Fashion & lifestyle trends, WHAT'S NEW

Brazilaanse Brigadeiros maken met Ipanema bij Sweet Bob, Amsterdam

 

Vandaag regen en wind getrotseerd om iets héél exotisch te gaan doen. Ik ging namelijk de nieuwe collectie van Ipanema bekijken én Braziliaanse brigadeiro’s maken.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Slippers van Ipanema

Ken jij de slippers van Ipanema al? Het is een Braziliaans slippermerk en vernoemd naar één van de meest exotische stranden ter wereld. Vandaag werd dan de nieuwe collectie voor komende zomer gepresenteerd. Helemaal in stijl, namelijk bij Sweet Bob in Amsterdam. En daar maken ze dus…Brigadeiro’s!

Brigadeiro’s bij Sweet Bob in Amsterdam

Ik zal maar meteen bekennen dat ik tot een week geleden nog nooit van die hele brigadeiro gehoord had. Ik had van tevoren dus maar even Dr. Google ingeschakeld. Ik bedoel, bij zo’n gelegenheid wil je natuurlijk wel een beetje beslagen ten ijs komen. Maar het is dus een Braziliaans lekkernijtje. Heel eenvoudig te maken ook. Voor het maken van een brigadeiro zou je namelijk maar drie minuten nodig hebben. 

De nieuwe collectie van Ipanema

Maar waar het vandaag natuurlijk vooral om draaide was die nieuwe collectie van Ipanema. En die is leuk en vooral heerlijk zomers. Ik zie kleur, ik zie zoete pasteltinten, ik zie heerlijke elegante slippertjes met strass op de bandjes. En voor de liefhebber; er zijn dierenprintjes, grafische vormpjes en zelfs studs. 

Ipanema slippers voor mannen en kinderen

Voor mannen is de zogenaamde Parati lijn toegevoegd met grafische prints en gele of turqouise accenten. Oh hoe heerlijk, zie jij je lief al gaan op die boulevard? Strohoedje er boven, zonnebrilletje op. En zelfs voor kindjes zijn er Ipanema’s!

Heb jij een paar Ipanema slippers in je kast?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

4 Comments

 1. Bianca says:

  Super leuk! Was gezellig! Ik kan niet wachten om naar nog meer events te gaan met jou máár dan op onze Ipanema’s :)!! Wat een storm buiten!

  Liefs,
  Bianca

 2. Klinkt als een té gek event! Ik had ook nog niet eerder van brigadeiro ‘s gehoord dus ik heb weer wat geleerd! Ze zien er heerlijk uit! En die slippers zien er te gek uit. Ik vind die zwarte met dat gevlochten metaal super mooi. En voor kleine meisjes hebben ze zo te zien ook leuke slippertjes. Vanaf wanneer ligt de nieuwe collectie in de winkel?

  1. Christiana says:

   Ja gaaf zijn die hè! Voor zover ik heb begrepen komen deze slippertjes nu zo’n beetje de verkooppunten binnen druppelen!

   1. Thanks! Ik ga het in de gaten houden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.