Beauty nieuws, WHAT'S NEW

Mr. Goodiebag De proefparade Beauty collection 2017

 

Zes bijzondere beauty-merken die hun nieuwigheden presenteren op een wel heel mooie locatie in hartje Amsterdam.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Kneipp beautiful shape

Kneipp komt met nieuwe beautiful-shape producten. Een bodyscrub, verstevigende bodylotion en een verstevigende huidolie die, naar Kneipp eigen zeggen, ‘geen wonderen verrichten, maar wél effectief zijn’. Vind ik wel heel eerlijk. Deze Beautiful shape producten van Kneipp ruiken trouwens echt heerlijk. Dus, ook al blijken ze uiteindelijk toch niet zo effectief te zijn, dan hebben de producten die zalige geur in ieder geval al mee.

NAK haarverzorging

En dan waren er drie haarverzorgingsmerken die ik dus alle drie nog niet kende. NAK heeft bijvoorbeeld een heel mooie lijn haarverzorging voor als je last hebt van haaruitval. Zoals ik dus na de narcose. De lijn bestaat uit een shampoo, een conditioner, een leave-in treatment en een leave-in conditioner. In deze blikken zit trouwens verf, háárverf dus. Er zitten allemaal super edgy kleurtjes tussen. Lila en geel bijvoorbeeld! Zal ik anders eens…hmmm. Misschien toch maar niet.

Make-up touch-up met W7

W7 had een héleboel nieuwe make-up om te laten zien. Visagiste Eefje van Iersel gebruikte niet minder dan vier verschillende oogschaduwpalletten van W7 om deze Smokey Eye te maken.

Divine sensation spray

Verder ging ik dus op precies het juiste moment (d.w.z. na die make-up-sessie) naar de dames van Divine sensation spray. Dit spray’tje kun je dus gebruiken om je huid de hele dag door te hydrateren en te verfrissen, maar daarnaast ook als een soort van primer voor make-up. De Divine sensation spray is onder andere verrijkt met cashmere. Een flacon kost € 24,95.

Marc Inbane

Marc Inbane. Die ken je misschien al wel van de zelfbruiners, maar nu hebben ze iets nieuws; geurkaarsen! En die zijn lékker, kan ik je vertellen! Extra leuk aan de geurkaarsen van Marc Inbane is dat je een kaartje boven in het doosje kan leggen met een boodschap voor de persoon aan wie je het geeft. Op die kaartjes staat dan bijvoorbeeld ‘ Good luck’, ‘Love you’ en ‘Let’s date’.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

1 Comment

  1. Het was een heel mooi event! Leuk je even ontmoet te hebben 🙂

    xx Tessa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.