Beauty news, WHAT'S NEW

SLEEK introduceert Distorted dreams collectie

 

Always be yourself, unless you can be a unicorn. Then be a unicorn.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

En dat moet SLEEK ook gedacht hebben met de introductie van hun Highlighting palette Disorted dreams. Pastelkleurige en héél zoete meisjesdromen komen uit met dit nieuwe holografische pallet. Dit en méér glowy nieuws van SLEEK en haarverzorgingsmerk OGX kun je nu hier bij mij lezen.

The Boardroom in Amsterdam

Bijna elke nieuwe make-up collectie is voor de echte make-up meisjes natuurlijk reden tot een (klein) feestje, maar ter gelegenheid van de nieuwe producten van SLEEK en OGX was dit keer wel heel goed uitgepakt! Ik stapte gewoon binnen in een ware pastelhemel voorzien van unicorn thema, hélemaal matchy matchy met de kleuren uit het pallet natuurlijk. Er waren unicorns, pastelkleurige confetti, unicorn-cupcakes (mét hoorntjes!) en vooral make-up. Héél veel make-up.

Sleek Highlighting palette Distorted dreams

En dit is hem dan! Het Distorted dreams pallet bevat niet minder dan vijf verschillende highlighters. Stuk voor stuk intens gepigmenteerd, precies zoals we van Sleek gewend zijn. Distorted dreams bevat drie creamy en twee poeder highlighters. Fijn, want zo kun je zelf kiezen voor welk effect je wilt gaan en bovendien past de ene variant natuurlijk wat beter bij een bepaald huidtype. Alle kleuren hebben een holografische finish. Je kunt het pallet trouwens niet alleen gebruiken voor de jukbeenderen, maar ook op de oogleden en volgens Sleek zelfs op de lippen! Hij kost € 13,95.

In de stoel bij Marloes

Marloes Hoven is de make-up artist van Sleek. Zij kent de producten dus door en door en hier krijg ik dan een glansje uit het Sleek Distorted dreams pallet aangebracht. Ik gaf zelf al aan dat ik een heel droge huid heb en dus de voorkeur geef aan een creamy highlighter. Marloes brengt hem hier aan met haar vinger. Dat gaat super makkelijk! De oogschaduwpalletten van Sleek zijn ondertussen bijna legendarisch. Een beetje make-up liefhebber heeft er minstens ééntje in de kast liggen. Voor mijn ogen kiest Marloes het All night long pallet.

All night long

De i-Divine palletten van Sleek bevatten elk twaalf intens gepigmenteerde en natuurlijk perfect op elkaar afgestemde kleuren. All night long is een feestelijke combinatie van smokey nude-tinten, opvallende goudtinten, sprankelende brons tinten en subtiele beige tinten.

Sleek Matte me metallic

Ook nieuw van Sleek zijn deze Matte me metallic lipkleuren. Het zijn wederom intens gepigmenteerde vloeibare lipkleuren die voorzien zijn van een metallic foil finish. Hoezo glanzende lippen? Ze hebben een lichte textuur die makkelijk aan te brengen is en aardig lang blijft zitten. De Sleek matte me metallic is verkrijgbaar in de volgende drie kleuren: Rusted rose, Roman copper en Volcanic.

Sleek adventskalender

En dit vond ik zelf wel het leukste nieuwtje! Dit jaar introduceert Sleek voor het eerst een adventskalender. Hij zal ergens in november verkrijgbaar zijn, en het gaat, uiteráárd, om een limited edition, je moet er dus snel bij zijn. Hou je nu niet zo van verrassingen maar wél van Sleek, kijk dan even op de achterkant van de adventskalender zodra hij in de winkel ligt, want daar staat precies in welke producten van Sleek er allemaal in zitten. Er zitten zowel fullsize als travelsize producten in. Oh. Deze wil ik.

OGX Limited edition giftsets

Speciaal voor de winter / kerstperiode introduceert haarverzorgingsmerk OGX drie limited edition giftsets. In de sets zitten een fullsize shampoo en een conditioner en ze gaan € 19,95 per set kosten. Dit is de Pink sugar plum set, waarmee je, aldus OGX, ‘kunt ontsnappen naar een magisch wonderland waar ál je good-hair-dromen uitkomen’. De geur is een combinatie van sappige pruimen, exotische kokosnoot en vrouwelijke pioenen.

Wat vind jij van de Sleek Distorted dreams collection?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

5 Comments

  1. Prachtig prachtig prachtig. Ik heb me hiervoor op de dag zelf moeten afmelden wegens persoonlijke omstandigheden. Baalde ik als een stekker van. De entourage ziet er ook weer om te smullen uit! Ik ben dol op sleek.

  2. Oeh lala wat een mooie producten laat je ons toch allemaal zien! De highlighters vind ik echt heel erg mooi, en net zoals jij wil ik ook de kalender hihi. Mooi!

  3. Beauty_by_bibi says:

    Die kalender is echt geweldig he! En de foto in de spiegel is goed gelukt! Je staat er knap op! Was gezellig <3 Zie je volgende week weer. Kus!

  4. Wat een leuk event én verslag! Die unicorn cupcakes zijn echt te gek! Ik ben het meest onder de indruk van het nieuwe Highlighting palette. Ik ben zo benieuwd naar de holografische finish! Ik kan holografische nagellak nauwelijks weerstaan, ik ben benieuwd hoe dat zal zijn met highlighters! En ik ben dus iemand die dol is op verrassingen en vind adventskalenders helemaal het einde. Ik ga hier zeker voor kijken!

  5. roos says:

    wij zijn fan!! sophia van de kleurenpaletjes, ik van de unicorn cupcakes! (it’s so fluffy!!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.