Indeedlabs persevent
Beauty nieuws, WHAT'S NEW

Binnenkort verkrijgbaar bij Douglas | Indeedlabs

 

Het succes verhaal van Indeed begon dus allemaal met Nanoblur. Nanowat? Ja, Nanoblur dus. Een wel héél bijzonder spulletje dat werkt als een instant skin perfector. 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Indeedlabs Nanoblur

Het is geen crème, het is geen serum, het is geen make-up. Dus waar hebben we het dan over? De formule van Nanoblur geeft de huid direct na het aanbrengen een prachtig aanzien, fijne lijntjes en oneffenheden lijken verdwenen, evenals overmatige glans en vergrote porien. Geschikt voor elke leeftijd, elk huidtype en met een diréct resultaat dus. Indeed veroverde de markt met Nanoblur zo’n zes jaar geleden en menig celeb is al fan. Ondertussen heeft het merk een uitgebreid assortiment aan probleemoplossers voor de huid ontwikkeld en vanaf 15 mei is het dan bij Douglas verkrijgbaar.

Indeedlabs Nanoblur

Indeedlabs richt op zich op specifieke huidproblemen

Indeed labs richt zich op ‘problemen’. Huidproblemen welteverstaan; dehydratie, rimpeltjes, een vermoeide of dof uitziende huid. Indeed kan het blijkbaar inderdaad allemaal oplossen. En…van de prijzen hoef je eigenlijk niet eens héél erg te schrikken. Die liggen zo tussen de € 20 en € 35.

Indeedlabs Hydraluron moisture serum

Indeedlabs Hydraluron

En dit zijn de Hydraluron producten. Je krijgt het woord bijna je strot niet uit wanneer je éigenlijk hyaluron wil zeggen! Maar buiten dat, hydraluron voorziet je huid van een intensieve vochtboost en ik met mijn super vochtarme huid ben er dan ook dol, dol, dol op. Dit product zit vol met de meest pure vorm van plantaardig hyaluronzuur. Dit is het Hydraluron serum die je onder je dag- en nachtcrème kunt gebruiken, maar er bestaat ook een Hydraluron moisture gelly, een verzorging op zich.

Indeedlabs Hydraluron

Vitamine C

Ik had het er net natuurlijk al over. Vitamine C.  Anno 2017 natuurlijk een echt hot topic in beautyland. Het gaat hier om een stabiele vorm van vitamine C en deze bestrijdt vrije radicalen, die een belangrijke veroorzaker zijn van huidveroudering. Ook wordt hiermee de aanmaak van collagaan gestimuleerd, en dit vormt dan weer een belangrijke rol bij de stevigheid van onze huid. Maar we zijn er nog niet, vitamine C kan ook op een positieve wijze bijdrage aan het verminderen van vlekjes, het product werkt dus als een brightener.

Indeedlabs Vitamin C24

Indeedlabs Facial powdered exfoliator

Oók interessant, deze Facial powdered exfoliator. Een super mooie combinatie van bamboe extracten, rijstzemelen, ananas enzymen, rode algen en hyaluronzuur (dat laatste is echt bijzonder, ik ben dat nog niet eerder tegengekomen in een exfolierend product!). Mocht je nu nog niet bekend zijn met exfoliators in poedervorm, het werkt fantástisch, zelfs voor de meest gevoelige huid. Lees dit bijvoorbeeld maar eens. Bijzonder aan deze variant is bovendien ook dat je de textuur zelf kan beïnvloeden door meer of minder water toe te voegen.

Indeedlabs Exfoliator

Indeedlabs is vanaf 15 mei verkrijgbaar via Douglas.nl en indeedlabs-shop.nl

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

6 Comments

 1. Super mooi verslag heb je weer gemaakt ♥

  1. Christiana says:

   Dankjewel Natasja, leuk om je weer even gesproken te hebben!

 2. Wat een mooie foto’s én verslag! Jammer dat ik er niet bij kon zijn anders had ik je eindelijk eens in real life kunnen ontmoeten. Hopelijk komt er een herkansing!

  1. Christiana says:

   Ja, het moet er toch ooit een keer van komen hè;-)

 3. Beauty_By_Bibi says:

  Leuk artikel weer!

 4. Prachtige foto’s van dit zeer goed verzorgde event!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.