FASHION, Shop for fashion

Hangen deze 10 basics al in jouw kledingkast?

Nou, wat een stráf was dat zeg. Dat je dan dus heel veel afvalt en gewoon een héle nieuwe garderobe bij elkaar moet shoppen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Het woord ‘verstandig’ komt verder niet zo heel erg vaak voor in mijn vocabulaire, maar ik moest. moest. moest dus verstandig gaan shoppen. Want hállo. Alles nieuw kopen omdat je dus drie maten geslonken bent. Van je BH’s tot je onderbroekjes en van je t-shirtjes tot aan je sokken. Hm. Ik geloof trouwens niet dat ik de afgelopen tijd nou heel erg heb geïnvesteerd in sokken. Nou ja, zou je eigenlijk wel moeten doen als je dus aan de slag gaat met het samenstellen van een perfécte garderobe.

Shoppen met korting

Dus onderstaand de dingen die ik kocht. Gewoon basics die altijd goed zijn, ongeacht de laatste trends of de mood waarin je die dag verkeert. Want dat kan ook nog wel eens van dag tot dag verschillen natuurlijk. En wil je dat dus even ontzéttend verstandig en huishoudelijk aanpakken, dan kijk je even op Shopkorting.nl, want dan kun je hier en daar nog even leuk wat besparen. Kun je van dat verschil dan tóch nog weer die sokken kopen.

De skinny jeans

Nee echt. Wat is zo’n broek vreselijk goéd voor je zelfvertrouwen. Nee. Ik ga het even anders formuleren. Wat is zo’n broek goed voor je zelfvertrouwen als je hem gewoon fatsoenlijk dicht krijgt en de rest van de dag dan ook nog normaal adem kunt halen. Ja. En wat voor schoénen doe je daar dan weer bij? Alles! Alles kan en alles mag. Laarzen tot aan het plafond? Yay. Maar ook hartstikke leuk met een plat schoentje natuurlijk.

De trenchcoat

Want het staat altijd zo óngelófelijk sophisticated.

Zwarte (basic) t-shirtjes

Omdat die overal op (en trouwens ook onder) kunnen.

De kokerrok

Hoef ik niet uit te leggen. Toch?

De blouse

Wit is natuurlijk het best, maar dan moet je wel een echt goede BH voor eronder hebben dus. En ontbreekt die écht goede BH nog even, dan mag je ook voor zwart gaan, en als je ze nu allebei wilt dan is een fijne Bonprix korting natuurlijk wel even lekker meegenomen. Hoéf je dus in feite niet meer te kiezen.

De Little Black Dress

Zie ook punt 1. Want ook de LBD is extreem goed voor je zelfvertrouwen. Oh. Combineer deze maar niet met die laarzen tot aan het plafond. Je wilt het natuurlijk niet overdrijven.

Een écht mooie zwarte panty

Omdat je panty’s en panty’s hebt.

De (grote) zwarte tas

Waar alles in past. Dus de dingen die je écht nodig hebt, maar ook de rest van de ondefinieerbare zooi die je persé elke dag mee wilt slepen.

De clutch

Omdat je dus niet áltijd rond wilt lopen zeulen met die gigantische tassen vol zooi waarvan je eigenlijk niet eens meer weet dat je dat dus heel de dag en élke dag uberhaupt allemaal met je meezeult. Een clutch is natuurlijk wel ontzéttend Sex and the city, maar who cares. #ikhauwnueenmaalvanSATC. Kies er een met een lekker hysterisch printje en hij upgrade élke outfit. Gegarandeerd.

Een goed jasje

Zo één die zowel op een jurkje kan als je de sexy-ness een beetje wilt relativeren, maar ook gewoon op een casual jeans kan om deze wat meer schwung te geven.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsorde link.

2 Comments

  1. Jaaaa checkcheckcheck, alles in the house! Leuk artikel:)

    1. Christiana says:

      Goed bezig Mira;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.