Beauty nieuws, WHAT'S NEW

The Body shop lanceert Kerst collectie 2016

 

♪ Jungebells, junglebells, jungle all the way ♪

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wildest campaign ever

Met de gloednieuwe kerstcollectie voor 2016 lanceert The Body shop hun ‘Wildest campaign ever‘! Deze kerst doet The Body shop namelijk iets anders, iets wilds. Voor elk speciaal geselecteerd cadeau dat jij straks onder je kerstboom ligt, draagt The Body shop bij aan de bescherming van bedreigde diersoorten én het herstel van het tropisch regenwoud.

Drie limited edition seasonals

In deze sprankelende en buitengewoon kleurrijke en feestelijke collectie vind je natuurlijk weer drie nieuwe limited edition seasonals, namelijk Frosted berries, vanilla chai en spiced apple. Ook zijn er uiteraard drie nieuwe adventskalenders verkrijgbaar, Standard, Deluxe en ultimate. Want kun jij een betere manier bedenken om in de stemming te komen voor kerst dan met het openen van de deurtjes van je adventskalender?

Gepersonaliseerde bodybutters van The Body shop

Super vernieuwend en gewoon ontzettend leuk en lief deze kerst zijn de gepersonaliseerde bodybutters. In twee speciaal geselecteerde winkels van The Body shop kun jij namelijk een persoonlijke boodschap op dit iconische product laten drukken! Hoé blij zal de gelukkige worden wanneer ze dit bijzondere geschenk van onder haar kerstboom vandaan haalt?

Inspiratie voor kerst 2016

Kom nu alvast in de kerststemming en laat je eindeloos inspireren voor jouw kerst-wishlist van 2016!

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Uitgenodigd door The body shop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.