Origins Rituali tea
Beauty nieuws, WHAT'S NEW

Thee drinken & maskimizen met Origins in Villa Nicola

 

Anno 2016 is thee drínken natuurlijk helemaal on trend, maar dit najaar gaan we er ook mee sméren. Je leest het goed. Thee zit namelijk bóórdevol anti-oxydanten!

Origins introduceert Rituali tea 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Origins introduceert dit najaar dan ook hun compleet nieuwe Rituali Tea lijn. En die is zó leuk! Het gaat om acht producten; vier face powder masks én vier Body masks. Vier duo’s dus, waar je lekker zelf mee kunt gaan frobelen. Die poedermaskertjes maak je namelijk lekker helemaal zelf klaar. Verser kan dus eigenlijk niet. Ik ga er nog niet al te veel over verklappen, je zult ook nog eventjes geduld mogen hebben tot halverwege november, want dan komen deze bijzondere duo’s in de winkels te liggen. Oh, en ken jij de Maskimizer van Origins al? Een soort primer om je huid voor te bereiden op je gezichtsmasker. Heel leuk, gewoon een paar keer sprayen en de werking van je maskertje wordt opgetild naar een higher level. Slim toch?

Villa Nicola in Amsterdam

Voor nu mag je vast even meekijken naar de sfeerimpressie van de werkelijk énige Origins presentatie die werd gehouden in Villa Nicola te Amsterdam. Villa Nicola is een super de luxe modern hotel slash bed & breakfast gevestigd in Amsterdam. En wat voor één. Je ervaart hier een grandeur van heb ik jou daar, welke harmonieus en met lef gecombineerd wordt met eigentijdse trends en stijlen in de diverse suites en overige ruimtes. Het gehele interieur van deze high end B&B is dan ook een unieke combinatie van vintage, modern, kunst én kitsch.

Villa Nicola Amsterdam
Villa Nicola Amsterdam
Villa Nicola Amsterdam
Origins Rituali tea
Origins Rituali tea
Origins Rituali tea
Origins Rituali tea
Villa Nicola Amsterdam

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Uitgenodigd door Origins.

2 Comments

  1. roos says:

    super mooie plek zeg! en mooi gefotografeerd!!!

  2. Wauw, wat een mooie vintage inrichting! Echt prachtig gefotografeerd ook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.