Normaal ben ik absoluut niet van het ‘fake-marmer’. Maar voor deze Ideal of Sweden Jade marble cover maakte ik graag een uitzondering.

‘Ik ben niet technisch hoor’

Laat ik maar direct met de deur in huis vallen; ik geef vrij weinig tot niets om ‘gadgets’. Sterker nog; ik word vaak zelfs een beetje nerveus als ik iets nieuws moet gaan gebruiken of proberen. Dat geldt voor computers, elektrische apparaten in het algemeen eigenlijk, maar ook voor telefoons en zelfs Apps! Ik roep ook altijd heel hard dat ik ‘niet technisch ben hoor’, om maar te voorkomen dat iemand mij telefoon of ‘app-gerelateerde’ vragen gaat stellen. Bellen doe ik natuurlijk wel, appen ook, en sinds we onze Pomeriaan Sketch hebben, fotografeer ik er dagelijks op los met mijn telefoon. Ik gebruikte tot voor kort een Samsung Galaxy en het begon me steeds meer tegen te staan dat de batterij vaak halverwege de dag leeg was en dat de kwaliteit van de foto’s ook maar zo-zo was. Toen het moment aanbrak dat André voor een nieuwe telefoon ging kijken, kreeg ik dus zijn iPhone 11. Wat een openbaring! En ik maak direct van de gelegenheid gebruikt om je mijn nieuwe Ideal of Sweden Jade marble cover te laten zien.

Ideal of sweden jade marble cover iphone11

‘Eindelijk’ een iPhone

Eindelijk een iPhone dus! Ik had natuurlijk wel van horen zeggen dat iPhone er om bekend stond dat het zo’n gebruiksvriendelijk merk was, en ik kan niet anders dan dat beamen. Ik werk inmiddels ook alweer jaren aan een iMac en ook dat gaat allemaal heel prettig en eenvoudig. Er zijn een paar dingen die me echter vooral in positieve zin opvallen aan de Iphone 11. De kwaliteit van de foto’s dus! Voor mijn blogfoto’s werk ik natuurlijk al weer bijna twee jaar samen met een fotografe, maar privé-gerelateerd maak ik eigenlijk vrijwel alle foto’s nu met mijn iPhone, en die zijn gewoon ontzettend mooi en echt heel scherp. Vooral foto’s met het scherpte-diepte effect vind ik mooi om te maken. Ook nu ik het laatste jaar veel actiever ben op Instagram en dagelijks Instastories probeer te posten, ben ik enorm blij met de Iphone 11. En het facetimen natuurlijk. Dat is iets wat ik de laatste tijd ook echt helemaal ontdekt heb. André en ik Facetimen graag wanneer ik op het werk ben, en omdat André inmiddels al weer maanden thuis werkt, komt Sketch vaak ook kijken. Ik denk alleen dat ze het niet helemáál snapt, die lieverd. Tot slot vind ik het enorm fijn dat ik niet meer steeds de oplader van mijn telefoon hoef mee te nemen, omdat de batterij echt aanzienlijk langer mee gaat.

Ideal of Sweden Jade marble Fashion Case Iphone 11

Ideal of Sweden Jade marble Fashion Case

Zo’n fijne en toch wel vrij kostbare telefoon, daar moet je natuurlijk wel zorgvuldig mee omgaan. De meest voor de hand liggende en makkelijke manier om je telefoon te beschermen is natuurlijk met een hoesje. Er zijn tal van verschillende iPhone 11 hoesjes en covers, maar een cover zoals deze vind ik zelf toch altijd het prettigst. Met mijn Samsung Galaxy had ik een hoesje waar je de telefoon eerst uit moest halen, en dat was toch een beetje onpraktisch. Voor mijn telefoon koos ik laatst deze Ideal of Sweden Jade marble Fashion Case uit. Normaal ben ik absoluut niet van het fake-marmer, maar in het geval van deze Ideal of Sweden Jade marble is het natuurlijk geoorloofd, want stel je voor dat je telefooncover van echt marmer zou zijn. Dát zou pas onhandig (en zwaar!) zijn. Ideal of Sweden heeft meerdere marmer-look covers. Zo zijn ze er bijvoorbeeld ook in het zwart, in het wit en zelfs in het roze. En ook leuk; Hoesjesdirect verkoopt ook een bijpassende draadloze oplader, die dus exact dezelfde Jade marble print heeft. En dát soort dingen vind ik dus leuk!

WAT VIND JIJ VAN HET IDEAL OF SWEDEN JADE MARBLE HOESJE?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsorde link en een gesponsord product.

