We gaan dit voorjaar dus hélemaal shiney en kleurrijk de hoogte in, met een pietepeuterig klein tasje.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Platform schoenen

That’s right. We gaan dus de hoogte in, maar dan héérlijk comfortabel.

Metallic

Bling bling it is. Je mag volop shinen komend voorjaar. Niet alleen met pailletten, maar vooral ook metallic schoenen gaan we binnenkort veel zien. Ook om de sieraden kun je niet heen. Het is allemaal pracht, praal en een heleboel shimmer. Op de catwalk zagen we bijvoorbeeld héél veel grote oorbellen. Ik kan me heus wel voorstellen dat jij niet gehuld in een enkellange jurk bezaaid met lovertjes en met oorbellen tot op je schouders op maandag kantoordag ten tonele wilt verschijnen. Maar wil je nu lekker edgy doen, en die glanzende metallic print vertalen naar je eigen garderobe, maar er nog wel een béétje decent bijlopen op kantoor, kies dan bijvoorbeeld voor een Fossil horloge. Mooie, glanzende uurwerken, lekker groot en hartstikke shiney. Helemaal happening! #ikvindzeleuk.

It’s all in the details

En die liegen er niet om. Alles wordt dit voorjaar uitgebreid voorzien van fantasie rijke details, en die mogen dus allemaal best een beetje kitscherig. Je ziet deze trend niet alleen maar terugkomen op bijvoorbeeld schoenen en tassen, maar ook op kleding. In de vorm van pailletten en applicaties bijvoorbeeld.

Kleur

Met een grote K. We gaan dit voorjaar gehuld in vrolijke nuances in alle kleuren die je eigenlijk maar bedenken kunt. De meest opvallende kleuren zijn toch wel geel en aqua. En oké. Geel. Dat moet je natuurlijk wel staan en je moet er ook maar zin in hebben. Maar aquablauw? Dat kan eigenlijk (bijna) altijd.

En de tas moet eigenlijk héél klein zijn…

Eén ding is zeker. De tassen van komend seizoen zijn met recht de tassen van komend seizoen te noemen. Ze schrééuwen namelijk kleur en aandacht, en waarschijnlijk wil je er volgend jaar nog niet dood mee gevonden worden. Maar daar gáát het nu niet om. We leven nu. Iets met #lifeistooshort #buythebag enzo. De rugtas is helemaal terug. En hoewel ik het ding vervloékt heb vroeger, vind ik hem nu toch eigenlijk best wel heel erg leuk in het straatbeeld. Een andere trend is het kleine tasje. Als je lipstick er maar ternauwernood in past, is ‘ie eigenlijk al te groot. Niet zo praktisch misschien dus. Want wáár laten we dan de rest? Nou ja. Ik sla deze trend dan maar even over. Onderstaande is ook leuk. En hartstikke verantwoord, want hé, aquablauw, pailletten én metallic.

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsorde link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.