Er zijn zo van die fashion musthaves die eigenlijk altijd kunnen, of het nu voorjaar of najaar is. Dít zijn mijn favorieten.

Beware

De omslagdoek is eén van mijn favoriete fashion musthaves

De omslagdoek is en blijft toch wel één van mijn favoriete fashion musthaves. Op dagen dat het dertig graden is na, kun je zo’n omslagdoek namelijk heel vaak en op allerlei manieren dragen. In plaats van een jas, als grote shawl of natuurlijk gewoon als omslagdoek en hij kan zelfs over een jas gedragen worden. In een gewone outfit is zo’n omslagdoek echter ook heel erg mooi. Hierboven draag ik hem bijvoorbeeld op een korte rok, en hieronder op een skinny jeans.

Ballerina’s

Vorig jaar herfst deed ik mijzelf mooie Chloe ballerina’s cadeau en ook ballerina’s of andere soortgelijke instappers kun je wat mij betreft prima het hele jaar door dragen. In tegenstelling tot laarzen (die ik zelf echt alleen in de herfst en winter draag) vind ik ballerina’s namelijk zowel mooi met blote benen als in combinatie met een panty. Bovendien draag ik ballerina’s zowel onder een spijkerbroek als onder een jurkje of rok.

chloe ballerina's

Een wikkeljurk en skinny jeans

Dit is natuurlijk één van de fashion musthaves die vooral interessant is wanneer je sowieso graag jurkjes draagt. Ik heb zelf een appel-figuur en ik draag dus heel graag wikkeljurkjes. Ze zitten altijd heerlijk en staan vaak ook mooi. Hoewel het natuurlijk wel een béétje afhankelijk is van het materiaal van het jurkje en de print, kun je dit soort jurkjes ook vaak prima het hele jaar door dragen. In de zomer draag ik een wikkeljurk graag met slippers, ballerina’s of bijvoorbeeld met peeptoes als ik voor iets chiquers wil gaan, terwijl een wikkeljurk in de herfst en winter ook prima gedragen kan worden boven een panty met laarsjes. Wat ik ook altijd heel erg leuk vind om te doen is een trui boven een jurk dragen. Een losgeknoopte wikkeljurk kan zelfs leuk zijn als loshangend vest. Ook de skinny jeans is en blijft voor mij een absolute fashion musthave. Er zijn jaren geweest dat ik echt alleen maar jurken en rokken droeg, maar daar kan ik me nu eigenlijk niets meer bij voorstellen! In de winter vind ik skinny jeans altijd heel tof met enkellaarsjes en als de skinny jeans echt strakke pijpen heeft, draag ik hem zelfs ook met hoge laarzen. In het voorjaar kan een skinny jeans prima met een slippertje of ballerina.

wikkeljurk Noa Noa

Een statement zonnebril is ook een echte fashion musthave

Wat betreft zonnebrillen heb ik een motto: Go big or go home. Echt, een zonnebril kan mij niet groot genoeg zijn en ik draag mijn zonnebrillen dan ook het hele jaar door. Oké, als het vriest natuurlijk niet, maar vaak heb je in de herfst toch echt nog aardig zonnige dagen waarop een zonnebril gewoon een musthave is. Qua accessoires geef ik liever wat meer geld uit aan een wat duurdere zonnebril die ik dan echt heel erg tof vind en ik draag de zonnebrillen die ik heb dan ook het hele jaar door. Ik maak dus met zonnebrillen geen onderscheid tussen voorjaar en zomer en herfst en winter.

WELKE FASHION MUSTHAVES DRAAG JIJ HET HELE JAAR DOOR?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsorde link.

6 Comments

 1. Die omslagdoek staat je zo leuk en wat een mooie foto! Ik vind die pet ook zo cool staan bij je, super!
  Jouw bril, ik ken hem, heb hem zelf opgehad en ideaal voor een fotoshoot haha!
  Ik zou het niet weten welke musthave ik kan aanraden, zal je zien dat ik er straks pas op kom!

  1. Christiana says:

   Ah dankjewel Babs, ik kijk stiekem al wel weer uit naar het ‘baretjes-weer’ 😉

 2. De omslagdoek vind ik heel mooi. Misschien dat ik er ook een aanschaf, toch ook een handig fashion item. Zonnebrillen draag ik ook het hele jaar door en sneakers ook. Daar loop ik toch het beste op.

  1. Christiana says:

   Sneakers vind ik dus bij anderen heel leuk, ook als sneakers bijvoorbeeld worden gecombineerd met een jurk. Maar als ik zelf sneakers onder een jurk aantrek, lijkt het er op de een of andere manier op alsof ik vergeten ben om mijn schoenen na het sporten om te wisselen;-)

 3. Die omslagdoek is prachtig! Je doet me eraan denken dat ik ook wat vaker een omslagdoek of poncho wil dragen. Zo fijn zitten die vaak! En helemaal met je eens dat een zonnebril ook buiten de zomer om heel handig is. En ook fijn in de auto met rijden trouwens 🙂

 4. Sowieso skinny jeans! Die omslagdoek is trouwens ook echt prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.