Liu Jo Scent of Liu Jo
Beauty nieuws, WHAT'S NEW

Liu Jo lanceert Scent of Liu Jo

Sexy en ultiem betoverend.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Liu Jo introduceert Scent of Liu Jo

Na het succes van de eerste geur kon een opvolger natuurlijk niet achterblijven. Scent of Liu Jo wordt omschreven als hét ultieme elixer voor de moderne stadsvrouw. Een geur die iedereen betovert. Niet alleen jezelf, maar ook (en vooral!) jouw geliefde. De lancering vond plaats in de prachtige Liu Jo store aan de P.C. Hooftstraat in Amsterdam, waar we dus direct de mogelijkheid hadden om de najaar- en wintercollectie te bekijken.

Liu Jo Scent of Liu Jo

De flacon

De flacon van Scent of Liu Jo is geheel identiek aan de eerste geur van Liu Jo, alleen de kleur van de parfum zelf en de verpakking is anders. Roze dus, zoals je ziet. De gehele presentatie had dan ook lieflijke roze accenten.

Cakepops

De geurnoten

Alle geurnoten die in Scent of Liu Jo verwerkt zijn, waren mooi gepresenteerd. Eigenlijk heel erg leuk om dat eens op deze manier te bekijken, vond ik. Vaak weet je in grote lijnen wel de hoofd- en hartnoten van een parfum, zeker van geuren die je graag draagt, maar als je het allemaal zo bij elkaar ziet besef je pas hoe ontzéttend veel tijd er in moet zitten om zo’n parfum te creëren. Liu Jo Scent of Liu Jo opent heerlijk fris en fruitig met limoen, viooltjesblad en kardemom. Het hart bestaat uit lelietjes-van-dalen, jasmijn en vijgen. De basis is gecreëerd met vanille, muskus en sandelhout. Mijn eerste indruk was diréct goed. Wat is dit parfum lékker! Hij lijkt in de eerste instantatie een stukje frisser dan het eerste parfum van Liu Jo. In het hart komt de geur van jasmijn en vijg erg goed naar voren. Jasmijn is een vrij zoete bloemengeur, maar hij komt zeker niet te overheersend omdat vijg de geur toch wat ingetogen houdt. Uiteindelijk wordt de geur zoet, sensueel en warm.

Liu Jo Scent of Liu Jo

Liu Jo fashion

Liu Jo is natuurlijk van oorsprong een fashionlabel. Zowel de flacon als de verpakking is dan ook ontworpen met een knipoog naar de accessoires van het merk. De flacon zelf heeft die typerende hoekige en moderne vorm. De zware, goudkleurige dop met daaraan het kristallen miniatuurhangertje verwijzen  naar de accessoirecollectie van Liu Jo. Ook de verpakking zelf, die wel lijkt op een korrelige ledertextuur verwijst naar de fashionitems.

Liu Jo Scent of Liu Jo

Prijs en verkrijgbaarheid

Scent of Liu Jo is vanaf heden exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL. De prijzen zijn als volgt: 30 ml. – € 39 | 50 ml. – € 59 | 75 ml. – € 79

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Uitgenodigd.

4 Comments

 1. Wat leuk dat jij hier ook bij aanwezig was. Ik ben je geloof ik net mis gelopen, ik was er namelijk wat later. Het was weer fantastisch verzorgd he? En wat een lekker geurtje, hmmm!

  1. Christiana says:

   Oh wat jammer, ik was er al heel vroeg;-) ! Ja, het zag er geweldig uit, en ik vind de geur ook ZO lekker!

 2. Wat een prachtige foto’s! Leuk om je heel kort even gesproken te hebben! Misschien tot snel weer bij een ander event? Liefs!

  1. Christiana says:

   Dankjewel Kelly;-) Ik vond het ook erg leuk om je even gezien te hebben, we gaan elkaar vast en zeker vaker tegenkomen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.