Beauty nieuws, WHAT'S NEW

Mascha Feoktistova lanceert Beautygloss lashes by Eylure

 

‘s Nederlands grootste online influencer, Mascha Feoktistova AKA Beautygloss lanceerde vandaag Fluffy, Silky en Pretty!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Nepwimpers

Ze had gedurende de afgelopen tien jaar al ontzettend veel bereikt om énorm trots op te zijn, nu mag Mascha daar ook nog eens een eigen make-up collectie aan toevoegen; een lijn van drie verschillende nepwimpers in samenwerking met Eylure. De lijn is momenteel exclusief bij alle filialen van Etos te koop. Eylure is in Engeland al sinds 1947 een waar begrip wanneer het gaat om nepwimpers. Blijkbaar is de trend om daar op een ‘normale’ dag nepwimpers te dragen al veel meer ingeburgerd dan in ons land, want de meeste nepwimpers die in Nederland verkocht worden gaan vooral over de toonbank in de periodes voor carnaval en kerstmis, aldus Mascha. Toen Mascha het aanbod kreeg om in samenwerking met Eylure haar eigen lijn wimpers op de markt te brengen, was zij diréct vereerd en enorm enthousiast. Mascha is hiermee ook meteen de eerste beautyblogger die in samenwerking met een internationaal merk haar eigen lijn lanceert.

Live demo

In haar Youtube filmpjes geeft Mascha diverse tips en tricks voor het aanbrengen van nepwimpers, want, dat is nog best even een klusje, en al helemaal wanneer je het niet gewend bent. Tijdens de presentatie kregen wij van make-up artist Ruth een uitgebreide demonstratie van het aanbrengen van wimpers. Het grote geheim? Er zijn drie verschillende sets verkrijgbaar met daarin wimpers die zij zelf het liefst draagt én waarvan ze weet dat veel Nederlandse meisjes en vrouwen ze leuk vinden. Silky is de set met de meest dunne, subtiele wimpers. De Pretty wimpers zijn wat voller aan de buitenkant waardoor de ogen nog groter en sprekender lijken en de Fluffy wimpers tot slot zijn het meest vol en glamoureus. Voor ieder wat wils dus. De sets worden geleverd met lijm en ze zijn herbruikbaar. De Beautygloss by Eylure wimpers zijn exclusief verkrijgbaar bij Etos. Prijzen vanaf € 6,99.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Uitgenodigd.

3 Comments

  1. Leuk om een sfeerimpressie van het event te zien! Ik heb zelf de wimpers van de week al meteen ingeslagen!

  2. Linda says:

    Wat een leuke foto’s, het is echt heel druk zeg. Het is knap wat ze allemaal bereikt heeft en deze nepwimpers zien er erg mooi uit. Ik draag zelden nepwimpers, maar ga hier zeker een setje van kopen 🙂

  3. Wat een leuk verslag én super dat je erbij was! Ik draag zelf eigenlijk nooit kunstwimpers. Ik vind het voor mezelf teveel gedoe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.