My Jewellery Utrecht
HOTSPOTS, Shoppen

My jewellery Utrecht (Méér dan alleen maar sieraden!)

 

Iconische statement ringen, kekke tasjes met tassels, klassieke horloges en juwééltjes van oorbellen waarmee jouw oren hélemaal de show stelen. My Jewellery Utrecht heeft het allemaal.

Meer dan alleen maar sieraden

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Binnen vijf jaar tijd is My Jewellery uitgegroeid tot een weergaloos en uberblits fashionlabel en daarmee ook aanwezig in sieradenkistjes en kledingkasten van honderdduizenden vrouwen. Voor elke outfit, elke stijl en elke mood is hier wel iets voor jou te vinden. In het assortiment vormen over the top statement oorbellen een fraai contrast met de ubertrendy minimalistische studjes en werkelijk wonderschone edelsteen oorbellen in (bijna) alle kleuren van de regenboog. Maar ook moois, véél moois, voor om je pols. Mix je statement horloge lekker gek met een rits armbandjes waar jij die dag maar zin in hebt. Bangles, kraaltjes, Ibiza, goud, zilver? Er is eindeloos veel inspiratie op te doen hier. Maar My Jewellery is méér dan alleen maar sieraden. Van super sexy overknee laarzen (die dus echt zo fijn geprijsd zijn dat je het niet ééns niet gaat geloven als ik zeg wat ze kosten!) tot stoere buckle boots en van de oh zo trendy plissé rokken tot aan sparkle tops en city shirts. En oh ja, haarelastiekjes hebben ze ook. Maar dan dus hele hippe.

My jewellery Utrecht

De boutique in Utrecht is net geopend en het is er heerlijk shoppen. De winkel is eigenlijk helemaal niet super groot, maar evengoed doet het geheel heel prettig en vooral ruimtelijk aan. Er is verschrikkelijk veel keus, je komt bijna ogen te kort, maar tegelijkertijd is het allemaal niets te veel. De winkel is zeven dagen per week geopend. Alle sieraadjes liggen klaar om door jou aan en in gedaan te worden, theetje staat klaar om opgedronken te worden en de kaarsjes branden. Happy shopping.

My Jewellery Utrecht
My Jewellery Utrecht
My Jewellery Utrecht
My Jewellery Utrecht

Locatie: Oudkerkhof 5, Utrecht

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

3 Comments

  1. Bianca says:

    Leuk artikel weer! Dit is zeker happy shopping! =D.

  2. Wat een leuke winkel! Ik kende deze winkel nog niet en kom regelmatig in Utrecht dus de eerstvolgende keer ga ik zeker langs. Grote kans, wanneer ik afga op de foto’s en jouw beschrijving, dat ik er zal slagen voor een leuke kerstoutfit!

  3. […] Jewellery? De shop heeft trouwens nog veel meer mooie fashionable items, en wist je dat ze ook een shop in Utrecht […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.