat ik m’n smetteloze witte schoenen vies zou maken of ergens in zou gaan staan ;-). Dat zou echt iets voor mij zijn hihi. Zo te lezen is jou dat gelukkig bespaard gebleven. Het jurkje staat er trouwens geweldig bij. Ik vind jouw jurkjes sowieso altijd super leuk en heel vrouwelijk.

 5. Ik vind ze zo mooi! Ik hou van slingback schoentjes!
  Ben zo benieuwd naar het totaal plaatje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.