Beauty nieuws, WHAT'S NEW

Pretty Vulgar nu ook in Nederland verkrijgbaar!

Darling be daring.

Pretty Vulgar werd in 2017 in Florida opgericht door een team van visagisten en buitengewoon doorgewinterde innovators en make-up experts en hun missie was niet alleen om je gezicht mooier te maken, maar eigenlijk gewoon je héle leven. En laat jouw hele leven nu gewoon eens beginnen op je kaptafel. Want dié ziet er in ieder geval al buitengewoon heerlijk uit met de make-up van Pretty Vulgar!

Pretty vulgar exclusief verkrijgbaar bij Douglas

Het Amerikaanse merk is vanaf heden in Nederland exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde filialen van parfumerie Douglas en in hun webshop. Het merk is trouwens vrij nieuw, want het bestaat eigenlijk pas sinds 2017. De lancering is Nederland was natuurlijk reden voor een feestje en dat werd gevierd met een ‘tea party’. En ja, daar hoorden bloemen, taart en natuurlijk heel veel make-up bij. Die ‘tea’, die heb ik zelf eigenlijk niet eens gezien!

Embrace your beautiful contradictions

De make-up van Pretty vulgar mag er dan zo op het eerste oog nogal lief en onschuldig uitzien, maar omdat het allemaal juist gaat om tegenstellingen hebben de producten heel bijzondere namen gekregen; ‘Darling be daring’, ‘Secret sabotage’, ‘Backstabber’ en ‘If kisses could kil’ is zomaar een greep uit de gewaagde namen. Het merk brengt een ode aan de prachtige tegenstellingen die in iedere vrouw schuilen.

De inspiratie voor Pretty Vulgar

Pretty Vulgar laat zich graag inspireren door bijvoorbeeld bloemen, vogels, boeken, antiek en kalligrafie. Bijzondere details komen overal terug op de prachtige verpakkingen en zelfs op de doosjes ervan! Soms zijn die details ingetogen en klassiek, en soms zijn ze uitbundig en kleurrijk. Precies in de stijl van Pretty vulgar dus, want niemand voelt zich toch elke dag hetzelfde en wil elke dag dezelfde make-up dragen.

Ken jij het merk Pretty Vulgar al? Spreekt het jou aan?

© ByChristiana tekst. All rights reserved.

7 Comments

  1. Ik vond dit zo mooi om te zien toen ik het persbericht kreeg, wow, prachtige producten en uitstraling.

  2. Wauw het ziet er allemaal zo mooi en netjes uit! Ik ken het merk wel qua naam en heb online wel iets voorbij zien komen, maar zelf nog niks van geprobeerd x

  3. Jaa!! Dit merk spreekt me zeker aan. Alleen die verpakkingen al. Heel mooi ♥. Ik wil er zeker meer van zien en ben vooral benieuwd naar de mascara. Mocht ie jou bevallen dan wil ik ’em zeker ook uitproberen.

  4. Het ziet er echt geweldig uit, ik ben er heel benieuwd naar!

  5. Loes says:

    Prachtig om te zien maar wel wat vaag, dit artikel. Waaruit bestaat nu het complete make-up aanbod en aan welke prijsrange moet je denken? Hoe goed zijn de producten kwalitatief? Want dat is waar het uiteindelijk om draait

  6. Super… ik zag het recent al op de Douglas website! Ook voor meisjes van 50 heel erg tof!

  7. Wat een super mooie foto’s! En het lijkt me een heel mooi merk, ik ben er erg nieuwsgierig naar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.