Beauty nieuws, HOTSPOTS, Shoppen, WHAT'S NEW

Beauty hotspot | Grootse Lush van Nederland opent in Den Haag

 

Een delushious shopping experience met spetterende live demonstraties van bruisballen in actie, skin consultation bar én een hair lab.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

#Keepiton

Afgelopen vrijdag was het voor Lush in ieder geval geen zwarte dag, want zij openden in Den haag hun grootste filiaal van Nederland. En het is daar éxtra leuk vertoeven. Kom je binnen, dan ligt er eerst een dertig kilo wegend gouden ei op je te wachten, als symbool voor hun pas gestarte digitale mensen-rechten campagne. Wij worden hier al helemaal hysterisch als het internet er even uit ligt en we gedurende zo’n vijf verloren gewaande minuten niet kunnen appen slash insta-en slash snapchatten. Ja toch? Maar stel je voor dat overheden moedwillig internet verbindingen uitschakelen? En dat voor dagen, of zelfs weken lang. Op deze manier houden de autoriteiten controle over de bevolking en wordt de hoeveelheid informatie die ze zenden en ontvangen beperkt. Lush is nu dan een speciale campagne begonnen tegen deze zogenaamde internet shutdowns.

Cleopatra

Ik kan me zo voorstellen dat zo’n ei van dertig kilo wat zwaar dragen is voor je. Ik bedoel, je zou bovendien zélf niet eens meer in je bad passen. En dus maakte Lush ook variantjes waar je nog wél gewoon naast past. Alle winst uit de verkoop van deze bath bomb gaat naar het Digital Fund, dat Acces Now en digitale activisten ondersteunt. Een bath bomb kost € 5,05 en is helemaal gehuld in een gouden jasje. Alleen daarom zou je hem dus eigenlijk al willen hebben. In goud water waan je je toch helemaal Cleopatra?

Alle kleuren van de regenboog

Rechts  van het gouden ei kun je lekker soapen. Lush heeft natuurlijk zeep in alle kleurtjes van de regenboog, kun je bijna niet uit kiezen eigenlijk. De aller-aller-aller lekkerste vond ik toch wel Maypole. Een zinderende zeep met pepermunt en maple syrup. En ja. Dit is natuurlijk de meest roze zeep die je hier maar op de foto ziet. Mijn kleine-meisjes-hart ging er twee keer zo snel van kloppen.

Don’t look at me

Halverwege vindt je dan de verse maskertjes. En wat zul jij er adorable uitzien met die vrolijke kleurtjes op je snoet! Deze maskertjes moet je dus echt in de koelkast bewaren. Ben je nu op zoek naar passende huidverzorging, maar weet je niet zo goed wat nu eigenlijk bij de conditie van je huid past? Dan kun je een consult krijgen bij de speciale skin care consultation bar.

Lush Toothfairy

Is ze bij jou al langsgeweest? Anders moet je gewoon eens een van deze tooth tabs gaan proberen. Heel minteressant doordat ze verrijkt zijn met pepermunt voor een wel heel fris briesje. Je krijgt gewoon diréct zin om je tandenborstel hier tevoorschijn te halen.

♫ I just wanna be myself and I want you to know, I am my hair ♫

Die Lady Gaga. Die kan nogal eens een tikkeltje apart uit de hoek komen, maar hiermee sloeg ze dus wél gewoon even de spijker op haar kop. Die snapt als geen ander dat vrouwen gewoon echt uitermate chagrijnig kunnen worden van een bad hairday. En Lush deelt die kennis. Dus kun je op de benedenverdieping even een haarcheck doen en indien nodig een ander bijwerken met bijvoorbeeld Mr. Dandy’s hair candy. Of met Queen be, dan ben je daarna helemaal crazy in love met je lokken. Maar wil je het nu écht grondig aanpakken, dan moet je even de trap op naar het Hairlab.

Santa baby

En als je dan toch boven bent, dan kun je direct voor kerstman gaan spelen, want er is hier keuze genoeg aan gifts en goodies. Allemaal té mooi verpakt. Je zou het bijna niet open durven te maken. Bijna dan. En oh ja, ook de moeite waard zijn de letterlijk spétterende live demonstraties van de bruisballen. Hier krijg je alvast een voorproefje van alle spanning en sensatie die je dus later ook gewoon in je eigen badkamer kunt gaan verwachten.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Uitgenodigd door Lush.

2 Comments

  1. O my goddddd!! Ik wil er heen!

  2. Wat een prachtige foto’s!! Echt super mooi. Leuk verslag heb je er ook weer van gemaakt. Ik zou er ook graag een keer naartoe gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.