ByChristiana heeft maandelijks ruim 20.000 pageviews (gemeten via Google Analytics). Mijn bezoekers zijn sprankelende 25+ vrouwen die het beste uit hun leven willen halen en graag op de hoogte zijn van alle relevante nieuwtjes op het gebied van (high-end) beauty, fashion, lifestyle, interieur en hotspots. Wil jij deze vrouwen bereiken? Bekijk hieronder de mogelijkheden om samen te werken met ByChristiana.

Ik hecht veel waarde aan creativiteit en authenticiteit. Voor alle content die op ByChristiana verschijnt, maak ik altijd gebruik van zowel eigen beeld als eigen tekst. Hierdoor is alle content op ByChristiana dus uniek.

ByChristiana werkt(e) onder andere samen met Anna van ToorBrandfield, Care cosmeticsCollistar, Douglas, Hilton Hotel RotterdamHunkemöller, Lianne Tio luxury, Misterdesign, Noa Noa UtrechtThe Body shop en Van den Assem.

PR


Ik werk op vaste basis samen met diverse PR-bureaus. Ik bespreek graag de mogelijkheden voor exposure op ByChristiana van de merken uit jouw portfolio.

Gesponsorde content

Heb of vertegenwoordig je een hip fashionbrand waarvan je denkt dat het passend is bij ByChristiana, neem dan zeker contact met me op voor exposure in mijn fashionrubriek. In een productreview laat ik mijn lezeressen kennis maken met jouw (nieuwe) product. Ik baseer mijn mening uiteraard op het gebruik van jouw product. In een advertorial verwerk ik jouw bedrijf, dienst of product in een (SEO) artikel.

Een vermelding in de hotspot rubriek


Heb jij een bijzondere winkel en lijkt het je leuk om deze bij een breder publiek onder de aandacht te brengen, dan kan dit door middel van een exclusieve foto-rapportage. Ik kom hiervoor op afspraak bij je langs. Ook wanneer je mij kennis wilt laten maken met jouw behandeling of dienst in bijvoorbeeld je (beauty)salon is dit een leuke mogelijkheid.

Persreis


Wil jij je hotel, horeca-gelegenheid of vakantie-bestemming (binnen of buiten Nederland) graag onder de aandacht brengen? Ik kom graag langs om mijn ervaringen te delen in een exclusief reisverslag dat gepubliceerd zal worden in de travel-hotspot rubriek.

Copy-writer


Ik heb jaren lange ervaring als cosmetica-adviseuse in het hogere segment van de cosmetica en ik werk daarnaast als freelance tekstschrijver. Heb jij voor jouw magazine, blog of webshop (eenmalig of op vaste basis) beauty-gerelateerde content nodig in de vorm van bijvoorbeeld productomschrijvingen of SEO-teksten, ook dan kan ik je hierin voorzien.

Ben je op zoek naar een samenwerking, eenmalig of langdurig, dan kun je via onderstaand formulier contact opnemen. ByChristiana hanteert vaste tarieven. Ik streef er altijd naar om binnen 24 uur contact met je op te nemen.