Beauty nieuws, WHAT'S NEW

Sanex introduceert Zero (en houdt de huid gezond)

 

Ik weet het. Het is echt óngelofelijk flauw, die titel.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wat is eigenlijk de functie van je huid?

We houden onze huid graag mooi. En gezond. Heb je er wel eens bij stil gestaan dat je huid een heleboel belangrijke functies heeft? Je huid kan bijvoorbeeld verraden hoe je je voelt, zo kun je letterlijk rood van woede worden of bleek van flauwte of ziekte. Maar niet alleen dat. Zit je niet lekker in je vel, dan verraadt je huid dat vaak al; je huid ziet er dan vaak minder goed en stralend uit. Je huid heeft als belangrijkste functie om je te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, denk aan virussen, denk aan bacteriën. Ook regelt je huid de temperatuur van je lijf. Daarom ga je zweten tijdens het sporten en en waarschuwt je lichaam je als je het koud hebt. Dan houdt je huid verder ook nog eens letterlijk alles bij elkaar. Lang verhaal kort; je huid is super belangrijk, en je hebt er maar één. Kern van de zaak; zorg goed voor je huid.

Sanex introduceert Zero

Sanex introduceert binnenkort Zero. Dat zijn douchegels en deodorants met zero parabenen, zero kleurstoffen en zero zeep. De roze verpakking bevat verder ook geen parfum en die is dus ook geurloos. Dat kun je hartstikke saai vinden en dat mag natuurlijk ook, maar toch is de vraag anno 2017 naar de meest mild mogelijke producten erg groot. Sanex heeft alleen het hoognodige aan de producten toegevoegd, en al het andere er uit gelaten.

Sanex zero is allergenen-vrij

En mocht jij je nu afvragen ik met die ballonnen aan het doen ben? Die zwarte ballonnen zijn met z’n 89-en en staan symbool voor de 89 allergenen waarvan wetenschappers op de hoogte zijn dat ze allergische reacties kunnen veroorzaken. Voor de duidelijkheid; geen van die 89 stofjes zul je dus vinden in deze Sanex zero producten. Benieuwd geworden? De producten zijn vanaf week 12 verkrijgbaar bij de drogisterij.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

1 Comment

  1. Bianca says:

    Leuk weer! Was gezellig!

    Tot zo bij weer een ander event! Zin in!

    X Bianca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.