Beauty nieuws, WHAT'S NEW

Vier het begin van de lente met Kruidvat

 

Spring in the air.

Net zoals vorig jaar toverde Kruidvat ook dit voorjaar hun showroom voor één dag volledig om om helemaal in de sferen van het nieuwe seizoen te komen. Er waren héél veel bloemen, en blijer dan met bloemen kun je mij eigenlijk natuurlijk al bijna niet maken. En tóch werd ik ook enthousiast van al het moois wat de lieve dames van Kruidvat ons allemaal lieten zien.

Lenteproof met Kruidvat

De meeste producten die ik je ga laten zien liggen al in de winkels, een ander deel zal binnenkort binnenkomen. Niet alle producten zijn overigens echt nieuw in het Kruidvat assortiment en zul jij dus ook wellicht al kennen of misschien zelfs wel gebruiken, maar in bepaalde gevallen leek het Kruidvat leuk om ook reeds bestaande dingen te laten zien. In ieder geval komt er een compleet nieuwe huidverzorgingslijn aan, nieuwe scheerproducten, koffiescrubs en zonbescherming én zijn andere producten voorzien van een nieuw(ere) en moderne(re) look.

Kruidvat coffeescrub

Scrub. Dat kennen we natuurlijk allemaal wel. Scrub op basis van koffie? Ook dat is niet geheel onbekend. Scrub in een zakje? Dát is natuurlijk best vernieuwend. En wat mij betreft ook best leuk. Deze lichaamscrubs zijn ontwikkeld op basis van koffiebonen, en bevatten daarnaast ook zeezout. Ik heb de textuur van deze scrub niet gevoeld, maar het lijkt me dat die combinatie best heftig is. Een aanrader wellicht, voor de dames die van de écht grove scrubs zijn. Er zijn vier varianten, namelijk kokosnoot, vanille, mint en amandel en elke scrub is verrijkt met een voedende olie. Ik heb me laten vertellen dat de amandel variant het meest subtiel is qua geur. De scrubs kosten € 0,99 per sachet.

Kruidvat scheergel

Kruidvat komt met vijf nieuwe scheergels. En kijk! Lijken ze stiekem niet precies op die van Gilette? Ze zijn trouwens wel een heel stuk goedkoper! Ze prijzen beginnen namelijk al bij € 1,99 voor een fullsize verpakking. Er is een variant voor de gevoelige huid met aloë vera en één voor de droge huid. Verder zijn er Kruidvat scheergels met bloemige en tropische geuren, namelijk Silk flower, Raspberry & Pomegranate en Tropical. Ik heb er alvast even aan geroken, en de geuren zijn écht ongelooflijk lekker!

Kruidvat Solait zonnebrand voor de gevoelige huid

En dit zijn de nieuwe zonnebrand producten van de Kruidvat Solait lijn. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en is vrij van parfum. Wat mij betreft een heel goede zet van Kruidvat. Veel mensen geven vandaag de dag toch wel aan dat ze een gevoelige huid hebben en zeker bij blootstelling aan de zon kan zo’n huid éxtra gevoelig reageren. Door de afwezigheid van parfum in zonnebrand beperk je die risico’s van (allergische) reacties echter weer voor een deel. Kijk eens hoe uitgebreid de lijn ook is! Er zijn lotions en sprays in verschillende factors, er is zonnebrand speciaal voor het gezicht en twee varianten after-sun.

Kruidvat Solait summer gold & tan maximizer

Als je dacht dat de gebloemde verpakkingen van de Kruidvat scheergel leuk waren, dan heb je deze nog niet gezien! Kíjk nou hoe gezellig en tropisch? Je krijgt direct zin om in je bikini onder een parasolletje te gaan liggen! In de Kruidvat summer gold spray zit een subtiele shimmer en de tan maximizer zorgt er niet alleen voor dat je huid na het zonnen lekker gekalmeerd wordt, maar belooft ook de bruine teint wat langer vast te houden. Oh ja, en de geur van deze producten? Die is ook al zo lekker!

Kruidvat Originals zonnebrand

De Originals producten van Kruidvat zijn de echte budget-toppers. Nieuw binnen het Kruidvat Originals assortiment zijn de Originals Zonnemelk SPF 15 & 30, Kids 50+, Zonneolie SPF 15 & 30 met walnootolie.

Kruidvat Skin science

Kruidvat wil dat huidverzorging voor iedereen toegankelijk is, en om die reden hebben zij hun Skin science lijn geïntroduceerd. Kwalitatief goede gezichtsverzorging met mooie ingredienten, maar dan wel betaalbaar, en dus laagdrempelig. De dame van Kruidvat noemde deze specifieke lijn heel toepasselijk; daily defense 2.0. Anno nu gaat gezichtsverzorging niet meer ‘alleen maar over het verminderen en voorkomen van rimpels’. Niet alleen gaan anti-ageing producten simpelweg vérder dan dat, ook komt er steeds meer aandacht voor ‘andere’ gezichtsverzorging. Producten dus, die zich niet alléén maar bezig houden met ageing, of anti-ageing. De nieuwe Kruidvat Skin science daily defense producten beloven namelijk de huid optimaal te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Waar de high-end gezichtsverzorging zich vooral ent op bescherming tegen stofdeeltjes en smog, heeft Kruidvat dus niet alléén gekozen voor bescherming tegen schadelijke verontreinigende deeltjes, maar ook tegen UV-straling, infra-rood licht en zelfs blauw licht afkomstig van computers, telefoons en televisie. De producten beloven de huidbarrière te versterken, de schadelijke effecten van oxidatieve stress te verminderen en daarnaast ook nog eens de rimpels.

Kruidvat Skin science daily defense

De lijn bestaat uit een dag- en een nachtcrème, een set met vier kleimaskers en een face mist. Alle producten uit de Kruidvat Skin science daily defence lijn bevatten het zogenaamde Marrubium vulgare extract, wat dus die beschermende functie heeft, maar verder bevat elk afzonderlijk product dus ook weer iets speciaals. De Face mist bijvoorbeeld is verrijkt met glycerine, voor een extra hydraterende werking en de gezichtsmaskers bevatten kaoline, een krachtige Chinese klei en houtskool. De producten gaan € 5,49 per stuk kosten.

Naar welke nieuwe producten van Kruidvat ben jij benieuwd?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

6 Comments

  1. Die scheergels wil ik een keer proberen, lijken mij ook heel lekker! Prachtig al die tulpen die ze neergezet hebben, ik ben van plan binnenkort een schilderij met tulpen te maken, hoop dat het gaat lukken!

  2. Wat leuk om te zien! En die koffiescrub van het kruidvat moet ik echt uitproberen!

  3. Heidi De Winter says:

    Ik ben erg benieuwd naar de scrubs, de scheergels en de maskers. Mooi decor van Kruidvat en je mooie foto’s geven je een echt lente feeling!

  4. Leuk event én verslag! Ze hadden het superleuk aangekleed zo te zien. Kan me voorstellen dat je er helemaal door in lente stemming kwam. Ik ben het meest benieuwd geworden naar de nieuwe scheergels en de Solait summer gold & tan maximizer, moet je eerlijk bekennen dat die flamingo’s op de verpakking het doen voor mij wat je vast en zeker niet zal verbazen 😉.

  5. Het was echt een ontzettend leuk event, en zoveel nieuwe veelbelovende producten! Leuk om je even gezien te hebben 😊

  6. Ahh jammer dat ik je ben mis gelopen qua sessie, maar het was zeker een leuk event! x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.