gouden ring met parel
FASHION, SHOP FOR FASHION

Mijn nieuwe gouden ring met parel van Mostert juweliers

Deze gouden ring met parel is de tweede gouden ring die ik om mijn vingers kan schuiven. Super klassiek en tijdloos en zó draag ik hem.

ring met parel

Een gouden ring

Ik kreeg mijn eerste gouden ring op 11 juli 2018, van André om precies te zijn, bij een idyllisch kasteeltje in het zuiden van Frankrijk. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo trots ben geweest als op dat moment en zo ongelofelijk gelukkig en dankbaar. En nu heb ik dan een tweede gouden ring om mijn vingers.

gouden ring met parel

Gouden ringen van Mostert juweliers

Een tijdje geleden werd ik namelijk benaderd door Mostert Juweliers of ik een mooie gouden ring wilde uitzoeken. Mostert juweliers heeft een enorm aanbod aan gouden ringen, het complete aanbod ontdek je hier. Variërend van gouden ringen met zirkonia’s of diamanten tot gouden ringen met edelstenen en parels dus. En ben je nu niet zo van de bling-bling, dan vind je hier ook gouden ringen zonder enige vorm van extra opsmuk.

gouden ring van mostert juweliers

Gouden ring met parel

(Verkrijgbaar bij Mostert juweliers | € 209)

Ik hoefde niet lang na te denken over de ring die ik het allermooist vond. Ik was direct helemaal weg van deze gouden ring met parel. De ring is gemaakt van 14 karaat goud en hij is ingelegd met een echte parel. De ring zelf heeft een dikte van ongeveer een millimeter en de parel heeft een doorsnede van ongeveer vijf millimeter. Mostert juweliers heeft diverse gouden ringen met parels, maar ik vond juist deze ring zo mooi omdat hij zo fijntjes is. Mijn trouwring is dat ook zoals je op de foto’s kunt zien, en zo’n fijne ring vind ik altijd goed bij mij en mijn stijl passen. De maat van de parel is ook perfect. Hij is groot genoeg om echt op te vallen, maar tegelijkertijd is hij wat mij betreft toch ook heel subtiel en vooral heel erg chique.

gouden ring met parel

Gouden ring met parel combineren

Toen ik jonger was, heb ik jaren lang in een bijouterie gewerkt en toentertijd konden mijn sieraden mij niet groot, opvallend en kleurrijk genoeg. Maar tijden veranderen en je stijl en smaak veranderen natuurlijk gewoon met je mee. Inmiddels ben ik 35 en tegenwoordig kies ik liever een wat luxer sieraad dat klassiek en tijdloos is, dan dat ik heel veel ‘goedkope’ sieraden kies. Ik vind het bovendien altijd heel belangrijk dat ik een sieraad goed kan combineren met mijn andere sieraden en in verschillende outfits. Nu zijn gouden sieraden onderling natuurlijk sowieso al makkelijk met elkaar te combineren, en een klassieke ring zoals deze is eigenlijk altijd goed te dragen, wat je die dag ook draagt. Verder draag ik natuurlijk ook altijd ook heel graag parels in mijn oren, en daar past deze ring dan ook al weer heel goed bij. Toen de ring naar mij onderweg was, kon ik niet wachten om hem te kunnen dragen en nu ik hem draag, blijf ik er maar naar kijken. Ik vind hem werkelijk prachtig en het is zonder twijfel het allermooiste sieraad dat ik dit jaar aan mijn collectie heb mogen toevoegen.

WAT VIND JIJ VAN MIJN NIEUWE GOUDEN RING MET PAREL?

© ByChristiana, tekst. Love and sugar, fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

6 Comments

  1. Je hebt een prachtige ring uitgekozen! Heel mooi met de parel.

  2. Wat een prachtige ring!

  3. Ik vind hem prachtig en super stijlvol! Ik bedenk me dat ik vroeger ook een gouden ring met pareltje (in een schelpje) had.. dat pareltje is volgens mij gesneuveld. Ik ga het eens opzoeken.

  4. Ik houd ervan! Ik ben dol op die verfijnde en chique sieraden! Helaas heb ik zulke smalle vingers dat het altijd een uitdaging is om een ring te vinden die niet vermaakt hoeft te worden en niet van de kinderafdeling is…

  5. Ja, prachtig! Ik zou dezelfde ring of in ieder geval iets met een parel ook uitkiezen! Zou helemaal perfect passen bij mijn gouden ketting met parel.

  6. Natascha - Beautyopinie says:

    Deze is super mooi! Ik draag eigenlijk vrijwel elke dag pareloorbelletjes en kreeg daar vorig jaar van mijn vriend ook een bijpassend collier bij. Tijdloos en klassiek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.