Beauty nieuws, WHAT'S NEW

Manicure & pedicure @ Soap treatment store Amsterdam

 

Mani-pedi mood.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Buiten waaiden we bijna weg vandaag, maar binnen? Daar konden we bij de Soap Treatment store in Amsterdam volop genieten van serieuze pamper-sessies. Ik koos voor een mani-pedi, en leid je bij deze rond door het mooie filiaal aan de Van Baerlestraat.

Soap treatment store

Nieuw is het concept van The Soap treatment store natuurlijk niet en je hebt er ook vast en zeker wel eens iets over gehoord, maar ben je hier ook al eens bínnen geweest? Soap treatment store heeft zes vestigingen en is daarnaast sinds een tijdje ook te vinden in de Bijenkorf vestigingen in Amsterdam en Utrecht. In het filiaal in Rotterdam wordt in november trouwens een store in store geopend.

Wat kun je allemaal laten doen bij Soap?

Bij The Soap treatment store kun je terecht voor alle mogelijke schoonheidsbehandelingen die je maar bedenken kunt, zoals facials, manicures, pedicures, massages en waxen, maar óók wanneer je het allemaal wat serieuzer aan wilt slash moet pakken, kun je hier terecht voor botox treatments, fillers, medical peelings en zelfs kleine chirurgische ingrepen zoals een ooglidlift, wenkbrauwlift en het verwijderen van moedervlekjes of steelwratjes. Houdt er trouwens even rekening mee dat de Bijenkorf alleen een selectie behandelingen doet.

Soap recommends

The Soap treatment store verkoopt merken zoals Anastasia, Dermalogica, Cinq mondes, REN en The Balm, maar heeft daarnaast ook een eigen collectie skincare: Soap recommends. Hun eerste collectie werd gelanceerd in 2015, maar ondertussen is het assortiment al flink uitgebreid. De gedachte achter Soap recommends? The Soap treatment store heeft in de afgelopen jaren honderdduizenden klanten mogen verwelkomen, adviseren en behandelen op het gebied van hun huid, haar en nagels en de geschikte verzorging daarvan. En ál die klanten met elk hun eigen specifieke wensen en problemen gaven dus heel wat inspiratie om een heel eigen label te ontwikkelen. De producten zijn zó ontwikkeld dat ze elkaar versterken en ze sluiten natuurlijk perfect aan op de behandelingen die je kunt boeken bij The Soap treatment store. Op de verdieping waar je binnenkomt, zijn er ruimtes ingericht voor de manicures en de pedicures, en boven en beneden vind je dan de behandelkamers.

Je behandeling boeken

Je kunt online alle behandelingen en de bijbehorende prijzen inzien. Je kunt direct online je afspraak maken, maar je kunt natuurlijk ook even bellen. Ook leuk: wéét je gewoon even hélemaal niet meer wat je nu met je huid aanmoet en / of welke behandeling nu goed bij de conditie van je huid past? Boek dan de ‘Please help me cause I don’t know what to choose facial’. Geniaal toch?

Manicure Hands basic

Tijd voor mijn manicure! Bij een Hands basic manicure bij The Soap treatment store wordt er gevijld en gebuft, je nagelriemen worden helemaal netjes gemaakt en tot slot worden de nagels gelakt in de door jouw gewenste kleur. Een manicure kost € 36,50. Wil je er nog wat éxtra verwennerij bij in de vorm van een scrubje en een handmassage, dan zijn de kosten € 45.

OPI My private jet

Ik ging voor OPI My private jet. Het is een héél donkerbruine lak met minuscule holografische glittertjes erin. Het is echt tijden en tijden geleden dat ik een glitterlak gedragen heb, maar ik vond deze gelegenheid wel leuk om weer eens een keer écht voor iets anders te gaan.

Feet basic pedicure bij The Soap treatment store

Bij de Soap treatment store kun je met vier mensen tegelijk een pedicure laten doen. Hierbij worden de nagels gevijld en gebufd en ook worden je nagelriemen netjes gemaakt. Je voeten worden lekker gescrubt en tot slot worden de nagels gelakt. Dit is de ‘Feet basic’ pedicure en de prijs daarvan is € 42,50. Deze treatment duurt ongeveer 45 minuten.

Feet spoiled pedicure

Heb je nu veel last van eelt en / of kunnen je voeten sowieso wel even wat éxtra aandacht gebruiken, ga dan voor de Feet spoiled behandeling. Tijdens deze treatment krijg je namelijk ook een eeltbehandeling en worden je voeten lekker gemasseerd. Ultiem ontspannend is dat hoor! De kosten van een Feet spoiled pedicure zijn € 52,50. Je kunt ook een man / pedi tegelijk boeken en dan ontvang je korting op het totaalbedrag. En de échte (drukke!) prinsessen boeken bij Soap treatment een ‘Power of 5’. Deze treatment omvat een facial + 2 add-ons (denk aan een brow shape of een lip wax), een pedicure basisc én een manicure basic door twee specialisten tegelijkertijd. Hoezo, vrouwen zijn goed in multi-tasken? Voor de teennagels koos ik OPI Big apple red. Een mooie, klassieke en helderrode kleur.

Boek jij wel eens een manicure of een pedicure? En ben jij al eens bij The Soap treatment store geweest?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Uitgenodigd door Soap treatment store.

5 Comments

 1. Wat een verwennerij! Ik ben wel eens naar een pedicure geweest, en ik vond het heerlijk. Mijn voeten en nagels zagen er weer prachtig uit.
  Ik ben vaak langs de Soap Store gereden, maar nooit geweest. Ik lak mijn teennagels ook altijd, in een andere kleur dan mijn handen. Staat gewoon leuk vind ik. (en jeetje, wat heb je een prachtige nagels, die van mij breken altijd weer af als ze een beetje lengte krijgen!)

 2. Ooooh wat lekker zeg, heerlijk! Ik ben hier gek op. Mooi kleurtje ook op je nagels!

 3. Wat heerlijk, altijd fijn om zo verzorgd te worden!

 4. Ohh wat een verwennerij!! My Private Jet van OPI ben ik gelijk even gaan googlen, wat een geweldige lak! Ik ben dol op holo’s!! Staat je prachtig en nee ik draag ook vaak andere kleuren op mijn teennagels dan op mijn vingernagels, al draag ik nu op op beiden wel rode lakken, maar niet dezelfde 😂.

  Lang geleden ging ik wel eens naar de Trendlounge voor een manicure behandeling, maar ik was zo teleurgesteld in de opvolgster van mijn vaste schoonheidsspecialiste (van wie ik de kunst van het lakken heb afgekeken). Een behandeling kostte daar destijds 30 euro en ik had het er op een gegeven moment gewoon niet meer voor over en ging ik het zelf doen en deelde de resultaten op mijn blog (in het begin was dat nog niet al te best hihi).. de rest is geschiedenis.

 5. Prachtige kleuren nagellak.
  Fijn om jezelf een eens me time te gunnen.
  Jammer dat dit zo ver weg is.

  Xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.