Weet je nooit zo goed hoe je een omslagdoek in een outfit kunt combineren? Ik geef je graag inspiratie met deze omslagdoek van & Other stories.

Met de wisseling van seizoenen vind ik een omslagdoek altijd erg leuk om te dragen. Alhoewel we de wisseling van de seizoenen natuurlijk al lang gehad hebben, we zitten immers al volop in de herfst, vond ik het toch nog wel leuk om deze omslagdoek van & Other stories aan je te laten zien. Vanwege het grote C-woord heb ik dit jaar eigenlijk bitter weinig gewinkeld. Toch wilde ik eventjes geleden kijken voor wat nieuwe truien en bij & Other stories kwam ik deze omslagdoek tegen. Ik was er direct helemaal weg van! Hij is gemaakt van wol en vrij groot met een afmeting van 200 bij 60 cm. Ik hou natuurlijk erg van de kleur blauw, en alhoewel pastelblauw wat mij betreft niet persé een echte herfstkleur is, vind ik de look van de omslagdoek toch wel lekker herfstig, waarschijnlijk ook wel vanwege het beige wat in de print verwerkt zit. De fringes geven ook wel een echt een beetje een cosy vibe aan het geheel. Zoals je ziet kun je een omslagdoek zoals deze prima boven een eenvoudige jeans dragen, maar een soortgelijk model staat ook super leuk op een rok. Ik zou er dan persoonlijk wel een strakke rok, zoals een kokerrok, onder dragen. Veel omslagdoeken zijn verder ook als shawl te dragen, en dat is ook het geval met deze omslagdoek. Op dit moment vind ik het al te koud om de omslagdoek zonder jas te dragen zoals ik op de foto wel doe, maar nu kan ik hem dus ook als shawl dragen.

& other stories omslagdoek

and other stories omslagdoek combineren

pomeriaan

& Other stories omslagdoek

DRAAG JIJ WEL EENS EEN OMSLAGDOEK? HOE COMBINEER JIJ DIE DAN IN EEN OUTFIT?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved.

11 Comments

 1. Wat een prachtige omslagdoek! Heel mooi kleurtje is het en ik vind het patroon ook erg mooi. Je hebt hem prachtig gecombineerd met een spijkerbroek.
  Ik heb zelf weleens een poncho gehad, maar vond dat toch altijd lastig combineren. Je brengt me op een idee om toch maar weer eens de poncho die mijn tante ooit voor me heeft gebreid uit de kast te halen 🙂

  1. Christiana says:

   Leuk om te horen Romy, dat ik je heb kunnen inspireren;-)

 2. Heb er nog eentje liggen gekocht in Ierland op onze huwelijksreis was meer een opwelling omdat het zo heerlijk aanvoelde (wol). Heb ‘m maar een paar keer gedragen en vergeet het eigenlijk altijd. Is vorig jaar gebruikt tijdens de styling van ons huis dat verkocht ging worden. Hij staat je overigens prachtig zo met die zilveren laarsjes en die mening heeft Sketch denk ik ook want kijkt goedkeurend naar je op:-)

  1. Christiana says:

   Haha, dat is lief! Sketch kijkt waarschijnlijk vooral goedkeurend naar me op omdat ze tijdens het maken van foto’s altijd extra veel snoepjes krijgt;-)

 3. Een hele mooie omslagdoek. Ik vind het een heel leuk mode item, maar weet zelf nooit hoe ik het moet dragen. Jou staat het heel mooi.

  1. Christiana says:

   Dat is lief, dankjewel;-) Wellicht heb ik je hiermee een beetje kunnen inspireren om er zelf (weer) een te gaan dragen.

 4. Wat een mooie omslagdoek, staat je erg goed! Ik heb er ooit wel eens gehad, maar nadat die telkens van mijn schouders gleed weer weggedaan…

  1. Christiana says:

   Met sommige materialen heb je daar inderdaad meer last van en dat is super onhandig. Deze is gemaakt van wol en blijft wel goed liggen. Je kan een omslagdoek eventueel ook nog vastzetten met een mooie broche of speld.

 5. Ik had een omslagdoek maar droeg hem eigenlijk nooit. Nu ik jouw foto’s zie vind ik het weer helemaal leuk!

  1. Christiana says:

   Dat is leuk om te horen;-)

 6. Hij staat je super leuk. Zelf heb ik nog nooit (voor zover ik me kan herinneren) een omslagdoek gedragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.