Palmolive producten
Beauty nieuws, WHAT'S NEW

Palmolive introduceert Gourmet collectie

En je zou er dus gewoon een hap van willen nemen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Perslancering in het Dylan hotel in Amsterdam

Palmolive introduceert binnenkort een bijzondere nieuwe lijn met doucheproducten, namelijk de Palmolive Gourmet collectie. De perslancering vond plaats is het chique Dylan hotel, hartje Amsterdam. Niet alleen werd de nieuwe collectie geïntroduceerd, ook kregen we een bijzondere workshop van een geurpsycholoog. Zij legde uit welke invloed geuren op je gemoedstoestand hebben.

Palmolive klassiekers

En uiteraard mochten de klassiekers van Palmolive ook niet ontbreken. Allemaal voorzien van een nieuw logo overigens. Het kan zijn dat je in winkels en supermarkten nog producten met het oude logo ziet. De olijfzeep van Palmolive is bijvoorbeeld zo’n echte klassieker. Ik heb deze handzeep ook heel wat keertjes in huis gehaald. Ook ‘So relaxed’ is een heerlijke, aromatische en klassieke lavendelgeur die heel ‘vol’ ruikt. Alleen al er aan ruiken brengt mij weer terug naar vroegere tijden. Wel heel leuk, want daar ging de workshop natuurlijk ook een beetje over, dat geuren bepaalde herinneringen en associaties bij mensen oproepen.

Palmolive producten

Spectaculaire taarten in de smaken van de collectie

Na de presentatie gingen we terug naar de ontvangstruimte waar opeens spectaculaire taarten tevoorschijn getoverd waren. Elke geur had uiteraard zijn eigen taart. Hier zie je Peach delight. Tja, ik hoef natuurlijk niet meer uit te leggen waar die naar ruikt.

Palmolive Peach delight bodybutter wash

Gourmand geuren

De ‘Gourmet’ collectie van Palmolive bestaat dus uit vier zogenaamde gourmand geuren, namelijk Chocolate passion, Strawberry touch, Peach delight en Vanille pleasure. Dit soort geuren hebben associaties met zoete, eetbare ingrediënten, in dit geval dus chocola, aardbeien, perzik en vanille. Wist je trouwens dat Thierry Mugler de eerste was die een Gourmand geur introduceerde? Toen werd dat nog best een beetje raar gevonden. Nu zijn gourmand geuren eigenlijk heel normaal in alle prijsklassen, ik liet je er onlangs in dit artikel nog één zien.

Palmolive Strawberry touch bodybutter wash

De Palmolive douchegels gaan € 3,49 kosten voor een fles met 250 ml. inhoud.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Uitgenodigd door Palmolive.

1 Comment

  1. Bianca Rueter says:

    Ziet er super mooi uit & wat een lekkers allemaal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.