Fashion & lifestyle trends, WHAT'S NEW

All I want for christmas is…gewoon te koop bij de HEMA

 

Jazeker. Want je kunt in feite alles om the most wonderful time van the year door te brengen bij HEMA vinden. 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Op het hoofdkantoor van HEMA in Amsterdam

Deze week was ik namelijk op het hoofdkantoor van HEMA (wat er trouwens hartstikke fancy uitziet. Want HEMA mag dan misschien zo’n zuunig imago hebben, maar ze hebben hier nogal flink uitgepakt hoor) om inspiratie op te doen voor kerst en oud en nieuw, en eigenlijk ook gewoon voor al die dagen ervoor er erna. Want uitéindelijk is de maand december natuurlijk gewoon één lange aaneenschakeling van overdadige hoeveelheden glitter en glamour (oh keep it coming), zalige vreetfeestijnen en jezelf afvragen waar al je geld in gods name toch gebleven is. Maar goed, die laatste dagen van het jaar wil je natuurlijk wel in stijl doorbrengen. Nou, dan kun je bij HEMA je lol op. Want écht. Het assortiment is anno 2016 hipper dan hip. Ik ga het je allemaal laten zien.

Eat me

 Eten wordt door HEMA uiterst serieus genomen. En terecht. Want zonder lekker eten en een chique gedekte tafel geen kerst. Wat dacht je van kérst tompoucen? Ja, misschien niet zo bijster origineel, maar eigenlijk toch gewoon ontzettend leuk. Ik bedoel, het woord HEMA staat gewoon synoniem aan het woord tompouce. Niet dan? En een tompouce ziet er gewoon altijd zo leuk uit. Zelfs in een luchtbed was ‘ie om te gillen. Dus ik keur het goed, dat HEMA hun traditiegetrouwe tompouce voor nu een kersttruitje heeft aangetrokken. Oh ja, over kersttruien gesproken. NEE. Stop. Oh écht. Ik loop al hélemaal op de zaken vooruit. De outfits die komen later pas. Neem me niet kwalijk. Anyway, de gingerbread mannetjes waren dus ook al te leuk. Ik was blij dat ik ze op de foto heb gezet toen ik net arriveerde op het feestje, want een uur later waren al die kereltjes dus mooi allemaal al verdwenen hè. En dan heeft HEMA dus niet alleen allemaal lékkers, maar ook van die leuke frutsels om het in of op te doen, bordjes, schaaltjes, rietjes, servetjes. Ook veel wegwerp. Handig voor als je aan het eind van het feestje eigenlijk te bezopen bent om je bed nog terug te vinden, laat staat om de áfwas te gaan staan doen.

Copy paste

Tijdens het event was Miljuschka Witzenhausen er om de avond een beetje aan elkaar te kletsen. Hartstikke leuk natuurlijk. Ken jij haar nog van TMF? Ah, those memories. Maar goed, zij is nu natuurlijk moeder én heeft zich bovendien ontwikkeld tot een echte keukenprinses. ‘Copy paste’, gaf zij ons mee wat deze spookjesachtig mooi gedekte kersttafel betreft. En gelijk had ze. Dit wil je toch? Hiér wil je toch je kalkoen en die stoofperen aan op eten? En je kan hem zelfs al even van tevoren dekken, scheelt je weer een berg stress op eerste kerstdag zelf. 

Rudolph

HEMA is ook al zo leuk met interieur. En wat voor boom je ook hebt, er is hier vast wel iéts wat jouw kersthuis nog eens éxtra laat stralen. En heb je nou geen zin in een boom, dan hang je gewoon een kerstslinger op. Hebben ze ook.

Matchy matchy

Hier moest ik dus echt meteen aan Bridget Jones denken. De tweede film. Metéén. ‘Mijn moeder slaat de plank nooit mis’. Ach, deze truien zullen dan wel niet zelfgebreid zijn, maar ze zijn matching én bovendien hartstikke fout, dus voldoen ze aan alle voorwaarden om kersttrui te zijn. En dat te schattige jurkje. En die pose van die pop! Ik moest er zó hard om lachen. Ik heb een klein nichtje die preciés zo op foto’s gaat staan. Mat die benen echt anderhalve meter uit elkaar, handjes in de lucht. Té schattig.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

2 Comments

  1. roos says:

    heerlijk artikel! ik heb ervan genoten! hohoho!!!

  2. Wat een prachtige foto’s en wat zie je er stralend uit! Je verslag is alweer van een paar dagen geleden, maar ik had steeds geen tijd (door nieuwe job enzo) om het te lezen, maar ik moest en zou dit verslag lezen. En natuurlijk ook ff reageren. Lijkt me heel tof om bij dit event te mogen zijn.

    Ik heb al meerdere Kerstspullen van de Hema in huis van hun collectie van dit jaar: van mini kerstballen- en sterren en christmas crackers (doen het leuk op product foto’s) tot de prachtige snowglobe met de rendieren die ik als afscheidskadootje heb gekregen van een lieve collega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.