Beauty nieuws, WHAT'S NEW

NARS nu ook in Nederland verkrijgbaar!

 

We got it.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Als make-up liefhebber kán het je bijna niet ontgaan zijn. Het make-up merk is opgericht door de Franse visagist Francois Nars en het merk is wereldwijd een grote hit. Voorheen moesten we in Nederland online bestellen om aan NARS te komen, maar nu kun je de producten dan ook in Nederland krijgen! Dat was natuurlijk reden voor een feestje.

Hotel de Hallen in Amsterdam

En dat make-up feestje vond plaats in Hotel de Hallen in Amsterdam. Wát een prachtige locatie zeg. Het monumentale pand is gevestigd in de voormalige tramremise. De stijl van dit uberhippe hotel kenmerkt zich door urban vintage met een stoere, industriële touch. Je weet eigenlijk niet eens waar je moeten kijken zodra je de lobby binnenkomt. Overal zie je de meest originele en verrassende details. Er is veel groen, uiteraard vollédig volgens de laatste trends, er is design, er is vintage, en vooral, écht gezelligheid en bedrijvigheid. Het feestje vond plaats in deze zaal. Wij waren als één van de eersten aanwezig, maar binnen een uur stond het hier stampvol. NARS is HOT, dat mag duidelijk zijn!

Cotton candy

Op een event van een PR-bureau hoef je je eigenlijk nooit echt te vervelen. Er stond een heuse popcorn / suikerspin kar waar het kleine meisje in je wakker geschud werd. Ach, wat een nostalgie.

NARS Power matte lip pigment

Helemaal links zie je de nieuwe Powermatte lip pigment kleuren en de lip precision lipliners. Zó ontwikkeld dat je altijd een perfect duo kunt vinden. De powermatte lip pigment is verkrijgbaar in twintig kleuren, NARS belooft hiermee een ‘infinite matte color saturation with ultra-flexible long-wear‘.

NARS Orgasm blush

NARS wordt bejubeld om zijn blushers, en hier ligt ‘ie dan: Orgasm. Waarschijnlijk wel dé blush die elke make-up artist in haar koffertje heeft. Orgasm houdt het midden tussen koraal en perzik en is voorzien van een niet al te subtiel glittertje. Hierdoor geeft de blusher die oh zo gewilde glow aan de huid. Ja, deze staat wel hoog op mijn lijstje. Volgens mij is dit een tint die élke huid flatteert.

Get it on

Of ik een snelle touch-up wilde met de producten van NARS. Yes please. Ik laat make-up-artists altijd lekker hun gang gaan. Ze komen vaak met verrassende combinaties van kleuren waar ik zelf gewoon niet op kom. Ik heb de kleur ‘Get it on’ aangebracht gekregen. Een mooie nude tint. Normaal pak ik zelden écht nude-nude tinten, maar ik vond deze verrassend mooi. Ik kreeg ook een lippencil aangebracht, maar helaas weet ik daar de naam niet van. De make-up artist had deze combi trouwens echt práchtig aangebracht. Normaal gesproken gebruik ik een lippotlood altijd om de lippen in te kleuren. Hierdoor is de kleur nog sprekender en blijft de lipstick veel beter zitten, maar zij had hem op zó’n manier aangebracht dat mijn lippen veel voller leken. Voor de ogen koos ze het Duo eyeschadow pallet in de kleur Eurydice uit. Een mooie, sprekende combi van donkerpaars en grijs. Dat was natuurlijk wel helemaal matchy matchy met mijn jurk.

Waar is NARS verkrijgbaar?

NARS is al sinds begin van deze maand online te koop via de webshop van de Bijenkorf. Vanaf heden kun je NARS shoppen in de Bijenkorf in Utrecht en Amsterdam. Vanaf november vind je NARS ook bij de Bijenkorf in Rotterdam.

Heb jij al wel eens make-up van NARS gebruikt? Staat er iets op jouw wishlist?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

7 Comments

 1. Hier ook een groot fan van Nars! Wat er nog op mijn wishlist staat? Veel haha.

 2. Die eyeshadow is prachtig! Ik hou van paarse tinten en volgens mij staat mij dat ook goed met mijn donkerbruine kijkers.
  Wat een tof event. Ik heb mij eigenlijk (nog) niet verdiept in Nars, wordt onderhand wel tijd denk ik 🙂

 3. Ik vind het zooooo leuk dat NARS nu ook gewoon lekker in Nederland te verkrijgen is. Ik ben dol op de producten.

  Ik heb al 2 prachtige blushes en een bronzer maar ik wil heel graag ook lipproducten proberen!

 4. Leuk verslag. Ik heb ook nog wel een kleine nars-wishlist 🙂

 5. Wat zag je er weer prachtig uit! ♥ that dress!! Maar nu even on topic wat het is natuurlijk BIG news dat Nars eindelijk in Nederland verkrijgbaar is!!! Ik was gisteren in de Bijenkorf in Utrecht en natuurlijk liep ik langs de stand, die in verhouding met de andere stands best groot is opgezet. 3 keer raden welke blush ik geswatched hebt 😉 begint met een O en eindigt op een M.. ja, die ja! Ik ga er nog een keer op mijn gemak kijken, met man en kind erbij lukt dat niet altijd even goed.

 6. Oeeeh heb nog wel een nars wishlist, dus tijd voor eens een tripje naar Nederland 😉

 7. Beauty_by_bibi says:

  Dit was zo’n leuk event! Muziek, make up, suikerspinnen, popcorn en gezelligheid. Wat wil je nog meer! =) tot volgende keer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.