Cosmania Amsterdam
HOTSPOTS, Shoppen

Cosmania Amsterdam (Beauty brands met een sterk eigen verhaal!)

 

Cosmania Amsterdam verkoopt bijzondere beauty brands met een sterk eigen verhaal die bovendien nergens anders in Nederland te koop zijn.

Cosmania Amsterdam

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Marije en Marcel, de oprichters, openden hun webshop drie jaar geleden en vorig jaar september werd hun eerste ‘échte’ winkel aan de Herenstraat in Amsterdam dan ook een feit. Cosmania is gevestigd in een prachtig pand aan de Herenstraat in Amsterdam. Er is gekozen voor veel wit, dit gegeven, in combinatie met de grote raampartijen die van beide kanten heel veel licht in het pand brengen, geeft het geheel een heel serene, maar tegelijkertijd luxueuze sfeer. Het is een heerlijke winkel om door heen te struinen en wat verder erg leuk is, is dat je alle producten op je gemak kunt ervaren en uitproberen. In de winkel is namelijk zelfs een wastafeltje!

Het assortiment van Cosmania

Je vind hier merken als Cowshed, Elemental Herbology, Human+Kind, Inglot, John Masters Organics, Korres, Mario Badescu, Skeen, This works, en natuurlijk heel veel meer. Geen wonder natuurlijk, want de echte cosmaniacs konden hun hart al in de webshop ophalen, maar het werd natuurlijk tijd om al dit moois voor een nog breder publiek toegankelijk te maken. Letterlijk toegankelijk, dus. Kom maar binnen.

Cosmania Amsterdam
Cosmania Amsterdam
Cosmania Amsterdam

Ben jij al eens binnen geweest bij Cosmania?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

8 Comments

 1. Leuk dat je ons zo’n virtuele rondleiding geeft in een beautywinkel! Wat mij betreft mag je dat veel vaker doen. Bij Backstage, Skins en andere exclusieve beautystores bijvoorbeeld! Graag, ik kom het zeker lezen op je blog!

 2. Suzanne says:

  Wauw prachtige winkel en prachtige foto’s! Heel leuk om te zien.

 3. Natasja says:

  Oh wauw, wat een prachtige winkel… Ik wist helemaal niet dat Cosmania inmiddels ook een ‘live’ winkel heeft, maar nu ik dit weet, ga ik ze zeker een keer een bezoekje brengen (eerst nog even sparen, hihihi!). Je hebt weer schitterende foto’s gemaakt <3

 4. Nou dat is echt een hele mooie winkel als ik keertje in Amsterdam ben ga ik zeker even kijken naar al dat moois.en de foto,s zijn ook weer heel mooi.

 5. roos says:

  goed idee en mooie foto’s!!!

 6. Yasmin says:

  Ik kende deze winkel nog niet, maar super leuk om zo te ontdekken!

 7. Wat een mooi artikel heb je geschreven. Ik winkel graag bij Cosmania, maar ben nog niet bij de winkel geweest (alleen online dus :)) Een bezoekje staat bovenaan mij verlanglijst en ga er dus zeker binnenkort een keer langs. Ziet er allemaal heel mooi en verzorgd uit.

 8. Ik ben er al een paar keer geweest en ik vind het een geweldige winkel met geweldige merken. je krijgt ook goed advies en ook leuk,veel proefjes zodat je veel nieuwe produkten kunt proberen.
  Het ziet er ook allemaal erg mooi uit,ik kom hier zeker vaker kijken.
  Ben benieuwd wat de volgende winkel gaat worden die je gaat bezoeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.