Beauty nieuws, WHAT'S NEW

Detox event met Ahava, Darphin, Annemarie Börlind & Payot

 

Nu we het koude weer achter de rug hebben, is het tijd om je wintervelletje af te doen. 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Detox in de Consious club in Amsterdam

Je huid kun je een serieuze detox geven met de nieuwste innovaties van de merken Ahava, Darphin, Annemarie Börlind en Payot. Bij een detox staat het ontgiften van je lijf centraal. Zeker na de winter extra fijn om dat grauwe velletjes wat zo lang verstopt gezeten heeft onder dikke lage kleding even lekker te boosten. Maar niet alleen je lijf, ook je gezicht kan wel wat extra’s gebruiken. Jean D’Arcel, waar ik al eerder over schreef, introduceert dan ook een 3D express lifting effect masker. Een vliesmasker verrijkt met onder andere cactusvijg extract, viooltjes extract en hyaluronzuur.

Annemarie Börlind

En deze, dié ken je misschien al! Het zijn de nieuwe peelings van Annemarie Börlind. Allebei met een andere samenstelling, maar uiteraard geven beide producten je een gezonde en glowy look. Het gaat om een peeling powder en een effekt peeling. De powder is echt geweldig als je zoals ik een zeer gevoelige huid hebt en wel zo nu en dan wilt peelen, maar iets héél milds zoekt en bovendien ook niet houdt van een grove korrel op je gezicht. Je kunt er hier alles over lezen.

Darphin

Darphin introduceert drie nieuwe producten. Darphin is een prachtig merk waarbij gebruikt wordt gemaakt van plantenextracten. Door de heerlijk zachte texturen en de écht waanzinnig lekkere geuren geeft het gebruik van Darphin producten je echt een luxueus gevoel. Wanneer je aan detoxen denkt, denk je natuurlijk in de eerste plaats aan reinigen. Nu introduceert Darphin dan ook een Air mousse cleanser. Normaal gesproken zou je met een gevoelige of droge huid misschien niet zo snel een mousse-achtige textuur pakken, maar deze is juist specifiek ontwikkeld voor de gevoelige huid. De geur is heerlijk door vanille en witte musk en mijn eerste indruk van de textuur was ook erg goed. Ik kan niet wachten om deze uitgebreider te gaan proberen. Dan heeft Darphin een nieuwe peeling, in de vorm van een waterige textuur. Deze belooft direct verheldering, een verfijnde textuur en een vermindering van de zichtbare tekenen van ouderdom. Dan kun je je huid beschermen met de Environmental Lightweight shield met SPF 50. Deze breng je over je dagcrème heen aan.

Ahava

De nieuwe Mineral radiance collectie van Ahava bevat een mineraalrijke formule die erop gericht is om de vermoeide huid een energie boost te geven, de huid te laten stralen en te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De lijn bestaat uit een cleansing gel, een instant detox moddermasker, een dag- en een nachtcréme. Binnenkort verkrijgbaar.

Payot

Ben je fan van Payot, ook dan kun je lekker detoxen. De cleansing gel is geschikt voor dagelijks gebruik. Deze is verrijkt met grapefruit extracten, het superfruit uit Maleisië. Vandaar dat lekkere oranje kleurtje natuurlijk ook.

Detoxifying masker van Payot

Wil je nu écht serieus detoxen, dan kun je gaan voor het detoxifying masker, ook verrijkt met grapefruit extracten. Er zit verder ook kaoline in, een Chinese klei die een ontvettende werking op de huid heeft.

Magneetmasker van Payot

En dit is tenslotte nog erg leuk om te laten zien. Payot is een merk dat bij schoonheidsspecialisten verkocht wordt. Je kunt daar dus gaan voor een speciale behandeling waarbij het moddermasker met een magneet (!) van je huid verwijderd wordt. Ik had zoiets nog nooit eerder gezien, maar het werkt dus extreem goed. En je hoeft je absoluut geen zorgen te maken over een trekkerig gevoel, want het masker laat een heel zacht olie-achtig laagje achter, waardoor je huid na het gebruik juist heel comfortabel aanvoelt.

Naar welk detox-product ben jij benieuwd?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

1 Comment

  1. Het moddermasker met een magneet dat is interessant. Het ziet er allemaal goed uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.