Beauty nieuws, WHAT'S NEW

Nu dan eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar: Bioré

 

Dutchies! Say hello to Bioré en bye bye to dirt.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bioré is nu in Nederland verkrijgbaar 

Bioré is zowel in Amerika als in Japan een enorme hit, en nu is het dan eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar! Dat wil zeggen; de twee krachtpasters  op basis van houtskool en zuiveringgsoda die je huid op intensieve wijze reinigen. Ik was gisteren bij de productlancering en kon daar de producten natuurlijk uitgebreid ervaren en proberen.

Bioré Baking soda

De eerste lijn is die op basis van Baking soda, zuiveringssoda dus. Deze producten zijn met name geschikt voor de normaal tot gecombineerde huid en  richt zich op het vette deel van de T-zone. De PH-waarde van het baking soda is gelijk aan die van de huid, waardoor de producten de huid niet uit balans brengen. De porie cleanser is geschikt voor dagelijks gebruik.

Bioré scrub

Hier voel ik de textuur van de scrub. Deze komt als poeder uit de verpakking, maar zodra dit poeder dan in aanraking komt met water ziet het er dus zo uit. Er is menthol aan de samenstelling toegevoegd, en dat ruik je ook daadwerkelijk. Alhoewel sommige dames om me heen de geur wat naar waspoeder vonden ruiken (in positieve zin dus) vond ik hem vooral erg fris, bijna een beetje citroen-achtig.

Bioré houtskool

De houtskool lijn is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van de vette huid. Ook in deze lijn heeft Bioré dan weer een cleanser en een porieverkleinende scrub.

Bioré maskers

Naast deze reinigende producten heeft Bioré dan ook nog een zelfverwarmend 1-minuut-masker en twee sets met reinigende strips voor de poriën: een set met kleine strips voor de neus en een set met combinatiestrips voor neus en voorhoofd. Het zelfverwarmend masker voelt een beetje gelly en vooral heel erg zacht. Direct na het aanbrengen en inmasseren voel je het ook inderdaad al helemaal warm worden. Wat ik eigenlijk zelf vooral heel opmerkelijk vond is dat mijn huid na gebruik van dit masker veel zachter en comfortabeler aanvoelde dan na het reinigen met de baking soda gel, wat ik dus eerder deed. Ik ben wel echt enorm benieuwd naar het effect op het gezicht, want ik had hem nu alleen even op mijn hand getest.

Wat kosten de Bioré producten?

Diep reinigende porie-strips (set van 6 stuks) € 6,99 |   Diep reinigende porie-strips combi (set van 14 stuks) € 10,99 |   Diep porie cleanser met houtskool (200 ml.) € 8,99 | Porie verkleinende scrub met houtskool (92 ml.) € 10,99 |   Zelfverwarmend 1 minuut masker (4 sachets) € 7,99 |  Porie cleanser met zuiveringssoda (200 ml.) € 8,99 |   Cleansing poeder scrub met zuiveringssoda (125 gram voor € 10,99)

Naar welk product van Bioré ben jij benieuwd?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

1 Comment

  1. Wat leuk dat je hierbij bent geweest. Ik ben benieuwd geworden naar de producten. Zijn het volledig natuurlijke producten voor zover je weet en waar kunnen we Bioré halen? Off topic: prachtige ring draag je trouwens, wow! Echt heel mooi, ik moest het even zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.