Hats on.

Met schoenen heb ik dus gewoon niet zoveel. Nee, écht niet. Tassen en hoedjes echter, daar krijg ik geen genoeg van. ‘Iets’ moois op je hoofd maakt je look wat mij betreft helemaal af. En nu de lente dan eindelijk begonnen is, verruil je je baretje gewoon voor een hoedje. En wat voor één! Dit is een exemplaar van Stephen Jones, en dat is dus dé Stephen Jones die ook de hoedjes voor de Royals in Engeland maakt. Daar kun je mee gezien worden, toch? De tas van Magrì vind ik ook een absolute beauty. En kijk eens hoe mooi het zachte pastel van het hoedje matcht met het zuurstokroze van de tas?

Stephen Jones hoed

Stephen Jones hoed

Roze Magri tas

Mattioli Puzzle earrings

Mattioli Puzzle collection

Jurk Mango | Hoed Stephen Jones | Schoenen H&M | Tas Magrì | Armand rosé goud met parelmoer Puzzle collectie Mattioli | Ketting rosé goud met parelmoer en groene jade Puzzle collectie Mattioli | Armand rosé goud met blauwe parelmoer Puzzle collectie Mattioli

DRAAG JIJ WEL EENS EEN HOEDJE?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. Knipoog hairstyling & visagie, haar en make-up. All rights reserved. In samenwerking met Lianne Tio Luxury Rotterdam.

7 Comments

 1. Ik vind het je echt heel erg leuk staan! Zelf ben ik totaal geen persoon die dit soort dingen draagt, haha.

 2. Hoeden staan (of stonden) mij altijd heel goed, ik heb echt een “hoedenhoofd” volgens mij.. Ik vind het zo jammer dat je te weinig of nauwelijks mensen meer met hoeden ziet lopen. Wat dat betreft ben ik in de verkeerde tijd geboren.
  Ook die jurk is leuk zeg! Ik vind je in die outfit net Megan Markle! Je kan zo naar een Royal wedding, staat niet verkeerd! Very stylish and English. Leuke tas by the way 🙂

 3. Wauw, het staat je geweldig! De hele outfit staat je zo mooi en het hoedje is ook prachtig. Ik dacht zelf altijd geen hoedenmeisje te zijn, maar toen ik in Venetië een mooie hoed vond, was ik meteen helemaal om. Ik kan niet wachten totdat ik mijn zomerhoed weer kan dragen.

 4. Hij staat je geweldig! Je ziet er sowieso prachtig uit in je jurkje en je open schoentjes, maar had je het niet ontzettend koud tijdens het maken van de foto’s?

  1. Christiana says:

   Lief, dankjewel! Haha, oef, deze dag was ook weer erg koud. Haha, ik sta er wel zo heel leuk bij met die hand op mijn hoed, maar stiekem was het dus gewoon bittere noodzaak, want anders was hij gewoon weggewaaid;-) Het effect bleek uiteindelijk toch wel erg leuk, haha!

 5. Wat romantisch ben je ook… prachtig… je bent 180 graden ten opzichte van mijn stijl, maar ik waardeer jouw looks!

 6. Wauw, super gaaf! Ik pas altijd hoeden als ik ze tegenkom maar ik draag ze nooit, stom he?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.