Organique Cosmetics Den Haag
HOTSPOTS, Shoppen

Organique cosmetics Den Haag (Natuurlijke wellness en spa producten)

 

Organique Cosmetics Den Haag verkoopt heerlijke wellness en spa producten, ontwikkeld met uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Organique Cosmetics Den Haag

Organique cosmetics is veertien jaar geleden begonnen met de ontwikkeling van schoonheidsproducten die volledig op natuurlijke basis zijn. Je vindt de winkels ondertussen al verspreid door Europa, de deuren van deze vestiging in Den haag zijn vorig jaar geopend. Anno 2015 is online shoppen dan misschien wel hélemaal in, cosmetica shoppen is en blijft het leukst om offline te doen, zeker wanneer je bepaalde merken of producten nog niet kent. In een winkel kun je je uitgebreid laten adviseren en de producten lekker ruiken, voelen en proberen. De producten van Organique cosmetics zijn vrij van parabenen, siliconen en sulfaten en uiteraard worden ze niet op dieren getest. 

Het assortiment van Organique cosmetics

Organique cosmetics heeft alles om je lijf van top tot teen te verwennen. Van intensief voedende oliën voor het haar tot deodorants tot voetenmaskers. Ook heeft het merk glycerine-zepen in echt alle kleuren van de regenboog. Je koopt deze glycerine zepen in stukken van 100 gram. Ze zijn al helemaal voorgesneden en mooi verpakt. Ontwikkeld volgens authentieke recepten en heerlijk zacht om je handen mee te wassen. Houd je nu niet zo van wassen met een stuk zeep? Dan kun je dit soort glycerine zepen ook perfect gebruiken als decoratie in je badkamer. Ze ruiken bovendien ook heerlijk. Offline shoppen heeft ten opzichte van online shoppen het grote voordeel dat je alle producten lekker kunt uitproberen. Daarom is er dan ook een wastafel in de winkel. 

Een schoonheidsbehandeling bij Organique cosmetics Den Haag

Bij Organique Cosmetics kun je tenslotte ook een behandeling boeken bij de salon die achterin de winkel zit. Bijzonder hieraan is dat hier niet met tijden wordt gewerkt. Eigenaresse Magda legt uit dat een behandeling duurt zo lang als hij duurt, en dat geeft als klant zijnde natuurlijk wel een relaxed gevoel.

Organique Cosmetics Den Haag
Organique Cosmetics Den Haag
Organique Cosmetics Den Haag
Organique Cosmetics Den Haag

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

1 Comment

  1. Oh, wat een heerlijke winkel zeg! Dat is namelijk echt wat voor mij 🙂 Toch maar eens een keer naar Den Haag afreizen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.