BRUILOFT, Bruiloft voorbereidingen en tips

Ontbijten in Parc Broekhuizen, de dag na onze bruiloft

Onze eerste dag als newlyweds. En het eerst wat we die dag deden? Ontbijten in Parc Broekhuizen!

De dag voor onze bruiloft

De dag vóór onze bruiloft was best een hectische. De bedoeling was dat ik een tasje klaar zou zetten voor ons verblijf in Parc Broekhuizen, maar op de één of andere manier dacht ik steeds; ‘Ach, dat doe ik morgenochtend wel’. Uiteindelijk kwam het erop neer dat ik eenmaal op onze trouwdag, al in mijn jurk, één en ander letterlijk in een tas gesmeten heb. Op de een of andere manier had ik zelfs op dat moment nog de tegenwoordigheid van geest om een kledinghanger voor mijn jurk mee te nemen, en ja, zelfs de hoes om hem te vervoeren in de auto wanneer wij de volgende dag naar huis zouden gaan.

Mijn trouwjurk in Parc Broekhuizen

En hier hangt ‘ie dan, de dag erna. Wat is ‘ie mooi hè? De jurk heeft zich ook echt geweldig gehouden. Het had natuurlijk flink geregend en tijdens de shoot zijn we soms behoorlijke stukken het bos in gelopen, waar het best een beetje modderig was soms. Haha, je had ons moeten zien! Ik moest mijn jurk steeds zo hoog mogelijk optillen en André hield dan de sluier omhoog zodat die niet verstrikt zou raken in een tak of een boomstronk. Maar goed, je trouwjurk, natuurlijk wil je daar zo zuinig mogelijk op zijn, maar aan de andere kant wil je er ook echt in léven! Ik ben dan ook blij dat ik die bossen gewoon ín gegaan ben om die foto’s te maken en tja, dat is wel te zien aan de onderkant van de jurk. Maar niets wat de stomerij niet kan verhelpen, toch?

Outfit met mijn trouwschoenen

En nee, ik was niet vergeten om andere schoenen mee te nemen. Ik wilde ze gewoon heel graag nóg een dagje dragen, en zeg nou zelf? Dat kán toch ook gewoon met deze schoenen? Wat ik trouwens nog wilde zeggen: Ik was van tevoren rázend benieuwd hoe mijn Jimmy Choos het zouden houden. Of liever gezegd, hoe ík het zou houden op mijn Jimmy Choos? En ik kan je vertellen; perféct! Ik heb ze zowel in Frankrijk als in Nederland de hele dag en avond aan kunnen houden zonder ook maar één blaar. Sterker nog; in Frankrijk hebben we in de avond zelfs nog tot middernacht gedanst! Er zat trouwens een kleine beschadiging op het neusje, hiermee ben ik naar de schoenmaker gegaan. Ik vroeg of hij dat kon repareren en wat het zou kosten. Toen hij ‘een euro’ zei, heb ik hem waarschijnlijk ontzéttend dom aan zitten staren. Maar écht; de beste man heeft mijn Jimmy Choos dus gefixt voor één euro! Als dát geen service is. De jurk is trouwens van Mango en hier woon ik zo’n beetje in deze zomer! Verder had ik natuurlijk mijn nieuwe Kate Spade bij me.

ontbijten in parc broekhuizen

Ontbijten in Parc Broekhuizen

Het ontbijten in Parc Broekhuizen was enorm leuk! Er was er een soort buffet in de keuken, waar je zelf broodjes, croissants, melk, yoghurt en huisgemaakte granola kon halen. Op tafel lag echter ook nog een menukaartje waar je daarnaast dus óók nog van kon bestellen; bacon bijvoorbeeld, en eieren, maar ook; American pancakes! Ik had dat nog nooit geproefd, maar ik vond het erg lekker.

ontbijten in parc broekhuizen

Naar ‘s Hertogenbosch

Na het ontbijten in Parc Broekhuizen zijn we, op aanraden van jullie, naar ‘s Hertogenbosch gereden. Dat was maar een klein uurtje vanaf de Utrechts heuvelrug. De bedoeling was om daar een beetje te shoppen, maar eenmaal daar aangekomen echter hadden we eigenlijk allebei niet echt zin om iets te passen. Ik kwam nog een Kate Spade met 50% korting tegen bij Hudson’s bay, maar zelfs die kon me niet bekoren. Ik denk dat ik nog gewoon helemaal vol was van alle indrukken van de vorige dag. Uiteindelijk heeft een André een pan (haha!) gekocht en ik een set kleine gebaksbordjes bij de Sissyboy ter aanvulling op mijn servies. Die stonden namelijk nog op mijn lijstje. Verder aten we verse frietjes en een méga ijsje, (die zag je dus eerder in dit artikel aan voorbij komen) bij Australian. Het zonnetje scheen en eigenlijk had ik me geen fijnere eerste dag als newlyweds kunnen wensen. Toen we in de avond thuis kwamen, kregen we al snel mail met de eerste foto’s van onze fotografe! Toen kon de dag natuurlijk helemaal niet meer stuk. Heb jij ze al gezien?

de dag na onze bruiloft

Ben jij wel eens in ‘s Hertogenbosch geweest?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

3 Comments

  1. Mooi om jouw jurk ook zo te zien, echt een beauty!
    Pancakes, jammie! Die lust ik ook wel! En voor een euro? Soms heb je dat wel eens, dat je zo een meevaller hebt. Laatst ging Jeroen naar een garage omdat een koplamp het niet meer deed. De kosten? Niks, noppes…Wat een service! Dan hebben ze aan mij een vaste klant voor de APK en dergelijke!
    Lang geleden dat ik in Den Bosch geweest ben, maar als wij er kwamen moesten wij altijd Bossche bollen meenemen. De echte, hè…Heerlijk!

  2. Had ik niet verwacht dat je Jimmy Choos zo fijn zouden zitten en dat ze er nog zo spierwit uit zouden zien na jullie shoot in het bos. Knap hoor, zou mij zeker niet gelukt zijn 😉. Ik ben welgeteld 1 keer in DB geweest, na sluitingstijd en ik zei toen al dat ik zeker terug wilde gaan, maar het is er tot nu toen nog steeds niet van gekomen 😊.

  3. Natascha - Beautyopinie says:

    Ik ben heel benieuwd of je je jurk nog weer helemaal wit krijgt. Ik vind het in elk geval wel lief dat die man je shoes gerepareerd heft voor 1 euro. Ze zijn inderdaad prachtig, dus vooral lekker blijven dragen haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.