Op ByChristiana verwelkom ik maandelijks ruim 16.000 unieke bezoekers (gemeten via Google Analytics). Dit zijn sprankelende 25+ vrouwen die het beste uit hun leven willen halen en graag op de hoogte zijn van alle relevante nieuwtjes op het gebied van (high-end) beauty, fashion, lifestyle, interieur en hotspots. Wil jij deze vrouwen bereiken? Bekijk hieronder de mogelijkheden om samen te werken met ByChristiana.

Ik hecht veel waarde aan creativiteit en authenticiteit. Voor alle content die op ByChristiana verschijnt, maak ik altijd gebruik van zowel eigen beeld als eigen tekst. Hierdoor is alle content op ByChristiana dus uniek.

ByChristiana werkt(e) onder andere samen met Anna van Toor, Bijenkorf, Brandfield, Care cosmeticsCollistar, Douglas, Hilton Hotel RotterdamHunkemöller, Isabel Bernard, Lianne Tio luxury, L’Occitane, Manfield, Misterdesign, Mostert Juweliers, Noa Noa Utrecht, Sacha, The Body shop en Van den Assem.

PR

Ik werk op vaste basis samen met diverse PR-bureaus. Ik bespreek graag de mogelijkheden voor exposure op ByChristiana van de merken uit jouw portfolio.

Gesponsorde content

Heb of vertegenwoordig je een merk waarvan je denkt dat het passend is bij ByChristiana, neem dan zeker contact met me op voor de mogelijkheden tot exposure op mijn blog. In een productreview laat ik mijn lezeressen kennis maken met jouw (nieuwe) product. Ik baseer mijn mening uiteraard op het gebruik van jouw product. ByChristiana is een lifestyleblog en ik schrijf met name over beauty, interieur en fashion. Ook zul je blogs tegenkomen die gerelateerd zijn aan onze bruiloften (waarvan één in het buitenland) en onze pomeriaan Sketch. Het is voor mij belangrijk dat een merk goed bij mij, mijn stijl en bij mijn huidige content past. Alle items en producten zullen in en rond mijn eigen interieur gefotografeerd worden. In een advertorial verwerk ik jouw bedrijf, dienst of product in een (SEO) artikel. Ook voor advertorials werk ik het liefst, voor zover mogelijk, met mijn eigen beeld. Het plaatsen van een gastblog behoort helaas niet tot de mogelijkheden.

Een vermelding in de hotspot rubriek


Heb jij een bijzondere winkel en lijkt het je leuk om deze bij een breder publiek onder de aandacht te brengen, dan kan dit door middel van een exclusieve foto-rapportage. Ik kom hiervoor op afspraak bij je langs. Ook wanneer je mij kennis wilt laten maken met jouw behandeling of dienst in bijvoorbeeld je (beauty)salon is dit een leuke mogelijkheid.

Copy-writer


Ik heb jaren lange ervaring als cosmetica-adviseuse in het hogere segment van de cosmetica en ik werk daarnaast als freelance tekstschrijver. Heb jij voor jouw magazine, blog of webshop (eenmalig of op vaste basis) beauty-gerelateerde content nodig in de vorm van bijvoorbeeld productomschrijvingen of SEO-teksten, ook dan kan ik je hierin voorzien.

Ben je op zoek naar een leuke samenwerking, eenmalig of langdurig, dan kun je via onderstaand formulier contact met mij opnemen. Ik hanteer vaste tarieven. Ik streef er altijd naar om binnen 24 uur contact met je op te nemen.