droog haar
Beauty nieuws, WHAT'S NEW

Hoe ik dus zomaar even BIG HAIR kreeg van GUHL

 

GUHL lanceert binnenkort hun vernieuwde langdurig volume lijn. Die mocht ik gisteren alvast even komen uitproberen. Ik kreeg dus helemaal big hair en je begrijpt dat ik vannacht rechtop geslapen heb.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Guhl langdurig volume

De langdurig volume lijn van Guhl is natuurlijk niet nieuw. Wel heeft de lijn een nieuwe look gekregen én is de formule verbeterd. Die extracten van blauwe lotus, die zaten er al in, maar nu is er dan een speciaal biotine vitamine B complex aan de samenstelling toegevoegd. Dit geeft dus nu niet alleen volume, maar ook een beetje extra verzorging aan je haar. De Guhl langdurig volume lijn bestaat uit een shampoo, een conditioner, een volume & verzorging spray treatment (die wil je sowieso hébben!) en een fohn-active styling spray. Voor mijn ‘langdurig volume’ kapsel zijn de eerste drie producten gebruikt en verder kwamen er, obviously, ook heel wat borstels aan te pas. De vernieuwde producten van Guhl komen eerst in de Kruidvat filialen te liggen, en daarna zul je ze ook vinden bij Etos. Je kunt nu alvast de transformatie van mijn kapsel bekijken.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Uitgenodigd door Guhl.

4 Comments

  1. Bianca says:

    Wauw wat zit je haar fantastisch! Super leuk artikel!

  2. Love big hair, staat je ook super!

  3. Big hair you are beautiful!! Heel erg mooi en wat sta je stralend op de foto!

  4. Linda says:

    Wat zit je jaar leuk! Wist niet dat ze zo’n goede volume lijn hebben bij Guhl. Ik denk dat het voor mij tijd word om een keer te gaan kijken in het Guhl vak 🙂 wat een leuke en mooie foto’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.