Ted Baker Sweet treats
Beauty nieuws, WHAT'S NEW

Lancering Ted Baker Sweet treats (Nieuwe parfums voor hem en haar!)

Goed nieuws voor Ted Baker fans! Het merk heeft een prachtige parfumcollectie gelanceerd. Drie geuren voor jou, Ted Baker Sweet treats én drie voor je lief. Meet Ella, Mia en Polly.

Ted Baker Sweet treats

Super goed nieuws voor de fans van Ted Baker, want het kleurrijke merk heeft een prachtige parfum collectie gelanceerd. Drie geuren voor jou én drie voor je lief. Dit werd in stijl gevierd in de Ted baker store in Amsterdam met roze….Nou ja, eigenlijk was álles daar roze. De parfumcollectie is Ted Baker Ted’s Sweet treats genoemd en dat gegeven werd bij de lancering dus nogal letterlijk genomen, want: Sweet treats in óvervloede. Spekken, macarons, lolly’s, donuts en ja, zelfs de taarten waren pink en heel erg sweet. Het hele event was eigenlijk one giant sweet treat.

Ted Baker Amsterdam

De Ted Baker Sweet treats zijn verkrijgbaar bij Douglas

Voor de duidelijkheid; de parfums zijn available at Douglas. Dat bord hangt er een beetje bij alsof ik ‘available ben bij Douglas’, maar zoals je snapt is dat dus niet het geval. Reuze fijn vind ik het dat je de parfums gewoon lekker bij Douglas kan komen ruiken. Deze Ted Baker store is trouwens gevestigd aan de Leidestraat in Amsterdam en ook zonder de snoepjes, de ballonnen en deze schommel was het een ware snoepjeswinkel. Wanneer je van tasjes houdt natuurlijk, en van jurkjes, van schoenen en strikjes en printjes en roze dingen in het algemeen.

Ted Baker Amsterdam

Geuren in Ted’s kleuren

Zelfs de dránkjes waren roze. Dat roze thema was natuurlijk geen toeval, want Ted’s Sweet treats collectie is geinspireerd op Ted baker’s modecollectie en dus gepresenteerd in de typische Ted kleuren; nude, roze en zwart. De flesjes zijn allemaal voorzien van rosé-gouden accentjes. De dop is een hele bijzondere; het gaat namelijk om een kristal geëtste koepeldop, en die is op zijn beurt weer geinspireerd op Ted’s bobbelgesp die je terug ziet op bepaalde handtassen.

Ted Baker Sweet treats

De Ted Baker Sweet treats zijn vrouwelijk en glamourous

Ted’s Sweet treats is een verzameling parfums die klasse en vrouwelijkheid combineren met een modern gevoel van doelgerichtheid, aldus Ted Baker. Hoewel de fashion van Ted Baker natuurlijk súper girly aandoet, zijn de parfums zeker niet (te) jong of te girly, wat mij betreft althans. De flaconnetjes zijn echte beeldjes, maar wel op een stijlvolle manier.

Ted Baker Sweet treats

Ted Baker Ella

Ella is de warme geur van de drie. Het gaat om een bedwelmende cocktail van bergamot en cassis met hartnoten van oranjebloesem en rozen. De basis van Ella wordt gevormd door amber, patchouli, sandelhout en vanille.

Ted Baker Sweet treats

Ted Baker Polly

Polly opent fruitig en prikkelend met hoofdnoten van mandarijn, rode bessen en perzik. Polly’s hart wordt gevormd door witte jasmijn, kamperfoelie en pioenen. De basis bestaat uit noten van amber, vanille en musk.

Ted Baker Sweet treats

Ted Baker Mia

Aan de rechterkant zie je Mia. Mia is ladylikle glamour met een bloemig hart dat wordt gevormd door rozenbloesem en freesia’s. De geur opent prikkelend en vrolijk door topnoten van citroen, framboos en zwarte bessen en de basis bestaat uit patchouli en amber. Mijn persoonlijke favoriet.

De prijzen van de Ted Baker Sweet treats

De EDT’s zijn alle drie verkrijgbaar in drie verschillende formaten: 30 ml. voor € 29,99, 50 ml. voor € 39,99 en 100 ml. voor € 49,99.

Pioenrozen

Pink peonies

Zelf heb ik tot nog toe nog niet veel pioenen gezien, maar hier stonden ze er in overvloed. En wat stonden ze er mooi bij! Zó groot, zó roze en zó mooi dat ze bijna nep leken, maar ze waren echt echt! Ik kon het natuurlijk niet laten om een bosje pioenen te ‘lenen’. Ik wil heel graag pioenen in mijn trouwboeket in Frankrijk, en dan zal ik er ook vast en zeker net zo verliefd naar kijken. Alhoewel misschien niet zo verliefd als naar André dan.

Ted Baker’s Tonic parfum-collectie voor hem

Door die hoge pink-factor op de boven verdieping van de Ted Baker store aan de Leidestraat in Amsterdam zou ik bijna vergeten dat er ook nog drie mannen geuren zijn; de Tonics. En die zijn uiteraard niet roze, maar zwart. Het punt is alleen dat ik hier nauwelijks foto’s van gemaakt heb. Typisch hè. Ted’s tonics zijn verkrijgbaar in flacons van 100 ml. voor € 49,99.

Ag, Au, Cu

Het is net alsof je weer in het scheikundelokaal zit met de tonics van Ted, maar dit keer dan wel lekker ruikend. Van links naar rechts zie je hier Au, Ag en Cu. Au is goud en gemaakt voor ‘de duivelse goed geklede man die altijd opvalt in een menigte’. (En ik maar denken dat de duivel Prada draagt…). Au heeft topnoten van bergamot, kruidnagel en vanille. Ag is natuurlijk zilver en deze EDT is geformuleerd voor de gentleman. Het is een klassiek en tijdloos parfum met noten van violet, eucalyptus en…leer! Cu, oftewel koper, is er één voor de veeleisende man. Het gaat om en geraffineerde mix van grapefruit, aqua en peper.

Wat vind jij van het merk Ted Baker? Spreken de geuren jou aan?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

7 Comments

 1. Dat klinkt veelbelovend, en goed betaalbaar! Wat een geweldige entourage, daar zou ik me ook wel thuis voelen 🙂

 2. Ella doet mij ook denken aan een Frans liedje, zit nu dus in mijn hoofd.. 😉
  Wat een prachtige flesjes en vooroordeel: Ik dacht dat ze enorm duur zouden zijn! Maar heel betaalbaar, top!
  Ella zou zo maar “mijn geur” kunnen zijn.
  Haha, het zou grappig zijn als ik de Douglas zou inlopen en dan zit jij daar ook op een schommel!

 3. Oeeh, dit klinkt heel veelbelovend ik ben benieuwd!

 4. Ohh die sweets! De parfums lijken me heerlijk, maar anders kun je me ook blij maken met die snoepjes , taartjes en donuts #zoetekauw.

  Groetjes Anne

 5. Wat ziet er leuk uit. Zoete dingen. Het lijkt mij heerlijk parfum

 6. Wauw wat een gaaf event! De geuren lijken me ook heerlijk!

 7. Wat super mooi gepresenteerd allemaal! Ik ben ook dol op pioenrozen, heb ze hier ook weer op de tafel staan. De geuren lijken me heel bijzonder. Ik denk dat er voor ieder wat wils is. Ik denk dat Polly of misschien ook wel Mia iets voor mij zou zijn. Leuke prijsjes ook, hoef je het ook niet voor te laten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.