Fashion & lifestyle trends, WHAT'S NEW

AKO opent Harry Potter bookstore op station Utrecht CS

 

‘Harry Potter is our last hope. We must trust him’.

Harry Potter bookstore op Utrecht CS

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

En dat moet AKO ook gedacht hebben toen ze afgelopen weekend een Harry Potter bookstore openden op station Utrecht CS. Uiteraard ter gelegenheid van het zeer recent in Nederland verschenen boek Harry potter en het vervloekte kind. Mijn Harry Potter hart ging er in ieder geval twee keer zo snel van kloppen.

After all this time

Het was 2009 dat ik Harry Potter en de steen der wijzen voor het eerst las. Sindsdien heb ik het jong in mijn hart gesloten en zowel de boeken als de films verslónden. Ik ken ze van achteren naar voren en weer terug. En nu, after all this time, kun je dus éindelijk in Nederland een bezoek brengen aan een heuse Harry Potter store.

Doolhof

De bookstore is namelijk een soort doolhof met allemaal verschillende kamertjes geworden waarin je diverse items uit de films terugziet en dus door heen kunt lopen. Magisch mooi gedaan. Met name de Wall of fame waar jij je éigen herinneringen met Harry Potter kunt delen is écht super ontroerend. De Harry Potter bookstore op Utrecht CS zal 9 3/4 week open blijven.

Ben jij een Harry Potter fan?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

2 Comments

  1. Wat ontzettend leuk! Hier zal het hartje van menig Harry Potter fan sneller van gaan kloppen. Ik denk dat mijn dochtertje het heel leuk zal vinden dus als we zaterdag weer eens naar Utrecht gaan, wil ik zeker langs gaan.

  2. Dit is ZO leuk! Hiervoor wil ik echt wel eens naar Utrecht gaan haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.