13 Comments

 1. Een heel mooi hoesje! Ik heb al jaren een Iphone en zou niet meer anders willen. Gebruiksvriendelijk, lange batterijduur, mooi design. Dat van de gadgets herken ik trouwens ook 🙂

  1. Christiana says:

   Ah leuk om te lezen dat ik niet de enige ben (wat een opluchting!) Ik voel me soms zo ‘dom’ op dat vlak, en dan ben ik ook nog eens blogger! Maar ik ben dus meer van het creatieve en niet van het technische;-)

 2. Je zult het niet geloven maar ik heb een stokoude Nokia (geen smartphone) en zonder internet:-). Hij begint nu echt op te raken en ik moet/wil aan een smartphone maar wil ook geen Euro 1.000 uitgeven en wil ook niet zo’n grote telefoon. Gewoon teveel keuze misschien eerst maar eens een “oude” refurbished. Prachtig hoesje overigens.

  1. Christiana says:

   Ik begrijp je helemaal. Als André niet een nieuwe telefoon had gewild, had ik ook never nooit een iPhone 11 gehad. Ik vind het zelf te veel geld voor een telefoon. Ik zal heel eerlijk zijn; ik zou zo’n bedrag veel liever aan een echt mooie en tijdloze tas uitgeven, serieus! Maar goed, nu ik hem heb, ben ik er oprecht heel blij mee, om alle bovengenoemde redenen. Ik heb ook (te) lang met een stokoude Samsung rond gesjouwd waarvan continue de batterij halverwege de dag leeg was, heel vervelend. En ik vind het enorm leuk dat ik hier mooie foto’s mee kan maken!

 3. Ik heb nog steeds de iphone 8, werkt opzich prima voor wat ik er mee doe, maar kan mij heel goed voorstellen dat het voor jou heel prettig is om deze nieuwe iphone te hebben. Hoesje vind ik trouwens ook heel erg leuk, prachtige kleuren!

  1. Christiana says:

   Leuk is het hoesje hè? Ideal of Sweden heeft hem dus ook in andere kleurtjes zoals wit, zwart en roze, maar ik wist direct dat ik de groene wilde hebben;-)

 4. Het is een prachtige cover. Het is ook mooi ‘marmer’, niet van dat kitscherig.

  Haha, ik sluit me min of meer aan bij Ilona van hierboven. Ik heb een 13 jaar oude Sony-Ericsson. Onlangs nog een nieuwe batterij ervoor gekocht en nu kan ik weer een week zonder opladen. De behoefte aan een smartphone is hier niet zo groot. Ik werk van thuis en mijn pc staat op mijn bureau dus gebruik ik een telefoon alleen om te bellen en te smsen.

  1. Christiana says:

   Dan is het volkomen logisch dat je eigenlijk helemaal niet op zo’n toestel zit te wachten. Fijn dat je nu nog voorlopig voort kunt met die nieuwe batterij;-)

 5. Wat een prachtig hoesje! Heel mooi. Zou ook wat voor mij zijn. Ik ben ook zo bij met de kwaliteit van de foto’s van mijn iphone. Ik heb zelf de XR en die maakt ook zeker instawaardige en soms ook blogwaardige foto’s. Al vind ik de kwaliteit van mijn spiegelreflex camera nog altijd het mooiste, maar vind ik soms gedoe om ‘em mee te nemen. Dus ik laat ‘em nu regelmatig thuis.

  1. Christiana says:

   Toen ik ‘vroeger’ nog heel vaak naar events ging, was dat ook altijd een heikel punt; het meesjouwen van die camera. Maar goed, de Samsung die ik toen had, daar kon ik echt geen blog waardige foto’s mee maken;-) Inmiddels fotografeer ik nog weinig zelf voor de blog omdat ik samenwerk met een fotografe, en ik denk wel eens dat ik op dit moment mooiere foto’s zou kunnen maken met deze Iphone 11 dan met de camera die ik eerst dus altijd gebruikte. Die is namelijk inmiddels ook al weer heel wat jaartjes oud.

 6. Een heel mooi hoesje is dat! Prachtig met al die kleurtjes.
  Ik heb geen IPhone maar een Samusng en die doet het prima. Voor mij was het het belangrijkst dat hij mooie foto’s maakt en dat doet ie. Alleen inzoomen is geen succes, al denk ik dat de meeste smartphones daar niet goed in zijn…?

  1. Christiana says:

   Daar vraag je me wat! Ik heb geen idee, ik ga eens kijken naar die mogelijkheden (haha, ik zei het toch; ik ben niet technisch;-))

 7. Het hoesje is prachtig! Ik heb een iPhone 11 Pro en die vind ik echt top. Niet alleen omdat hij goed synchroniseert met mijn MacBook, maar ook omdat de kwaliteit van de foto’s echt goed is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.