Fashion & lifestyle trends, WHAT'S NEW

A very merry HOHOHO met HEMA

 

Jinglebells jinglebells jingle all the way op weg naar het hoofdkantoor van HEMA in Amsterdam.

Met de veerpont naar het hoofdkantoor van HEMA in Amsterdam

Want zoals ieder jaar organiseert HEMA daar hun spectaculaire kerstevent waar ze al hun nieuwe kerst-musthaves laten zien. Je kan het HEMA hoofdkantoor in Amsterdam trouwens bereiken met de veerpont. Toen ik op die veerpont stapte, was er nog niet zoveel aan de hand. Veertien minuten later echter, gearriveerd op de kade, zéék het echt van de regen. En uiteraard, uiteráárd had ik wel een paraplu bij me, maar voor de hoeveelheid regen die naar beneden kwam had ik blijkbaar zwaarder geschut nodig. Ik kwam dan ook echt volledig verregend aan. Ik liep er dan dus ook bij als een verregend katje, maar gelukkig was het binnen lekker warm en gezellig. Kerstsfeer, glitters, lichtjes, cadeautjes en food alom.

HEMA food

Geen kersttafel zonder lekker eten natuurlijk. En éten, nou, dat hebben we gewéten! Het was er in overvloed! Speciaal voor kerst heeft HEMA ook dit jaar hun beroemde tompoucen weer een foute kersttrui aangetrokken, maar er waren ook stápels andere lekkernijen. Taart, brownies, chocolaatjes, soezen, kerstkransen, aardbeien! Hóu óp!

Hysterische kersttafel

Naast al het lekkers had HEMA natuurlijk ook weer van alles om al dat lekkers op te serveren. Voor het gemak natuurlijk ook veel wegwerp. Maar ook even aandacht voor de Rudolph servetten en de polkadot bekers. Denk je eens in wat voor hysterische kersttafel je daar thuis mee kunt maken!

Popcorn met tompouce smaak

Waarschijnlijk inmiddels geen nieuws meer dat HEMA dus popcorn heeft. Popcorn met tompouce-smaak welteverstaan. Hoezo écht HEMA? Ook kon er geproefd worden van de ‘kaneelbroodjes’-smaak.

Takk(i)e-weer

Een iéts prominentere plaats kregen de foute kersttruien en kerstpyjama’s. Met het oog op de verschríkkelijke weersomstandigheden buiten was ik natuurlijk het liefst ónder dit dekbed gekropen, maar zoiets doe je natuurlijk gewoon niet. Maar ik deed wel een saampie met Takkie die voor de gelegenheid gewoon ook een kersttrui heeft aangekregen!

Aan tafel

Naast het eten heeft HEMA ook het nodige om de tafel mooi aan te kleden. Deze gebaksvorkjes en flesopeners vond ik bijvoorbeeld erg leuk. Ik vind ze een beetje Sissy Boy-achtig aandoen, maar dan voor een HEMA-prijs. Dat is win-win wat mij betreft.

Kerstcadeautjes van HEMA

Méér dan genoeg keus in cadeautjes dus, bij HEMA. Maar zó makkelijk kom je er natuurlijk niet vanaf. Dat cadeautje moet minimaal ergens in, of er moet iets omheen. Maar kún je nu gewoon niet inpakken? Dan koop je dus zo’n énig doosje, of tasje. Of een cracker. Alhoewel je cadeautje wel heel erg klein moet zijn om daarin te passen. Maar wie het kleine niet eert…Wat je ook kiest, het scheelt je in ieder geval een hoop inpakstress.

Voor in huis

HEMA doet het wat mij betreft de laatste tijd ook erg goed op interieur-vlak. Je vindt er namelijk echt hippe dingen en ook de goudtrend is hier gelukkig nog steeds niet voorbij. Deze vazen bijvoorbeeld vond ik echt tof!

Kom jij graag bij HEMA?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

3 Comments

  1. Ik vind het er op de foto’s leuker uit zien dan vorig jaar! Viel me vorig jaar een beetje tegen. Maar ben dol op de HEMA hoor, al is het alleen maar om de rookworst. Voor de rest shop ik er vrij weinig maar vind de kneuterigheid en de vrolijke kleurtjes echt HEMA. 🙂

  2. Dat zijn zeker mooie vazen! Popcorn met tompouce smaak, dat was wat ik laatst zocht. Ik zag laatst bij de LIDL popcorn met een smaakje (ben nu dat smaakje vergeten…) maar die combinatie leek mij niet lekker. Met tompouce smaak wil ik nog een keertje proberen.
    Heerlijke hapjes bij de Hema, hun taarten zijn ook zo goed. En zeker betaalbaar!
    Net als Hennie vond ik het vorig jaar ook niet zo een succes, maar zeker leuk dat je geweest bent en het naar je zin was!
    (de basic shirtjes zijn overigens ook top bij hen)

  3. Wat leuk dat je hier bent geweest! Ziet er erg gezellig uit! Ik kom graag bij de Hema, voor de rookworsten 😉 maar ook voor hun basics (sokken, legginkjes en ondergoed voor mijn meisje). De Kerstversiering van Hema vind ik ook erg leuk. Ik kreeg vorig jaar een mooie snowglobe met twee hertjes (is een joekel van een ding, maar erg mooi) en deze met de notenkraker (vind notenkrakers sowieso erg leuk) heel leuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.