Buikje, weinig taille, grote borsten? Dan ga je op zoek naar badmode voor een appelfiguur. Déze badpakken en bikini’s staan jou het mooist.

Badmode voor een appelfiguur, kies een bikini met een hoog broekje

Een appelfiguur heeft een buikje en soms wat grotere borsten, maar daarentegen heeft een appel vaak mooie en slanke benen. Ga je op zoek naar badmode voor een appelfiguur, dan wil je waarschijnlijk een bikini of badpak die je buikje verhult. Gelukkig is er badmode te vinden voor alle soorten figuren. Ik heb zelf ook een appel-figuur en ik deel graag mijn tips voor het uitzoeken van een badpak of bikini waar je je fijn in voelt en die bovendien ook nog eens prettig en comfortabel zit. Draag je graag een bikini, maar wil je eigenlijk je buikje toch een beetje verhullen? Ga dan voor een hoog bikini-broekje, een zogenaamd high waist model. Ook omdat een appel-figuur vaak wat plattere billen heeft, is zo’n high waist broekje erg leuk. Ga ook vooral voor een opvallende kleur, een print of zelfs voor een combinatie van beiden. Strikjes op een bikini-broekje leiden de aandacht van je buikje ook al weer af.

Kies een tankini of een badpak met een taillerend effect

Andere leuke badmode voor een appelfiguur is een tankini. Een tankini heeft een beetje van een badpak, maar ook een beetje van een bikini. Een tankini bestaat namelijk net zoals een bikini uit twee delen, maar verhult je buikje. Ook een badpak met een taillerend effect staat vaak mooi bij een appel-figuur. Deze badpakken zijn als het ware wat ‘gerimpeld’ rond de taille en hierdoor creëer je dus op de optische illusie van wat meer taille. Wat vaak ook leuk staat met een appelfiguur is een badpak met ruches rond de taille. Tot slot is een pareo dragen misschien een heel klein beetje vals spelen, maar ze zijn natuurlijk geweldig om één en ander te ‘verhullen’. Bovendien is een pareo ideaal als je een stukje over het strand gaat lopen of even iets te eten gaat halen.

DRAAG JIJ LIEVER EEN BADPAK OF EEN BIKINI?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsorde link.

1 Comment

  1. Hier ook een appeltje! Ik kies altijd een wat hoger bikinibroekje of één met een dubbele band, dan valt het allemaal net niet zo op hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.